Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Aqua Park


 

Aqua parkAz Aqua Park, az Aqua Land jellemzően főszezonban nyitva tartó részlege, ahol a klasszikus élménystrandolás mellett a strand gondozott, fás, gazdag növényvilággal rendelkező parkjában kellemes lehet a pihenés. A csúszdapark, a gyógy-, és termálvizes medencék, valamint számos további szolgáltatás a család minden tagjának tartogat meglepetéseket. Aqua Parkunk a nagy nyári élmények színhelye: családi strandolások, baráti kiruccanások, páros élmények mind helyet, teret és lehetőséget kapnak a főszezon folyamán. Igyekszünk minden korosztály igényeit, szórakozási szokásait figyelembe venni. Kapcsolódó PROGRAMOK menüpontban az Aqua Park programjairól értesülhetnek, míg az AQUA EVENT menüpontban egész éves standard és aktuális programjainkról tájékozódhatnak.

MEDENCÉINK:

GYERMEKMEDENCE30-33°C-os vízhőmérséklettel, kalózvárral, csúszdával a legkisebbeknek. A legkisebbek igényeit figyelembe véve, sekély vízmélységgel, megfelelő vízhőmérséklettel, élményelemekkel alakítottuk ki medencénket. Kalózhajó, kalózvár, ágyú, mini csúszda biztosítja a kalandokkal teli fürdőzést. Az árnyékolásról mobil árnyékolónk gondoskodik. A medencében felnőttek is tartózkodhatnak, de a higinéiai előírások miatt - szülőket is beleértve  - nem ülhetnek bele a medencébe. A gyerekmedence a termálvizes családi medence közvetlen szomszédságában található.MELEGVIZES CSALÁDI ÉLMÉNYMEDENCE, 33-35°C vízhőmérséklettel, pezsgőágyakkal, vízi gombával. Biztonságos vízmélységgel, megfelelő teret hagyva úszásnak, pancsolásnak alakítottuk ki medencénket. Az egyik élményelem a Vízigomba, mely 1200 mm átmérőjű, 2.5 m magas, egyszerre több ember kényeztetését is szolgálja a kellemes termálvízben. Négy pezsgőágyunk ötvözi a víz, a meleg levegő, az oxigén (ózon), a masszázs és a biológiai adalékanyagok természetes gyógyító hatását. Segítségével felgyorsul a vérkeringés és a nagyobb oxigénjelenlét igazoltan gyógyító hatást fejt ki a mozgásszervi problémákra, reumatikus- és ízületi fájdalmakra, meszesedésre, kopásra, izombántalmakra, vérellátási zavarokra. Nyugtatja az idegrendszert, enyhíti a változókori panaszokat és hozzájárul a mindennapi frissesség és fiatalosság megőrzéséhez.

HÁROMSÁVOS ÚSZÓMEDENCE, 24-28 °C-os vízhőmérséklettel
Nyáron is zavartalanul lehet úszni a hosszokat, hűvös vízében kellemesen felfrissülhet.
Kezdje a meleg nyári napokat reggeli úszással!SPORTMEDENCE RÖPLABDA PÁLYÁVAL, KALANDPÁLYÁVAL, SODRÓFOLYOSÓVAL

Hidegvizes medence, 24-28°C-os vízhőmérséklettel a hűsítő-frissítő kalandozáshoz. A kalandpálya kötélelemkből, létrákból, kapaszkodókból áll, melyek a műanyagból készült lápokon történő mozgást segíti. Ezen a láp pályán haladva - vagy mellette úszva - juthatnak el a sodrófolyosóig. Röplabdapálya a vizes sporthoz, a Vízi Bár közvetlen szomszédságában, ahonnan kellemes zenei aláfestést is biztosítunk a játékhoz, a koktélokról már nem is beszélve. A sodrófolyosóhoz érve szédítő élményekben lehet részünk.

CSÚSZDAPARK
Csúszdaparkunk négy csúszdából áll, használatuk életkorhoz és testmagassághoz kötött. Kamikaze (sárga) és Ufo (kék-sárga) csúszdáinkat 120 cm testmagasság és 10 éves kor fölött, magabiztos úszástudással ajánljuk. Családi csúszdánkat (sárga-zöld) és black hole csúszdánkat (piros) bárki, korlátozás nélkül használhatja. Úszómestereink segítenek a tájékozódásban és a biztonságos használatban.

TERMÁL ÉLMÉNYMEDENCE
35-38°C -os vízben kellemes a pihenés. Vízbuzgárok, nyakdögönyözők és a Vízi Bár, az élményelemeket jelentik. A Vízi Bár közvetlen elérhető, a víz alá süllyesztett ülőkékről.


CARACALLA TERMÁLVIZES ÉLMÉNYMEDENCE, 31-35°C vízhőmérséklettel a fürdő csendesebb részén. Melegvizes medencének minősül, mely a nyári hónapokban is közkedvelt medencetípus. A park csendesebb részén helyezkedik el, igazi nyugalom sziget.

Ősszel és télen GRÁTISZ használható a kültéri CARACALLA termálvizes élménymedencénk, október 12.-től, az alábbiak szerint: 

Hétfő:         08.00 - 21.00 óráig
Kedd:         08.00 - 21.00 óráig
Szerda:      08.00 - 20.00 óráig
                  20.00 - 00.00 óráig (a fürdőruhamentes szaunaest vendégei részére fenntartva)
Csütörtök:  08.00 - 21.00 óráig 
Péntek:      08.00 - 20.00 óráig
                  20.00 - 01.30 óráig (a fürdőruhamentes szaunaest vendégei részére fenntartva)
Szombat:   08.00 - 01.00 óráig
Vaárnap:    08.00 - 18.00 óráig
                  18.00 - 23.00 óráig (a fürdőruhamentes szaunaest vendégei részére fenntartva)
GYÓGYVIZES ÜLŐMEDENCE, 35-38°C vízhőmérséklettel a fürdő csendesebb részén helyezkedik el. Bevizsgált Kevei Gyógyvízben gyógyulhatnak a mozgásszervi megbetegédesekkel küzdők. Gyógyászati részlegünk a gyógyvízre épül, kapcsolódó szolgáltatásokat akár OEP beutalóval is igénybe vehetik, évszaktól függetlenül.
MEDENCÉNK JELENLEG NEM ÜZEMEL. Ízek utcája  - NYÁRON!
Görög ételek, klasszikus Laci Konyha, lángos, pizza, frissensültek, egytálételek, jégkrémek, hűtött italok, frissítők vendéglátós pavilonsorunkon, a játszótér mellett:

Boszi Konyha
Greek Grill & Salátabár Beach klub (Vízi bár)  - NYÁRON!
A termálvizes élménymedence egyik élményelemeként tartjuk számon speciális fekvése miatt. Két oldalról is megközelíthető bárunk. Egyfelől a medencék között átívelő hídon, ahol egy kellemes, "száraz" vendégtérbe érkezünk. Kényelmesen elhelyezkedhetnek függőfoteljeinkbe, esetleg a Retro sarokba. Ha már a medencében vannak, elegendő felülni a vízbe süllyesztett kőből készült ülőkékre, és máris kérhetik jegeskávéjukat, koktéljukat vagy csapolt sörüket.
Football pálya
Focipályánkat a
Csúszdapark szomszédságában találják. Aszfaltos pálya, körbekerítve, ha megjönne a kedvük egy kis testmozgáshoz.

Strandröplabda pálya
A focipályával átellenben, a Thermal Sound installációnál található strandröplabdapályánk. Hódoljanak ennek az igazán nyári sportnak, a körülmények adottak hozzá.


Játszótér 
Amíg készülnek az ételek, vagy ha már túl sok volt a vízből, látogassanak el játszóterünkre a gyerkőcökkel. Árnyékban, homokos talajon, biztonságos és  klasszikus játékok színezhetik az itt tartózkodást.

Közvetlen kertkapcsolattal a Thermal Camping és a Faházas Villapark egyedülálló területe, Parkja, ahol egy könnyed séta után megpihenhetnek padjainkon. Szálláshelyeink egész évben üzemelnek.  


Beach club


 
Beach Club - Hűtsd le magad, frissülj fel, ringasson a víz és a ritmus! 

A nyári szórakozás kihagyhatatlan szigete: frissítők, italok, koktélok a medencéből, vagy függőágyakból. Nyári programjaink egyik kiemelt helyszíne a családi medence, a hidegvizes medencék szomszédságában. Thermal Sound és Thermal Sound Light a szombati nyári éjszakákon. Beach Club, azaz club feeling a medencében és medenceparton! Az Aqua Park kiemelt Bárja, a nyári beach hangulat központi élményelosztója, a termálvizes élménymedence kellős közepén. Nyári, szombati éjszakai programunk, a Thermal Sound Light fő helyszíne. Zene, koktélok, party hangulat: ez a Beach Club!

Thermal sound

Thermal Sound - A vizes partik királya! 
Thermal Sound Light - Chill az éjszakában!

 
Nyári péntekek és szombatok, a termálvíz csobogásával és a zene ritmusaival. Időnként lazán, relaxálva, filmet nézve a medencéből, olykor a legjobb zenékre táncolva,  a homokos tánctéren. Csillagos éjszaka, a város széli nyugalomban, az Aqua Park teljes területén, ahol csak Te, a Víz, a Zene , a Film és a Csillagok léteznek.