Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Fedett fürdő

 
A létesítmény fedett fürdőjében egész évben változatos lehetőségekkel várjuk vendégeinket!

Felnőttek és gyermekek egyaránt élvezhetik a fedett medencék adta lehetőségeket: négysávos feszített víztükrű úszómedence, családi élménymedence valamint gyógyvizes élménymedence  várja a kikapcsolódni és sportolni vágyókat. Hétvégente és kiemelt időszakokban Aquafitness programra invitáljuk vendégeinket. Partnerünk, az AquAnett úszóiskola úszásoktatással, gyógyúszással és nyári úszótáborral  várja a gyerekeket. 
Fedett Fürdőnk a szerdai, pénteki és vasárnapi szaunaestek alkalmával opcionális helyszínként bekapcsolódik a Vitál Központ szolgáltatásai mellé, mint a szaunavendégek által látogatható helyszín.
 

 
 

Tájékoztatás a fedett fürdő éves karbantartásáról

Kedves Vendégeink!

2022.08.22. - 26. közötti időszakban végezzük el a Fedett Fürdő éves felújítási munkálatait. ezért ez a részlegünk fenti napokon nem használható. Az uszoda átmeneti lezárása miatt a Komplex Zóna belépőjegyeket 20% kedvezménnyel válthatják meg. A jegyhez tartozó Betyár Kupon a továbbiakban is jár, mely kedvezményes étkezésre váltható, a strand területén található Tókert Csárdában.
Strandunk és Vitál Központunk működése zavartalan,.

Önöknek készül, Önöknek szépül!
Belépőjegyek: 
https://bit.ly/3tZDX1R


AquAnett Úszóiskola


Az AquAnett Úszóiskola 2007-ben nyitotta meg kapuit a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdőben és azóta is töretlen lelkesedéssel tanítanak úszni kicsiket és nagyokat egyaránt. 

Az AquAnett Úszóiskolában a térségben egyedülálló módon OEP által 100%-ban támogatott gyógyúszás keretein belül is fejlesztik a gyerekeket, melyre szakorvosi javaslattal lehet beiratkozni.  A csoportos úszásoktatás és gyógyúszás mellet egyéni úszásoktatásra is van lehetőség. Nyaranta nyári úszótáborokat tartanak.
Karanyicz Anett és Pelyhe Linda folyamatosan várja az új jelentkezőket. Az úszástudást a gyerekek egyéniségén keresztül adják át, a játék segítségével a saját ütemükben. Okktatóik is e szerint az elv szerint dolgoznak és adják át az úszás tudását és szeretetét nebulóiknak.




Az úszóiskolával kapcsolatos további információk:
06 70 605 1407
http://www.facebook.com/aquanettuszoiskola/
info@aquanett.hu

www.aquanett.hu

Programok


Medencék





ÚSZÓMEDENCE
Négysávos feszített víztükrű 18 méter hosszú úszómedence, 27°C-os vízhőmérséklettel. Az úszóiskola oktatásai rendszeres időben, egy-egy pálya kijelölésével zajlanak. Az úszómedence használata előtt a lábmosó és a zuhanyzó használata kötelező. Az úszómedencében az úszósapka használata kötelező.  A medence széléről a vízbe ugrálni  tilos. 14 év alatti, valamint úszni nem tudó személy csak szülő vagy úszásoktató felügyelete mellett tartózkodhat a mednencében.


CSALÁDI MEDENCE
Családi medencénk 33°C-os vízhőmérsékletével, 90 cm-es mélységével ideális az egész család számára. A medencében a vendégek által vezérelhető pezsgő ülőfürdő és hidromasszázs gondoskodik a pihentető pillanatokról. 


GYÓGYVIZES ÉLMÉNYMEDENCE
Élménymedence 38°C-os gyógyvízzel (tangentoros vízsugárral, vízköpőkkel, buzgárokkal).
 

Képgaléria