Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Nyári élmények itthon

A Magyar Turisztikai Ügynökség az aktív turisztikai kampányt követően új, előszezon-élénkítő, integrált kommunikációs kampányt tervez május 15. és június 30. között. Célunk, hogy bemutassuk: Magyarország a nyári szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi és nemzetközi utazók számára.
Az Aqua Land Termál-, és Élményfürdő wellness-, gasztro és szállás opciói a fővároshoz közeli agglomerációban kínálja komplex kedvezményes szolgáltatásait. 

Születésnapos kedvezmény

Kedvezményes belépőjegy, születésnapjukat ünneplő Vendégeink részére! 

Ráckevei lakos kedvezmény

Ráckevei lakos kedvezmény az állandó lakcímkártyával rendelkező helyi lakosoknak.

Csoportos belépőjegy kedvezmény

Csoportos belépőjegy kedvezmény 10 fő feletti létszám esetén. 

Nyugdíjas kedvezmény hétfőn és csütörtökön

Nyugdíjas kedvezmény hétfőn és csütörtökön.

Aqua parkAz Aqua Park, az Aqua Land főszezonban nyitva tartó részlege, ahol a klasszikus élménystrandolás mellett a strand gondozott, fás, gazdag növényvilággal rendelkező parkjában kellemes lehet a pihenés.

STRANDUNK MÁR NYITVA VAN! 

A  gyógyvizes-, termálvizes-, és sportmedencék, valamint számos további szolgáltatás a család minden tagjának tartogat meglepetéseket. Aqua Parkunk a nagy nyári élmények színhelye: családi strandolások, baráti kiruccanások, páros élmények mind helyet, teret és lehetőséget kapnak a főszezon folyamán. Igyekszünk minden korosztály igényeit, szórakozási szokásait figyelembe venni. Csúszdaparkunk jelenleg még nem üzemel.

MEDENCÉINK:

GYERMEKMEDENCE30-33°C-os vízhőmérséklettel, kalózvárral, csúszdával a legkisebbeknek. A legkisebbek igényeit figyelembe véve, sekély vízmélységgel, megfelelő vízhőmérséklettel, élményelemekkel alakítottuk ki medencénket. Kalózhajó, kalózvár, ágyú, mini csúszda biztosítja a kalandokkal teli fürdőzést. Az árnyékolásról mobil árnyékolónk gondoskodik. A medencében felnőttek is tartózkodhatnak, de a higinéiai előírások miatt - szülőket is beleértve  - nem ülhetnek bele a medencébe. A gyerekmedence a termálvizes családi medence közvetlen szomszédságában található.MELEGVIZES CSALÁDI ÉLMÉNYMEDENCE, 33-35°C vízhőmérséklettel, pezsgőágyakkal, vízi gombával. Biztonságos vízmélységgel, megfelelő teret hagyva úszásnak, pancsolásnak alakítottuk ki medencénket. Az egyik élményelem a Vízigomba, mely 1200 mm átmérőjű, 2.5 m magas, egyszerre több ember kényeztetését is szolgálja a kellemes termálvízben. Négy pezsgőágyunk ötvözi a víz, a meleg levegő, az oxigén (ózon), a masszázs és a biológiai adalékanyagok természetes gyógyító hatását. Segítségével felgyorsul a vérkeringés és a nagyobb oxigénjelenlét igazoltan gyógyító hatást fejt ki a mozgásszervi problémákra, reumatikus- és ízületi fájdalmakra, meszesedésre, kopásra, izombántalmakra, vérellátási zavarokra. Nyugtatja az idegrendszert, enyhíti a változókori panaszokat és hozzájárul a mindennapi frissesség és fiatalosság megőrzéséhez.

HÁROMSÁVOS ÚSZÓMEDENCE, 24-28 °C-os vízhőmérséklettel
Nyáron is zavartalanul lehet úszni a hosszokat, hűvös vízében kellemesen felfrissülhetünk.
Kezdjük a napot nyáron is testmozgással, úszással!SPORTMEDENCE RÖPLABDA PÁLYÁVAL, KALANDPÁLYÁVAL, SODRÓFOLYOSÓVAL

Hidegvizes medence, 24-28°C-os vízhőmérséklettel a hűsítő-frissítő kalandozáshoz. A kalandpálya kötélelemkből, létrákból, kapaszkodókból áll, melyek a műanyagból készült lápokon történő mozgást segíti. Ezen a láp pályán haladva - vagy mellette úszva - juthatnak el a sodrófolyosóig. Röplabdapálya a vizes sporthoz, a Vízi Bár közvetlen szomszédságában, ahonnan kellemes zenei aláfestést is biztosítunk a játékhoz, a koktélokról már nem is beszélve. A sodrófolyosóhoz érve szédítő élményekben lehet részünk.

CSÚSZDAPARK
Jelenleg üzemen kívül.

Csúszdaparkunk négy csúszdából áll, használatuk életkorhoz és testmagassághoz kötött. Kamikaze (sárga) és Ufo (kék-sárga) csúszdáinkat 120 cm testmagasság és 10 éves kor fölött, magabiztos úszástudással ajánljuk. Családi csúszdánkat (sárga-zöld) és black hole csúszdánkat (piros) bárki, korlátozás nélkül használhatja. Úszómestereink segítenek a tájékozódásban és a biztonságos használatban. 

TERMÁL ÉLMÉNYMEDENCE
35-38°C -os vízben kellemes a pihenés. Vízbuzgárok, nyakdögönyözők és a Vízi Bár, az élményelemeket jelentik. A Vízi Bár közvetlen elérhető, a víz alá süllyesztett ülőkékről.


CARACALLA TERMÁLVIZES ÉLMÉNYMEDENCE, 31-35°C vízhőmérséklettel a fürdő csendesebb részén. Melegvizes medencének minősül, mely a nyári hónapokban is közkedvelt medencetípus. A park csendesebb részén helyezkedik el, igazi nyugalom szigete. A hétvégi és ünnepi estéken a vízi mozi helyszíne is.CARACALLA medencénk a filmevtítések és az éjszaka fürdőzések idején új arcát mutatja meg. GYÓGYVIZES ÜLŐMEDENCE, 35-38°C vízhőmérséklettel a fürdő csendesebb részén helyezkedik el. Bevizsgált Kevei Gyógyvízben gyógyulhatnak a mozgásszervi megbetegédesekkel küzdők. Gyógyászati részlegünk a gyógyvízre épül, kapcsolódó szolgáltatásokat akár OEP beutalóval is igénybe vehetik, évszaktól függetlenül.Ízek utcája 
Görög ételek, klasszikus Laci Konyha, lángos, pizza, frissensültek, egytálételek, jégkrémek, hűtött italok, frissítők vendéglátós pavilonsorunkon, a játszótér mellett. Beach klub (Vízi bár) 
A termálvizes élménymedence egyik élményelemeként tartjuk számon speciális fekvése miatt. Két oldalról is megközelíthető bárunk. Egyfelől a medencék között átívelő hídon, ahol egy kellemes, "száraz" vendégtérbe érkezünk. Kényelmesen elhelyezkedhetnek függőfoteljeinkbe, esetleg a Retro sarokba. Ha már a medencében vannak, elegendő felülni a vízbe süllyesztett kőből készült ülőkékre, és máris kérhetik jegeskávéjukat, koktéljukat vagy csapolt sörüket.
Football pálya
Focipályánkat a
Csúszdapark szomszédságában találják. Aszfaltos pálya, körbekerítve, ha megjönne a kedvük egy kis testmozgáshoz.

Strandröplabda pálya
A focipályával átellenben, a Thermal Sound installációnál található strandröplabdapályánk. Hódoljanak ennek az igazán nyári sportnak, a körülmények adottak hozzá.


Játszótér 
Amíg készülnek az ételek, vagy ha már túl sok volt a vízből, látogassanak el játszóterünkre a gyerkőcökkel. Árnyékban, homokos talajon, biztonságos és  klasszikus játékok színezhetik az itt tartózkodást.

Közvetlen kertkapcsolattal a Thermal Camping és a Faházas Villapark egyedülálló területe, Parkja, ahol egy könnyed séta után megpihenhetnek padjainkon. Szálláshelyeink egész évben üzemelnek.  


Nyitva tartás


Árak
Programok

Animációs programok gyerekeknek

Nyári kalandokra és játékra fel! 

Hétvégente animátorok várják a kisebb és nagyobb gyerekeket, strandunkon. A gyerekek főként vizes játékok során szerezhetnek (közös) élményeket. Közben alkalmuk nyílhat családi játékra is.
A játék maradandó öröme és élménye mellett finomságokat rejtő kuponokat is nyerhetnek. Az Aqua Land oklevél, minden feladatot teljesítő gyerkőcnek jár.

AQUA CINEMA - VÍZI MOZI A CARACALLA ÉLMÉNYMEDENCÉBEN

A mozi, ahol jó vizesnek lenni!
Vízi mozi, a termálvíz melegében, az élményelemek kényeztetésében, a különleges hatású színes megvilágításban, péntek és szombat esténként, a fürdő kültéri Caracalla medencéjében, 37-38 Celsius fokos víz hőmérséklettel, óriás vászonra vetítve! Esti, éjszakai filmélmények a nyári égbolt alatt és színes fények kíséretében.
 

STRANDFITNESS BARACSI ESZTER FITNESS-WELLNESS INSTRUKTORRAL

Strandfitness - Szórakoztató és hatékony mozgásformák

Nyáron tovább bővülnek a vizes mozgásformák, kiegészülve a szárazföldön, azon belül is hangulatos strandunkon történő további mozgásformákkal. 

Képgaléria