Kedvezményes ajánlatok

Semmelweis napi belépőjegy kedvezmény!

Fürdőnk, a Semmelweis nap alkalmából, az idei évben is kedvezményes belépőjeggyel köszöni meg az Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagjainak áldozatos munkáját! 

Beach Club - Vízi Bár


 
Beach Club - Hűtsd le magad, frissülj fel, ringasson a víz és a ritmus! 

A nyári szórakozás kihagyhatatlan szigete: frissítők, italok, koktélok a medencéből, vagy függőágyakból. Nyári programjaink egyik kiemelt helyszíne a családi medence és a hidegvizes medencék szomszédságában. Thermal Sound és Thermal Sound Light a szombati nyári éjszakákon. Beach Club, azaz club feeling a medencében és medenceparton!

A termálvizes élménymedence egyik élményelemeként tartjuk számon speciális fekvése miatt. Vízi Bárunk két oldalról is megközelíthető. Egyfelől a medencék között átívelő hídon, ahol egy kellemes, "száraz" vendégtérbe érkezünk. Kényelmesen elhelyezkedhetnek függőfoteljeinkbe, esetleg a Retro sarokba. Ha már a medencében vannak, elegendő felülni a vízbe süllyesztett kőből készült ülőkékre, és máris kérhetik jegeskávéjukat, koktéljukat vagy csapolt sörüket. 

Az Aqua Park kiemelt Bárja, a nyári beach hangulat központi élményelosztója, a termálvizes élménymedence kellős közepén. Zene, koktélok, party hangulat: ez a Beach Club!

Kiemelt ajánlataink

2024.június 21-től: 

 

Árjegyzék
 

FELFÚJHATÓ ITALBOXOK JÚNIUS 8.-TÓL A VÍZI BÁRBAN!

Kedves Vendégeink! 

Június 8., szombattól a strandunk Vízi Bárjában felfújható, színes ITALBOXOKAT vásárolhatók egyszemélyes vagy többszemélyes változatokban.
Nyitvatartás 

Programok


Képgaléria