Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Aqua SPA

Az Aqua Spa magában foglalja a fedett részben elérhető egységeket és szolgáltatásokat. 

MasszázsVilágunk több, mint 40 féle masszázstípussal rendelkezik. Ebben vannak klasszikus masszázsok, wellnessmasszázsok, keleti masszázskezelések és gyógykezelések. Fedett Fürdőnkben egy gyógyvizes élménymedence, egy családi élménymedence és egy úszómedence található. Ezen a részen zajlanak az AquAnett úszóiskolai tanórái is, főleg utó-, és előszezonban. Vitál Központunkban a szaunázáshoz, alternatív egészségmegőrzéshez kínálunk opciókat. A három szauna mellett gőzkabin, sószoba, infrakabin, tepidárium valamint Kneipp taposó (hideg-meleg váltófürdő) található. Hidegvizes merülőmedencénk mellett, a termálvizes ülőmedencében élvezhetik a Vitál Központban eltöltött időt. Változatos tematikájú és erősségű szaunaprogramjaink a mindennapok részei.

Vitál központ

Relaxációs élmények szaunáinkban és kapcsólódó részlegeinken. Minden egy helyen, ami a klasszikus fürdőkultúra extra kiegészítése lehet, rendszeres programokkal. Beltéri részből nyílik, majd egyedülálló módon a szabadtérre érünk, ahol részben fedett területen, elszaparált, kellemes környezetben relaxálhatunk.

A wellness szolgáltatások teljes körének elengedhetetlen eleme a szauna és a kapcsolódó Spa szolgáltatások biztosítása. Egészségünk, erőnlétünk, fittségünk megőrzéséhez az aktív sport és kikapcsolódás mellett az elcsendesítő, befelé figyelő relaxáció is szükséges. Mind ezek mellé élmények is társulhatnak, hiszen több érzékszervünkre ható kikapcsolódási formáról van szó. Vitál Központunk szaunái és szaunaprogramjai mellett további helyszíneken, az egyes helyszínek specifikációjában fokozható a relaxációs élmények komplexitása. 

Minden szaunatípus más-más hatással van szervezetünkre. A szauna típusától függően általában a szakemberek azt tanácsolják, hogy finn szauna használata után vegyen egy langyos vagy hideg fürdőt, majd lazítson néhány percet, mivel a forró szauna, majd a hideg víz felpörgeti a vérkeringést és a pulzusszámot. Hagyja, hogy teste nyugalmi állapotba kerüljön. 

A szaunahasználat jótékony élettani hatásai miatt szinte egész évben, a hét minden napján tematikus szaunaprogramokat kínálunk Vendégeinknek. Gyógyfürdőnk szakmailag elkötelezett a tradicionális finn szaunakultúra népszerűsítése mellett, ezért heti három alkalommal tartunk fürdőruhamentes szaunaestet a vonatkozó dress code szerint. Szakképzett szaunamestereink a szauna etikett betartása és betartatása mellett szerdán, pénteken és vasárnap este professzionális szaunaesteket tartanak. Hétfőtől péntekig a klasszikus szaunaprogramokat napi háromszor rendezik meg szokásos, azaz hetente ismétlődő menetrend szerint. A hétvégi programokat összefoglalóan Sauna Weekend-nek nevezzük: szombaton hasonlóan színvonalas délutáni és éjszakai programok várják a vendégeket, vasárnap kora délutántól estébe nyúló tematikus szaunaprogramokat prezentálnak az adott évszakhoz és szezonhoz igazodva. Kérjük, szíveskedjenek a szaunákat az előírásoknak megfelelően, a helyszínen megadott tájékoztatás betartásával, a szauna rendeltetésének megfelelően használni. A belépés a szaunákba szaunaruhában vagy szaunalepedőben történik. 

MasszázsvilágLegyen a wellnessélmények koronája egy kellemes, frissítő, gyógyító masszázs!

Masszázs- és testkezelések, a teljes termális élményekért, a 4 alapelem ihlette (valamint a Fém) masszázsszobákban, különleges vizuális környezetben, minőségi, professzionális termékekkel, szakképzett masszőrőkkel, több mint 40 masszázzsal, testkezeléssel, azaz klasszikus- és wellness masszázzsal, keleti masszázskezelésekkel és gyógykezelésekkel várja Vendégeit. A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázs a test felületén, a test szöveteire, szerveire ható meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus inger, melyre kialakult válaszreakció a fizikai gyógyulás. Nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. Aktivizálja a paraszimpatikus idegrendszert, feloldja az izmok akaratlan feszülését. Erősödik a szervezet védekező képessége, az immunrendszer, regenerálódik egész szervezetünk.

MASSZÁZSUTALVÁNYOK

Masszázskínálatunkban pihentető masszázsok, frissítő, energetizáló, vitalizáló masszázsok, természetes növényi olajokkal végzett aromaolajos masszázsok, gyógy- és stresszoldó masszázsok, svédmasszázsok széles kínálata mellett a különlegesebb, keleti aromaolajos thai masszázs, bambuszmasszázs illetve csontkovácsolás is megtalálható. Ezek közül bármelyikkel megajándékozhatja szeretteit, barátait vagy épp munkatársait AJÁNDÉKUTALVÁNY formájában is. Válogasson kínálatunkból, válassza ki az ideális masszázstípust, majd vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot a sales@aqua-land.hu emailcímen. Mi az igény szerinti utalványt elkészítjük (akár névre szólóan, egyedi üzenettel) három hónapra szóló felhasználhatósággal. Az utalványt átveheti személyes főrecepciónkon (ellenértékét itt rendezheti készpénzzel, bankkártyával illetve szép-kártyával is), vagy előre utalás után kérheti postai kézbesítéssel is. Várjuk megkeresését.
 

Fedett fürdő

 
A létesítmény fedett fürdőjében egész évben változatos lehetőségekkel várjuk vendégeinket!

Felnőttek és gyermekek egyaránt élvezhetik a fedett medencék adta lehetőségeket: négysávos feszített víztükrű úszómedence, családi élménymedence valamint gyógyvizes élménymedence  várja a kikapcsolódni és sportolni vágyókat. Hétvégente és kiemelt időszakokban Aquafitness programra invitáljuk vendégeinket. Partnerünk, az AquAnett úszóiskola úszásoktatással, gyógyúszással és nyári úszótáborral  várja a gyerekeket. 
Fedett Fürdőnk a szerdai, pénteki és vasárnapi szaunaestek alkalmával opcionális helyszínként bekapcsolódik a Vitál Központ szolgáltatásai mellé, mint a szaunavendégek által látogatható helyszín.

GyógyászatFürdőnk egyik kiemelt szolgáltatási köre, a gyógyászati kezelések. Az ide tartozó szolgáltatásaink alapvetően a bevizsgált gyógyvizünkre épülnek, de emellett gyógymasszázzsal is kiegészülhet a javasolt gyógykezelés. Az egyes szolgáltatások árjegyzék szerinti árakon érhetők el, de szakorvosok is felírhatják azokat, mint OEP támogatott kezeléseket. Panaszok esetén, az egyes szakorvosi rendelésekre, a háziorvosok adhatnak beutalót. 

Szakorvosok, akik gyógyászati szolgáltatásainkat kiírhatják: 
reumatológus,
fizioterápis szakorvos,
mozgásszervi rehabilitációs szakorvos,
fikiális medicina,
rehabilitációs orvoslát szakorvosa,
ortopéd szakorvos.
 

Aquanett ÚszóiskolaAQUANETT ÚSZÓISKOLA - Biztonságban a vízben


Az AquAnett Úszóiskola 2007-ben nyitotta meg kapuit a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdőben és azóta is töretlen lelkesedéssel tanítanak úszni kicsiket és nagyokat egyaránt. 

Az AquAnett Úszóiskolában a térségben egyedülálló módon OEP által 100%-ban támogatott gyógyúszás keretein belül is fejlesztik a gyerekeket, melyre szakorvosi javaslattal lehet beiratkozni.  A csoportos úszásoktatás és gyógyúszás mellet egyéni úszásoktatásra is van lehetőség. Nyaranta nyári úszótáborokat tartanak.
Karanyicz Anett és Pelyhe Linda folyamatosan várja az új jelentkezőket. Az úszástudást a gyerekek egyéniségén keresztül adják át, a játék segítségével a saját ütemükben. Okktatóik is e szerint az elv szerint dolgoznak és adják át az úszás tudását és szeretetét nebulóiknak.

Fürdőnk szerződött partnere az AquAnett Úszóiskola különböző korosztályok számára kínálja szolgáltatásait:

►TB által támogatott úszás
►Intenzív kiscsoportos úszásoktatás
►Délutáni csoportos úszásoktatás
►Óvodás/iskolás csoportok délelőtti úszásoktatása
► Babaúszás
►Felnőttoktatás
►Nyári táborok 

2023. SZEPTEMBER 11.-től folytatódik az úszásoktatás!
https://www.aquanett.hu/ oldalon további információ található jelentkezéssel, órarenddel, árakkal kapcsolatban. 

KÍSÉRŐJEGY szülők számára:
Az Aqua Land egyedi jegytípusokkal támogatja a kísérők uszodalátogatását. 
60 perces időtartamra szóló kiegészítőjegy: 1.390 Ft
80 perces időtartamra szóló kiegészítő egy: 1.780 Ft
A fenti időtartamok esetleges túllépése esetén a napi jegy kerül kiszámlázásra.