Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Fedett fürdő

 
A létesítmény fedett fürdőjében egész évben változatos lehetőségekkel várjuk vendégeinket!

Felnőttek és gyermekek egyaránt élvezhetik a fedett medencék adta lehetőségeket: négysávos feszített víztükrű úszómedence, családi élménymedence valamint gyógyvizes élménymedence  várja a kikapcsolódni és sportolni vágyókat. Hétvégente és kiemelt időszakokban Aquafitness programra invitáljuk vendégeinket. Partnerünk, az AquAnett úszóiskola úszásoktatással, gyógyúszással és nyári úszótáborral  várja a gyerekeket. 
Fedett Fürdőnk a szerdai, pénteki és vasárnapi szaunaestek alkalmával opcionális helyszínként bekapcsolódik a Vitál Központ szolgáltatásai mellé, mint a szaunavendégek által látogatható helyszín.
 

 
 

Programok

Víz alatti csoportos gyógytorna, hétfőn és pénteken!

Víz alatti csoportos gyógytorna, hétfőn és pénteken!

Gyógyászati szolgáltatásunk, a víz alatti csoportos gyógytorna, melyet, Dr. Mészárosné Tallián Zsuzsanna gyógytornász-manuálterapeuta tart. A foglalkozás OEP támogatással és anélkül is igénybe vehető.
A részvételhez szükséges egy fürdőbelépőjegy vagy egy balneojegy megváltása is.

Aquafitness, a téli hétvégeken is!

hétvégente

Aquafitness - a szórakoztató és hatékony mozgásforma!

Télen is fejlesszük együtt az  erő- és állóképessègünket egy vidám, felszabadult, zenés, ízületeket kímélő, mégis rendkívül hatékony aquafitness órán!

DAY SPA - KOMPLEX WELLNESS ÉLMÉNYEK

Regeneráló szaunázás, gyógyvizes pezsgés, frissítő úszás, kényeztető aromaolajos masszázs és egy csésze forró tea, egy felejthetetlen, termális élményekben gazdag napért.

 DAY SPA jegyünk kedvezményes wellness szolgáltatásokat tartalmaz:
Komplex Zóna jegyet, mely érvényes a Fedett Fürdőbe, Vitál Központba és a strandra.
25 perces aromaolajos masszázst, többféle illat-, és hatóanyag változatban, igény szerint.
Egy csésze illatos teát a Mediterrán Bisztró kínálatából.

Belépőjegyek:
https://bit.ly/3tZDX1R


Medencék

ÚSZÓMEDENCE
Négysávos feszített víztükrű 18 méter hosszú úszómedence, 27°C-os vízhőmérséklettel. Az úszóiskola oktatásai rendszeres időben, egy-egy pálya kijelölésével zajlanak. Az úszómedence használata előtt a lábmosó és a zuhanyzó használata kötelező. Az úszómedencében az úszósapka használata kötelező.  A medence széléről a vízbe ugrálni  tilos. 14 év alatti, valamint úszni nem tudó személy csak szülő vagy úszásoktató felügyelete mellett tartózkodhat a mednencében.


CSALÁDI MEDENCE
Családi medencénk 33°C-os vízhőmérsékletével, 90 cm-es mélységével ideális az egész család számára. A medencében a vendégek által vezérelhető pezsgő ülőfürdő és hidromasszázs gondoskodik a pihentető pillanatokról. 


GYÓGYVIZES ÉLMÉNYMEDENCE
Élménymedence 38°C-os gyógyvízzel (tangentoros vízsugárral, vízköpőkkel, buzgárokkal).

Ősszel és télen GRÁTISZ használható a kültéri CARACALLA termálvizes élménymedencénk, október 12.-től, az alábbiak szerint: 

Hétfő:         08.00 - 21.00 óráig
Kedd:         08.00 - 21.00 óráig
Szerda:      08.00 - 20.00 óráig
                  20.00 - 00.00 óráig (a fürdőruhamentes szaunaest vendégei részére fenntartva)
Csütörtök:  08.00 - 21.00 óráig 
Péntek:      08.00 - 20.00 óráig
                  20.00 - 01.30 óráig (a fürdőruhamentes szaunaest vendégei részére fenntartva)
Szombat:   08.00 - 01.00 óráig
Vaárnap:    08.00 - 18.00 óráig
                  18.00 - 23.00 óráig (a fürdőruhamentes szaunaest vendégei részére fenntartva)


 

AquAnett Úszóiskola


Az AquAnett Úszóiskola 2007-ben nyitotta meg kapuit a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdőben és azóta is töretlen lelkesedéssel tanítanak úszni kicsiket és nagyokat egyaránt. 

Az AquAnett Úszóiskolában a térségben egyedülálló módon OEP által 100%-ban támogatott gyógyúszás keretein belül is fejlesztik a gyerekeket, melyre szakorvosi javaslattal lehet beiratkozni.  A csoportos úszásoktatás és gyógyúszás mellet egyéni úszásoktatásra is van lehetőség. Nyaranta nyári úszótáborokat tartanak.
Karanyicz Anett és Pelyhe Linda folyamatosan várja az új jelentkezőket. Az úszástudást a gyerekek egyéniségén keresztül adják át, a játék segítségével a saját ütemükben. Okktatóik is e szerint az elv szerint dolgoznak és adják át az úszás tudását és szeretetét nebulóiknak. 

Aquanett Úszóiskola szolgáltatásai

Az AquAnett Úszóiskola szolgáltatásai.

Képgaléria