Kedvezményes ajánlatok

DAY SPA JEGY - KEDVEZMÉNYES KOMPLEX WELLNESS ÉLMÉNYEK minden nap!

Kedvezményes Day Spa jegy, a teljes feltöltődésért, hétköznapokon és hétvégén is! 

Regeneráló szaunázás, gyógyvizes pezsgés, frissítő úszás, beltéri és kültéri fürdőzés, kényeztető aromaolajos masszázs , frissítő jeges kávé, egy felejthetetlen, termális élményekben gazdag napért.

Super Day Spa - kedvezményes belépőjegy vasárnapokra!

Super Day Spa - kedvezményes belépőjegy vasárnapokra, 2024.május 19.-től!
SUPER DAY SPA , a szuper vasárnapi wellness élmények belépője!

Aqua ParkAz Aqua Park, az Aqua Land főszezonban nyitva tartó részlege, ahol a klasszikus élménystrandolás mellett a strand gondozott, fás, gazdag növényvilággal rendelkező parkjában kellemes lehet a pihenés.

A  gyógyvizes-, termálvizes-, és sportmedencék, valamint számos további szolgáltatás a család minden tagjának tartogat meglepetéseket. Aqua Parkunk a nagy nyári élmények színhelye: családi strandolások, baráti kiruccanások, páros élmények mind helyet, teret és lehetőséget kapnak a főszezon folyamán. Igyekszünk minden korosztály igényeit, szórakozási szokásait figyelembe venni.

MEDENCÉINK:

GYERMEKMEDENCE (elérhető)30-33°C-os vízhőmérséklettel, kalózvárral, csúszdával a legkisebbeknek. A legkisebbek igényeit figyelembe véve, sekély vízmélységgel, megfelelő vízhőmérséklettel, élményelemekkel alakítottuk ki medencénket. Kalózhajó, kalózvár, ágyú, mini csúszda biztosítja a kalandokkal teli fürdőzést. Az árnyékolásról mobil árnyékolónk gondoskodik. A medencében felnőttek is tartózkodhatnak, de a higinéiai előírások miatt - szülőket is beleértve  - nem ülhetnek bele a medencébe. A gyerekmedence a termálvizes családi medence közvetlen szomszédságában található. TERMÁLVIZES CSALÁDI ÉLMÉNYMEDENCE (elérhető), 33-35°C vízhőmérséklettel, pezsgőágyakkal, vízi gombával. Biztonságos vízmélységgel, megfelelő teret hagyva úszásnak, pancsolásnak alakítottuk ki medencénket. Az egyik élményelem a Vízigomba, mely 1200 mm átmérőjű, 2.5 m magas, egyszerre több ember kényeztetését is szolgálja a kellemes termálvízben. Négy pezsgőágyunk ötvözi a víz, a meleg levegő, az oxigén (ózon), a masszázs és a biológiai adalékanyagok természetes gyógyító hatását. Segítségével felgyorsul a vérkeringés és a nagyobb oxigénjelenlét igazoltan gyógyító hatást fejt ki a mozgásszervi problémákra, reumatikus- és ízületi fájdalmakra, meszesedésre, kopásra, izombántalmakra, vérellátási zavarokra. Nyugtatja az idegrendszert, enyhíti a változókori panaszokat és hozzájárul a mindennapi frissesség és fiatalosság megőrzéséhez. 

HÁROMSÁVOS ÚSZÓMEDENCE 24-28 °C-os vízhőmérséklettel
Nyáron is zavartalanul lehet úszni a hosszokat, hűvös vízében kellemesen felfrissülhetünk.
Kezdjük a napot nyáron is testmozgással, úszással! SPORTMEDENCE RÖPLABDA PÁLYÁVAL, KALANDPÁLYÁVAL, SODRÓFOLYOSÓVAL

Hidegvizes medence, 24-28°C-os vízhőmérséklettel a hűsítő-frissítő kalandozáshoz. A kalandpálya kötélelemekből, létrákból, kapaszkodókból áll, melyek a műanyagból készült lápokon történő mozgást segíti. Ezen a láp pályán haladva - vagy mellette úszva - juthatnak el a sodrófolyosóig. Röplabdapálya a vizes sporthoz, a Vízi Bár közvetlen szomszédságában, ahonnan kellemes zenei aláfestést is biztosítunk a játékhoz, a koktélokról már nem is beszélve. A sodrófolyosóhoz érve szédítő élményekben lehet részünk.

CSÚSZDAPARK
A strandot érintő belépőjegyek díjai a csúszdahasználatot tartalmazzák. A csúszdák üzemeltetése a nyár folyamán időjárás-, és forgalomfüggő.

Csúszdaparkunk négy csúszdából áll, használatuk életkorhoz és testmagassághoz kötött. Kamikaze (sárga) és Ufo (kék-sárga) csúszdáinkat 120 cm testmagasság és 10 éves kor fölött, magabiztos úszástudással ajánljuk. Családi csúszdánkat (sárga-zöld) és black hole csúszdánkat (piros) bárki, korlátozás nélkül használhatja. Úszómestereink segítenek a tájékozódásban és a biztonságos használatban. Általános üzemidő


TERMÁLVIZES  ÉLMÉNYMEDENCE (elérhető)

35-38°C -os vízben kellemes a pihenés. Vízbuzgárok, nyakdögönyözők és a Vízi Bár, az élményelemeket jelentik. A Vízi Bár közvetlen elérhető, a víz alá süllyesztett ülőkékről.


CARACALLA TERMÁLVIZES ÉLMÉNYMEDENCE 31-35°C vízhőmérséklettel a fürdő csendesebb részén. Melegvizes medencének minősül, mely a nyári hónapokban is közkedvelt medencetípus. A park csendesebb részén helyezkedik el, igazi nyugalom szigete. A hétvégi és ünnepi estéken a vízi mozi helyszíne is.


CARACALLA medencénk a filmvetítések és az éjszaka fürdőzések idején egy másik arcát mutatja meg. KEVEI GYÓGYVIZES ÜLŐMEDENCE 35-38°C vízhőmérséklettel a fürdő csendesebb részén helyezkedik el. Bevizsgált Kevei Gyógyvízben gyógyulhatnak a mozgásszervi megbetegedésekkel küzdők. Gyógyászati részlegünk a gyógyvízre épül, kapcsolódó szolgáltatásokat akár OEP beutalóval is igénybe vehetik, évszaktól függetlenül. Az érvényben lévő szabályok szerint a gyógyvizes medencét csak 14 éven felüli vendégeink használhatják. Ízek utcája
Görög ételek, klasszikus Laci Konyha, lángos, pizza, frissensültek, egytálételek, jégkrémek, hűtött italok, frissítők vendéglátós pavilonsorunkon, a játszótér mellett, a főszezonban. Beach Club (Vízi bár) 
A termálvizes élménymedence egyik élményelemeként tartjuk számon speciális fekvése miatt. Két oldalról is megközelíthető bárunk. Egyfelől a medencék között átívelő hídon, ahol egy kellemes, "száraz" vendégtérbe érkezünk. Kényelmesen elhelyezkedhetnek függőfoteljeinkbe, esetleg a Retro sarokba. Ha már a medencében vannak, elegendő felülni a vízbe süllyesztett kőből készült ülőkékre, és máris kérhetik jegeskávéjukat, koktéljukat vagy csapolt sörüket.
Football pálya
Focipályánkat a
Csúszdapark szomszédságában találják. Aszfaltos pálya, körbekerítve, mely footballozásra, kézilabdázásra is alkalmas. 

Strandröplabda pálya
A focipályával átellenben, a Thermal Sound helyszín mellett található homokos strandröplabdapályánk. 


Játszótér 
Árnyékban, homokos talajon, biztonságos és  klasszikus játékok színezhetik az itt tartózkodást. 


Aqua Parkunkból közvetlen átjárással található Thermal Camping-ünk és a Faházas Villaparkunk, ahol szállások foglalhatók.  Szálláshelyeink egész évben üzemelnek. 


Programok

BUD SPENCER ÉS TERENCE HILL RAJONGÓI TALÁLKOZÓ

2024.07.19.-21.

BUD SPENCER és TERENCE HILL rajongói találkozó kempingünkben és fürdőnkben!
JÚLIUS 19. és 21. közöttt megrendezésre kerülő eseményre invitáljuk kempingünk és fürdőnk vendégeit.

AQUA CINEMA - VÍZI MOZI a CARACALLA ÉLMÉNYMEDENCÉBEN

2024.07.17.-21.

A mozi, ahol jó vizesnek lenni !
Vízi mozi a termálvízben, a Caracalla medencében, az élményelemek kényeztetésében, a különleges hatású színes megvilágításban, LED falról! 
 

AQUA/FITNESS

Szórakoztató és hatékony mozgásformák, zenére a vízben!

 

Western kalandok Jack Spenóttal!

2024.07.20.

A kalózok királya ez alkalommal a western világába kalauzolja a gyerekeket! 

Jóga az alapoktól Pemmer Attilával

2024.07.20.-21.

Szeretnél elkezdeni jógázni? Az alapokat megismerni?

Pemmer Attila jógaoktató szeretettel várja az érdeklődőket. A parkunban megtartott foglalkozások során  egyénre szabva, helyes kivitelezéssel, biztonságosan felkészít a gyakorló órákon való rendszeres részvételre, fejlődésre.
 
 

Thermal Sound Light a Vízi Bárban!

2024.07.20.

Thermal Sound Light, július 20.-án, 18.00 - 22.00 óráig, a strand Vízi Bárjában!

Bábszínház a medence partján!

2024.07.21.

Különleges élmény az egész családnak! 

Nyitva tartás, üzemelő medencék


 

Üzemelő medencék 2024.06.01.-től.


A csúszdapark üzemideje

Általános üzemidő

A strandot érintő belépőjegyek díjai a csúszdahasználatot tartalmazzák. A csúszdák üzemeltetése a nyár folyamán időjárás-, és forgalomfüggő. Üzemideje az alábbiak szerint alakul.


Belépőjegyek
 

Képgaléria