Kedvezményes ajánlatok

DAY SPA JEGY - KEDVEZMÉNYES KOMPLEX WELLNESS ÉLMÉNYEK minden nap!

Kedvezményes Day Spa jegy, a teljes feltöltődésért, hétköznapokon és hétvégén is! 

Regeneráló szaunázás, gyógyvizes pezsgés, frissítő úszás, beltéri és kültéri fürdőzés, kényeztető aromaolajos masszázs , frissítő jeges kávé, egy felejthetetlen, termális élményekben gazdag napért.

Ráckevei lakos kedvezmény

Ráckevei lakos kedvezmény, az állandó lakcímkártyával rendelkező helyi lakosoknak!
Örömmel tájékoztatjuk a ráckevei lakosokat, hogy a Város és a Fürdő vezetősége közötti együttműködésnek köszönhetően 2024. május 01-től nagyobb mértékű kedvezményt kínálunk az állandó lakcímkártyával rendelkező ráckevei lakosok részére.

Super Day Spa - kedvezményes belépőjegy hétköznapokra!

SUPER DAY SPA , a szuper HÉTKÖZNAPI wellness élmények belépője!
Kedvezményes belépőjegy, masszázs, ebéd, jeges kávé, egy belépőjegybe csomagolva. 

Zárás előtti belépőjegy kedvezmény

Kedvezményes belépőjegyváltás zárás előtt 90 perccel Komplex Zóna jegyek esetében, péntek és szombat kivételével bármely napokon, illetve az Aqua Park (strand) részlegünkre 16.00 órától.
 

Születésnapos kedvezmény

Kedvezményes belépőjegy, születésnapjukat ünneplő Vendégeink részére! 

Fedett fürdő

 
A létesítmény fedett fürdőjében egész évben változatos lehetőségekkel várjuk vendégeinket!

Felnőttek és gyermekek egyaránt élvezhetik a fedett medencék adta lehetőségeket: négysávos feszített víztükrű úszómedence, családi élménymedence valamint gyógyvizes élménymedence  várja a kikapcsolódni és sportolni vágyókat. Partnerünk, az AquAnett úszóiskola úszásoktatással, gyógyúszással és nyári úszótáborral  várja a gyerekeket. Fedett Fürdőnk a szerdai, pénteki, csütörtöki és vasárnapi szaunaestek alkalmával opcionális helyszínként bekapcsolódik,  mint a szaunavendégek által látogatható helyszín.

Medencék

ÚSZÓMEDENCE
Négysávos feszített víztükrű, 18 méter hosszú úszómedence, 27°C-os vízhőmérséklettel. Az úszóiskola oktatásai rendszeres időben, egy-egy pálya kijelölésével zajlanak. 14 év alatti, valamint úszni nem tudó személy csak szülő vagy úszásoktató felügyelete mellett tartózkodhat a medencében.


CSALÁDI MEDENCE
Családi medencénk 33°C-os vízhőmérsékletével, 90 cm-es mélységével ideális az egész család számára. A medencében a vendégek által vezérelhető pezsgő ülőfürdő és hidromasszázs gondoskodik a pihentető pillanatokról. 


KEVEI GYÓGYVIZES ÉLMÉNYMEDENCE
Élménymedence 38°C-os gyógyvízzel (tangentoros vízsugárral, vízköpőkkel, buzgárokkal). Az érvényben lévő szabályok szerint a gyógyvizes medencét csak 14 éven felüli vendégeink használhatják. 
A Kevei Gyógyvíz összetételéről ITT olvashatnak. 


AquAnett Úszóiskola


Az AquAnett Úszóiskola 2007-ben nyitotta meg kapuit a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdőben és azóta is töretlen lelkesedéssel tanítanak úszni kicsiket és nagyokat egyaránt. 

Az AquAnett Úszóiskolában a térségben egyedülálló módon OEP által 100%-ban támogatott gyógyúszás keretein belül is fejlesztik a gyerekeket, melyre szakorvosi javaslattal lehet beiratkozni.  A csoportos úszásoktatás és gyógyúszás mellet egyéni úszásoktatásra is van lehetőség. Nyaranta nyári úszótáborokat tartanak. Az úszóiskola oktatói az úszástudást a gyerekek egyéniségén keresztül adják át, a játék segítségével a saját ütemükben. 

AQUANETT ÚSZÓISKOLA - Biztonságban a vízben

Fürdőnk szerződött partnere az AquAnett Úszóiskola  kínálja szolgáltatásait:

►TB által támogatott úszás
►Nyári intenzív csoportos úszásoktatás
►Délutáni csoportos úszásoktatás
►Óvodás/iskolás csoportok délelőtti úszásoktatása
►Nyári táborok

Az Aqua Land egyedi jegytípusokkal támogatja a kísérők uszodalátogatását.

KÍSÉRŐJEGY szülők számára:
Az Aqua Land egyedi jegytípusokkal támogatja a kísérők uszodalátogatását. 
60 perces időtartamra szóló kiegészítőjegy: 1.690 Ft
90 perces időtartamra szóló kiegészítő egy: 2.080 Ft
A fenti időtartamok esetleges túllépése esetén a napi jegy kerül kiszámlázásra. 

 

Képgaléria