Akciós ajánlatok

Fedett fürdőA létesítmény fedett fürdőjében egész évben változatos lehetőségekkel várjuk vendégeinket! Felnőttek és gyermekek egyaránt élvezhetik a fedett medencék adta lehetőségeket. A négysávos feszített víztükrű úszómedence mellett, családi élménymedencével, valamint gyógyvizes élménymedencével várjuk a kikapcsolódni és sportolni vágyókat. Fürdőnkben úszásoktatással, gyógyúszással és nyári úszótáborral is várjuk a gyermekeket. A legkisebbek tanítását, valamint úszáskészség fejlesztését szakképzett úszásoktatók végzik, az AquAnett úszóiskola szolgáltatásain belül.
 

 
 

Medencék

ÚSZÓMEDENCE
Négysávos feszített víztükrű 18 méter hosszú úszómedence, 27°C-os vízhőmérséklettel. Az úszóiskola oktatásai rendszeres időben, egy-egy pálya kijelölésével zajlanak. Az úszómedence használata előtt a lábmosó és a zuhanyzó használata kötelező. Az úszómedencében az úszósapka használata kötelező.  A medence széléről a vízbe ugrálni  tilos. 14 év alatti, valamint úszni nem tudó személy csak szülő vagy úszásoktató felügyelete mellett tartózkodhat a mednencében.


CSALÁDI MEDENCE
Családi medencénk 33°C-os vízhőmérsékletével, 90 cm-es mélységével ideális az egész család számára. A medencében a vendégek által vezérelhető pezsgő ülőfürdő és hidromasszázs gondoskodik a pihentető pillanatokról. 


GYÓGYVIZES ÉLMÉNYMEDENCE
Élménymedence 38°C-os gyógyvízzel (tangentoros vízsugárral, vízköpőkkel, buzgárokkal).
 

Programok

Töklámpásért fürdőbelépőjegyet!

2021.10.18

Faragjatok egy töklámpást, és mi fürdőjeggyel ajándékozunk meg!

Elő a tökökkel, a faragóeszközökkel, szárnyaljon a képzelet, készítsétek el a legviccesebb, a legfélelmetesebb vagy a legcukibb töklámpást.
Nincsenek kategóriák, minden készítőt Fedett Fürdő belépőjeggyel jutalmazunk. A belépőjegyeket október 26-29 közötti időszakban, a lámpás átadása után tudjátok átvenni, és azon a napon felhasználni. A lámpások a fürdő főrecepciójának bejáratát, lépcsősorát fogják díszíteni, de ha jó sokat hoztok, akkor az egész fürdőt benépesíthetjük a vigyorgó vagy éppen vicsorgó tökfejekkel.
Kapcsolódó eseményünk: 
https://www.facebook.com/events/1038204246940492A fürdőbelépőjegy mellé nyerjétek meg a Tókert Csárda ajándékutalványát is!
A kifaragott töklámpásokat az Aqua Land kollektívája külön górcső alá veszi. A legtöbb szavazatot kapó töklámpás elkészítője megnyeri az üzemeltetésünkben lévő Tókert Csárda ajándékutalványát, mely egy két fő részére szóló, svédasztalos ebédmeghívást tartalmaz. A különdíjas tök készítőjét október 30-án, szombaton hirdetjük ki, aki másodmagával október 31-én, vasárnap nálunk ebédelhet!
Svédasztalos ebédünk eseménye, melyet érdemes követni:
https://www.facebook.com/events/1224767424637985


AquAnett Úszóiskola


Az AquAnett Úszóiskola 2007-ben nyitotta meg kapuit a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdőben és azóta is töretlen lelkesedéssel tanítanak úszni kicsiket és nagyokat egyaránt. 

Az AquAnett Úszóiskolában a térségben egyedülálló módon OEP által 100%-ban támogatott gyógyúszás keretein belül is fejlesztik a gyerekeket, melyre szakorvosi javaslattal lehet beiratkozni.  A csoportos úszásoktatás és gyógyúszás mellet nyaranta nyári úszótáborokkal teszik színesebbé a szórakozást a gyerekeknek a szünidő alatt.
Az AquAnett Úszóiskolában a felnőtteket sem hagyják ám ki az úszás öröméből, bátran lehet jelentkezni egészen az alapszinttől. Nagyon sok szeretettel várnak minden kicsit és nagyot, aki szeretné ezt a fantasztikus sport elsajátítani.


Az úszóiskolával kapcsolatos további információkért kérjük keressék fel honlapjukat (fejlesztés alatt).
Facebook oldaluk: http://www.facebook.com/aquanettuszoiskola/

Képgaléria