Aqualand - 2300 Ráckeve, Strand u. 1. | Telefon: (+36) 24-423-220 | Fax: (+36) 24-423-220 | E-mail: info@aqua-land.hu
Nyelv: Magyar English Deutsch Român
 
Minden kedves Judit nevű látogatónknak
boldog névnapot kívánunk!
2018.12.10.
6.3 °C
előrejelzés
ÉLMÉNYSTRAND FEDETT FÜRDŐ VITÁL KÖZPONT MASSZÁZSVILÁG GYÓGYÁSZAT VILLAPARK THERMAL CAMPING HOTEL TERMÁLKRISTÁLY Kezdőlap
Csak ajánlatot kérek
SZOBAFOGLALÁS
AJÁNLATKÉRÉS
Érkezés:
Távozás:
Felnőtt: Gyermek:
VENDÉGTÁJÉKOZTATÓ
AKCIÓS AJÁNLATAINK
ÁRAK ÉS NYITVA TARTÁS
AJÁNDÉKUTALVÁNYOK SZERETTEINEK!
SZÁLLÁSAJÁNLATAINK
TÓKERT CSÁRDA
MEDITERRÁN BÁR
SZAUNA PROGRAMOK
PROGRAMAJÁNLÓ
PARTNEREK - POGRAMOK
ELÉRHETŐSÉGEINK
KARRIER
A KEVEI GYÓGYVÍZRŐL ÉS KEVE GYÖNGYÉRŐL
GALÉRIA
HÁZIREND
Energetikai szakreferensi szolgáltatás

Élménystrand, csúszdapark, fedett fürdő, wellness, fitness és tenisz központ, panzió egy helyen
oaziswellness.hu
Fotógaléria
Ismerje meg pillanatainkat képekben
Virtuális túra
Nézzen körbe! 360°-os panoráma a fürdőről
E-cards
Küldjön virtuális képeslapot ismerőseinek

PROGRAMAJÁNLÓ

 


CSALÁDI FÜRDŐZÉS, HAVAZÁS, MIKULÁS VÁRÁS az AQUA LANDBAN!
Szeretettel várjuk a családokat 2018.december 8-án  egész napos családi fürdőzésre, hogy együtt várhassuk a 18.30 órakor érkező Mikulást és vicces Krampuszát. Legyenek részesei a nagy találkozásnak, vidám műsoruknak, a közös fotózkodásnak és az ajándékozásnak. Az Aqua Land Mikulásának zsákjában minden gyermek ajándékra lel. További részletek az eseményről: https://www.facebook.com/events/488646431627877/
 


CSILLAGOK A SZAUNÁBAN - JÓTÉKONYSÁGI SZAUNA EST a Hospice Egyesület javára
2018.december 15.

 
Hadd legyen a vége is szép. Rajtad is múlik" - ez a Magyar Hospice Alapítvány jelmondata. Ez vezérelte a szervezőket, hogy ez a kezdeményezés létre jöjjön. Csillagok a szaunában? Igen. Hiszen mindenki aki ott megfordul vendégként egy csodás dolgot láthat, aki pedig szaunamester az a produkciójával egy-egy csillogó csodát ad elő. Ők azok a szaunamesterek akik sokat tudnak tenni egy jó ügyért. A "Csillagok a szaunában" közösség azért jött létre, hogy az életben tenni akaró és segítségre képes emberekkel együtt egy olyan szaunás közösségi támogatás jöjjön létre, - beleértve úgy a vendégeket, mint a szaunamestereket - amivel a Magyar Hospice Alapítványt támogatva a gyógyíthatatlan betegeknek és hozzátartozóinak segítséget tudjunk nyújtani. Fogjunk össze, hogy az emberi élethez méltó, és egy picit könnyebb legyen ez az út azoknak akiken már csak így tudunk segíteni. 
Az Aqua Land Termálfürdő több éve ad otthont a finn szauna kultúra hazai meghonosítóinak. Célunk, hogy fürdőként, wellness szolgáltatóként az egészségmegőrzésben, ezáltal a prevencióban is részt vegyünk az egészséges életmódot támogató vizes sportok, szaunázás, masszázs biztosításával. Az esemény először debütál a programsorozatok leendő helyszínei között, visszatérő törzsvendég körünk - személyes érintettséggel - , valamint a szakma hazai képviselői szervezik. Tartsanak velünk, hogy rangos szaunamesterek programjain és az Aqua Land vendéglátásában részesülhessenek. S hogy jót tegyenek.
Ajánlva mindezt Csillag Zsuzsanna törzsvendégünk emlékének. A kezdeményezés a program részletei:
 
https://www.facebook.com/csillagokaszaunaban/https://www.facebook.com/events/2162639373992963/
                    
Fürdőnk látogatása után, töltsön el Ráckevén néhány kellemes órát vagy foglaljon szállást Villaparkunkban és Campingünkben, és fedezze fel városunkat és a környéket!  Gazdag helyi  és környékbeli programkínálattal várjuk Önöket: Sétahajózás a Balabánnal, Csónakázás, Kenutúra, Lovaskocsikázás, Borkóstolás Pálinka kóstoltatás,Tűztorony látogatás , Árpád Múzeum, valamint évszaknak és ünnepkörnek megfelelő tematikus programok.
     
 

 


ÉLMÉNYSTRAND
FEDETT FÜRDŐ
VITÁL KÖZPONT
MASSZÁZSVILÁG
GYÓGYÁSZAT
VILLAPARK
THERMAL CAMPING
HOTEL TERMÁLKRISTÁLY
Kövessen minket a
közösségi oldalakon:
Twitter Facebook Adatvédelem | Impresszum
Beállítás kezdőlapként Copyright © 2011. Aqualand.
All rights reserved.
www.ysolutions.hu