Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Nyári élmények itthon

A Magyar Turisztikai Ügynökség az aktív turisztikai kampányt követően új, előszezon-élénkítő, integrált kommunikációs kampányt tervez május 15. és június 30. között. Célunk, hogy bemutassuk: Magyarország a nyári szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi és nemzetközi utazók számára.
Az Aqua Land Termál-, és Élményfürdő wellness-, gasztro és szállás opciói a fővároshoz közeli agglomerációban kínálja komplex kedvezményes szolgáltatásait. 

Születésnapos kedvezmény

Kedvezményes belépőjegy, születésnapjukat ünneplő Vendégeink részére! 

Ráckevei lakos kedvezmény

Ráckevei lakos kedvezmény az állandó lakcímkártyával rendelkező helyi lakosoknak.

Nyugdíjas kedvezmény hétfőn és csütörtökön

Nyugdíjas kedvezmény hétfőn és csütörtökön.

NOE kedvezmény

Partnerünk a Nagycsaládosok Országos Szövetsége.
Az érvényes tagkártyával rendelkezők számára belépőjegy kedvezményt és szállásfoglalási kedvezményt biztosítunk.

Fedett fürdő

 
A létesítmény fedett fürdőjében egész évben változatos lehetőségekkel várjuk vendégeinket!

Felnőttek és gyermekek egyaránt élvezhetik a fedett medencék adta lehetőségeket: négysávos feszített víztükrű úszómedence, családi élménymedence valamint gyógyvizes élménymedence  várja a kikapcsolódni és sportolni vágyókat. Hétvégente és kiemelt időszakokban Aquafitness programra invitáljuk vendégeinket. Partnerünk, az AquAnett úszóiskola úszásoktatással, gyógyúszással és nyári úszótáborral  várja a gyerekeket. 
Fedett Fürdőnk a szerdai, pénteki és vasárnapi szaunaestek alkalmával opcionális helyszínként bekapcsolódik a Vitál Központ szolgáltatásai mellé, mint a szaunavendégek által látogatható helyszín.
 

 
 

Programok

Aquafitness, a tavaszi hétvégeken is!

hétvégente

Aquafitness - a szórakoztató és hatékony mozgásforma!

Tavasszal is fejlesszük együtt az  erő- és állóképessègünket egy vidám, felszabadult, zenés, ízületeket kímélő, mégis rendkívül hatékony aquafitness órán!

DAY SPA - KOMPLEX WELLNESS ÉLMÉNYEK

Regeneráló szaunázás, gyógyvizes pezsgés, frissítő úszás, kényeztető aromaolajos masszázs és egy csésze forró tea, egy felejthetetlen, termális élményekben gazdag napért.

 DAY SPA jegyünk kedvezményes wellness szolgáltatásokat tartalmaz:
Komplex Zóna jegyet, mely érvényes a Fedett Fürdőbe, Vitál Központba és a strandra.
25 perces aromaolajos masszázst, többféle illat-, és hatóanyag változatban, igény szerint.
Egy csésze illatos teát a Mediterrán Bisztró kínálatából.

Belépőjegyek:
https://bit.ly/3tZDX1R


Medencék

ÚSZÓMEDENCE
Négysávos feszített víztükrű 18 méter hosszú úszómedence, 27°C-os vízhőmérséklettel. Az úszóiskola oktatásai rendszeres időben, egy-egy pálya kijelölésével zajlanak. Az úszómedence használata előtt a lábmosó és a zuhanyzó használata kötelező. Az úszómedencében az úszósapka használata kötelező.  A medence széléről a vízbe ugrálni  tilos. 14 év alatti, valamint úszni nem tudó személy csak szülő vagy úszásoktató felügyelete mellett tartózkodhat a mednencében.


CSALÁDI MEDENCE
Családi medencénk 33°C-os vízhőmérsékletével, 90 cm-es mélységével ideális az egész család számára. A medencében a vendégek által vezérelhető pezsgő ülőfürdő és hidromasszázs gondoskodik a pihentető pillanatokról. 


GYÓGYVIZES ÉLMÉNYMEDENCE
Élménymedence 38°C-os gyógyvízzel (tangentoros vízsugárral, vízköpőkkel, buzgárokkal).

Ősszel és télen GRÁTISZ használható a kültéri CARACALLA termálvizes élménymedencénk, október 12.-től, az alábbiak szerint: 

Hétfő:         08.00 - 21.00 óráig
Kedd:         08.00 - 21.00 óráig
Szerda:      08.00 - 20.00 óráig
                  20.00 - 00.00 óráig (a fürdőruhamentes szaunaest vendégei részére fenntartva)
Csütörtök:  08.00 - 21.00 óráig 
Péntek:      08.00 - 20.00 óráig
                  20.00 - 01.30 óráig (a fürdőruhamentes szaunaest vendégei részére fenntartva)
Szombat:   08.00 - 01.00 óráig
Vaárnap:    08.00 - 18.00 óráig
                  18.00 - 23.00 óráig (a fürdőruhamentes szaunaest vendégei részére fenntartva)


 

AquAnett Úszóiskola


Az AquAnett Úszóiskola 2007-ben nyitotta meg kapuit a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdőben és azóta is töretlen lelkesedéssel tanítanak úszni kicsiket és nagyokat egyaránt. 

Az AquAnett Úszóiskolában a térségben egyedülálló módon OEP által 100%-ban támogatott gyógyúszás keretein belül is fejlesztik a gyerekeket, melyre szakorvosi javaslattal lehet beiratkozni.  A csoportos úszásoktatás és gyógyúszás mellet egyéni úszásoktatásra is van lehetőség. Nyaranta nyári úszótáborokat tartanak.
Karanyicz Anett és Pelyhe Linda folyamatosan várja az új jelentkezőket. Az úszástudást a gyerekek egyéniségén keresztül adják át, a játék segítségével a saját ütemükben. Okktatóik is e szerint az elv szerint dolgoznak és adják át az úszás tudását és szeretetét nebulóiknak. 

Képgaléria