Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Akciós ajánlatok

                                          
Fürdőnkszámos fürdő-, wellness-, gasztronómiai- és szállás ajánlatait, időnként kedvezménnyel kínálja Vendégeinek, hogy minél vonzóbbá váljanak szolgáltatásaink az Önök számára, és minél több esetben döntsenek mellettünk, ha kikapcsolódásra, feltöltődésre vagy éppen szórakozásra vágynának. Egész éves nyitvatartással, az évszakoknak és az ünnepeknek megfelelően kínáljuk ezeket a kedvezményes lehetőségeket. Szabadtéri strand, Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázs, Gyógyászati szolgáltatások, Gasztronómiai egységek, Szállások és esetleges kapcsolódó termékek kedvező árú kombinációval igyekszünk elnyerni tetszésüket. A teljes szolgáltatási területre vonatkozó  aktuális ajánlatainkról ebben a menüpontban tájékozódhatnak, de emellett ajánlataink megjelennek, az akciós ajánlathoz szorosan kapcsolódó menüpontokban is. 

NOE kedvezmény

Szerződésünk alapján az érvényes NOE tagkártyával rendelkezők számára, a teljes árú fürdőbelépőjegyekre ( Fedett Fürdő, Vitál Központ, Aqua Park és Komplex Zóna) 10% kedvezményt biztosítunk. Ezen kívül, az őszi-, téli-, tavaszi időszakban, a Faházas Villaparkunkban történő szállásfoglalás esetén szintén 10% kedvezményre jogosultak a Tagok, a foglalási díj végösszegéből. 

Faházas Villaparkunk további információi és ajánlataink részletei ITT olvashatók. 
Aktuális árjegyzékünk ITT található. 

Szeretettel várjuk a Családokat!  

Nyugdíjas kedvezmény hétfőn és csütörtökön

Nyugdíjas kedvezmény hétfőn és csütörtökön

Fürdőnk 10%-os belépőjegykedvezményt biztosít a teljes árú nyugdíjas belépőjegytípusokra, *minden hétfőn és csütörtökön. 
* Kivéve ünnepi időszakokban. 


Csoportos belépőjegy kedvezmény

Csoportos belépőjegykedvezmény 10 fő feletti létszám esetén

Előzetes bejelentkezés után, egy időben érkező, 10 fő feletti vendégszám esetén fürdőnk csoportos belépőjegykedvezményt biztosít a kiválasztott teljes árú napijegyre. A kedvezmény mértéke 10%.
Két fő kísérő részére, a belépés ingyenes. 

Előzetes bejelentkezés: 
06 24 423 220
info@aqua-land.hu


 

Ráckevei lakos kedvezmény


 

Születésnapos kedvezmény

Kedvezményes belépőjegy, születésnapjukat ünneplő Vendégeink részére! 

Születésnapjukon érkező Vendégeink 50% kedvezmény érvényesítésére jogosultak teljesárú fürdőbelépőjegyek megváltása esetén. Ünnepeljenek nálunk, legyen az esemény helyszíne fürdőnk és kapcsolódó gasztronómiai egységeink. 
Belépőjegyek: ITT.  

Nyári élmények itthon

 A Magyar Turisztikai Ügynökség az aktív turisztikai kampányt követően új, előszezon-élénkítő, integrált kommunikációs kampányt tervez május 15. és június 30. között. Célunk, hogy bemutassuk: Magyarország a nyári szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi és nemzetközi utazók számára.
Az Aqua Land Termál-, és Élményfürdő wellness-, gasztro és szállás opciói a fővároshoz közeli agglomerációban kínálja komplex kedvezményes szolgáltatásait. 

Ráckeve, a fővárostól délre, 40 km távolságra található. Megközelítése történhet autóval, lakóautóval és tömegközlekedéssel. Fürdőnk a város határában, zöldövezeti, csendes részen található. Termálvizes és Kevei gyógyvizes medencék mellett, sportmedencék, szabadtéri strand, wellness részleg, kemping-, és villapark, valamint többféle gasztrónómiai szolgáltatást nyújtó egység is megtalálható. 

KEDVEZMÉNYES ajánlataink BELFÖLDI VENDÉGEK részére!

Egy nap, a komplex feltöltődés jegyében,
DAY SPA belépőjeggyel és az autentikus Tókert Csárda kedvezményes ajánlatával! 
Regeneráló szaunázás, Kevei gyógyvizes pezsgés, frissítő úszás, kényeztető aromaolajos masszázs és egy csésze kávé,  helyben sütött péksüteménnyel, egy felejthetetlen, termális élményekben gazdag nap élményeivel.
Belépőjegyek: https://www.aqua-land.hu/arjegyzek/Napi_furdobelepojegyek.html
 


Day Spa belépőjegyünk tartalmazza: 
►Komplex Zóna jegyet, mely érvényes a Fedett Fürdőbe, Vitál Központba és a Strandra.
►25 perces aromaolajos masszázst, többféle illat-, és hatóanyag változatban, igény szerint.
►Egy csésze kávét és egy frissen sütött péksüteményt a Mediterrán Bisztró kínálatából.
* A szabadtéri strand megnyitásának tervezett időpontját hamarosan közzétesszük. Addig ez a belépőjegy a jelenlegi szolgáltatásai területre érvényes: Fedett Fürdő, Vitál Központ, kültéri Caracalla termálvizes élménymedence.
Fürdőnk közvetlen kertszomszédságában található, magyaros jellegű éttermünkben, a Tókert Csárdában, 25% kedvezményt biztosítunk a la carte ételeink kínálatából. 
További információ:
Aqua Land recepció: 06 24 423 220, info@aqua-land.hu
Tókert Csárda: 06 20 570 9790, uzletvezeto@tokertcsarda.hu

Wellness-, és strandélmények szálláslehetőséggel,
Kedvezményes kempingezési lehetőség a fürdő Thermal Camping-jében! 

A kempingünkbe lakókocsival, lakóautóval vagy sátorral érkező vendégeink részére, 2+1 akció keretén belül, két éjszaka itt tartózkodás esetén a harmadik éjszakát grátiszba adjuk. A kedvezményes lehetőség vasárnaptól péntekig vehető igénybe. A szállásdíjak tartalmazzák a fürdő egyes szolgáltatásait. 
További információ:
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu