Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Fedett fürdő

Babaúszás a legkisebbeknek, nyári menetrend szerint! 
 
Ezúton tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy a babaúszás 2022. május 22-től, a nyári időszakban, csak a keddi napokon lesz elérhető, 08.15-10.00 óra között. 

Csobbanók oktatóiGarajszki-Hende Cintia és Gáll Anita 3 hónapos kortól játékos fejlesztő babaúszást és úszáselőkészítő foglalkozásokat tartanak

Családbarát szolgáltatásokkal várjuk a babákat és szüleiket.A csoportos öltözőben babaágyat, pelenkázót és pelenkatárolót is találnak. Lehetőséget biztosítunk a helyszíni úszópelenka megvásárlására, melyet Mediterrán Bisztrónk kollégáitól igényelhetnek. 

A babaúszás díját az oktatóknak kell megfizetni. A babák kísérői, szülei 950 Ft/fő jegyáron válthatnak jegyet, mely maximum 60 perc bentartózkodásra biztosít lehetőséget. 
A foglalkozások fedett fürdőnk családi medencéjében zajlanak, az előírásoknak megfelelően. Ezt a medencét kedden nyitástól a babaúszás program végéig, csak a programon részt vevők használhatják: keddenként 8.30 - 10.00 óráig.

Akik most ismerkednek a lehetőséggel és a szolgáltatással, azoknak ajánljuk az alábbi rövid összefoglalót 
a babaúszással  kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról: 

Mi a babaúszás?
A kisgyermekek vízhez szoktatása 3 hónapos kortól 3 éves korig. Legfőbb célja a víz szeretetének kialakítása és a vízbiztonság elérése. A játék és az öröm áll a középpontban. A foglalkozásokat képzett szakemberek vezetik, akik a babák életkori sajátosságaihoz igazítják a játékos gyakorlatokat.

Mikor kezdjünk el babaúszásra járni?
3 hónapos kortól ( vagy, ha a pici eléri a 6 kg-t) az immunrendszerük elég fejlett ahhoz, hogy részt vegyenek a foglalkozásokon. A vízzel történő találkozás felidézi a magzatvízben töltött időszakot, ezáltal a gyermek a medencében újra átélheti a víz és a szülők nyújtotta biztonságot. A csemcsemők 6-7 hónapos korukig rendelkeznek egy bizonyos búvárreflexszel, ami meggátolja, hogy a légutakba víz kerüljön, ha a pici arcát, vagy fejecskéjét víz éri. Ezt a reflexet könnyedén tudjuk TUDATOSSÁ alakítani, tehát érdemes a babaúszást még a búvárreflex elmúlása előtt elkezdeni.

Mire jó a babaúszás?
A vízben végzett mozgásnak számos pozitív hatása van, melyek miatt egyre népszerűbbé válik a foglalkozás:
A gyakorlatokkal, tornával fejlesztjük a gyermek testtudatát, testképét.
Erősödik a pici immunrendszere
Fejlődik a baba egyensúlyérzéke a szinte súlytalan állapot miatt
Erősödik a tüdő és a tudatos légzésszabályozás képessége
Fokozza a vérkeringést és erősíti az izmokat
Megelőzhetőek az egyre gyakoribb tartáshibák
Fejlődnek a pici érzékszervei

Miért válaszd az SBA (Stoller Babaúszó Akadémia) babaúszást?
A Stoller Babaúszó Akadémia olyan speciális babaúszási programot fejlesztett ki, mely már a kezdetektől az úszásoktatásra készíti fel a gyermekeket játékos formában.

Jelentkezés és további információ:
Garajszki Hende Cintia 06-30-928-44-43 (hende.cintia@gmail.com)
Gáll Anita 06-20-230-35-30 (gallancsa@gmail.com)
Weboldal
Facebook oldal
Facebook Csoport: SBA Babaúszás Ráckeve