Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Rólunk


A Csepel-sziget élményszigete a termál víz egész éves ölelésében: Aqua Land Ráckeve- Élmény minden cseppjében! A ráckevei Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító élményeket Vendégei számára. Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító wellness élményeket.

 

Támogatás
Kedvezményezett neve: PNP SOLE Kft,
Projekt címe: 
Munkahelyi képzések támogatása a PNP SOLE Kft-nél
Projekt azonosítószáma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00117
A projekt befejezési dátuma:  2021.11.30
A szerződött támogatás összege:  14 899 729,- HUF
A támogatás mértéke: 100%
A projekt tartalmának bemutatása: a projekt megvalósítása során munkavállalóink képzése zajlott le öt különböző témakörben: asszertív kommunikáció; konfliktuskezelés; digitális kompetencia fejlesztése; IPAR 4.0; együtt könnyebb (hatékony csapatműködés). A munkahelyi képzések során dolgozóink magasabb szintű tudást szereztek meg a jelzett területeken, amely tudást mindennapos munkavégzésük alkalmával hasznosítják úgy kollegális kapcsolataik kialakításában, kezelésében, mint szakmai tevékenységük keretein belül. Az oktatási szolgáltatás igénybevétele vállalkozásunk munkavégzési kultúráját fejlesztette, így ennek nyomán lényegében a szolgáltatást igénybe vevők is érzékelhetik e pozitív változások hatásait. 
 

Küldetésnyilatkozat


Múlt - Jelen

RÉGMÚLT
 
1973-ban az olajkutató vállalat olajkutató fúrásokba kezdett a területen, mely helyett termálvíz tört fel. 
A kút körül kialakított beton teknőben előszeretettel mártóztak a helyiek és sorra fedezték fel a fürdőzés gyógyító hatásait. 

 

 1975-re a Vízügyi Vállalat beruházásában megépült a termál strand 2 db ülő és 1 gyermekmedencével.MÚLT 
Az 1980-as évek elejére üvegszálas rendszerű fedett uszoda és 2 db szauna is épült. A rendszerváltás után a helyi Önkormányzat és bérlők üzemeltetésével üzemelt a fürdő, mely az 1990-es évek végére - fejlszetések hiányában - jelentősen amortizálódott. 

 

A 2000-es évek elejére a létesítményt nem tudták gazdaságosan üzemeltetni, melnyek következtében elsőként a fedett részleget, későbbiekben a szabadtéri strandot is bezárták. Az értékek nagy része megrongálódott vagy eltűnt, a létesítmény nagy része bontásra lett ítélve.Fedett úszómedence - Előtte:

Fedett úszómedence - Utána 
A bezárással egyidőben  Ráckeve Város Önkormányzata nyilvános, bárki számára elérhető pályázatot hirdetett a terület hasznosítására vonatkozóan több alkalommal is. Kezdetben nem igen akadtak érdeklődők, vagy csak olyan külföldi befektetők, akik nem fürdőként hasznosították volna a területet. 

A területet jelenleg is tulajdonló és üzemeltető Karcagi család a szigetszentmiklóson 1994 óta üzemelő egységében fedett uszoda, élményfürdő, szabadtéri strand és csúszdapark, fitness központ és panzió szolgáltatások üzemeltetésével foglalkozott. Az ottani üzemeltetési tapasztalatok és tudás birtokában adta be pályázatát a ráckevei terület 5 éves nagy mértékű fejlesztésére vonatkozóan. Az akkori testület a pályázatot egyhangúlag elfogadta, melynek eredményeként az Önkormányzat 2005 márciusában együttműködési megállapodást kötött a családdal. 

2005. ápirlis 28-án az Uniós jogszabályi kötelezettségeknek eleget téve a régi medencék vízforgató berendezéssel lettek felszerelve és megkezdődtek a fejlesztések: 

2005. tavaszán az építési engedély birtokában megkezdődhetett a csúszdarendszer építése:Néhány hónap elteltével, 2005. júliusában a Vendégek részére átadásra került a Csúszdapark:

A strandra érkező Vendégek kiszolgálására melegkonyhás étterem:Pénztár és iroda:


Vendéglátó pavilonsor és játszótér:

2005.őszén megkezdődött a szabadtéri élménystrand megépítése.2006. augusztusában átadásra került az élménystrand új medencéi: (úszómedence, sodrófolyosó, vízi röplabda medence, családi és gyermekmedence, termál élménymedence és koktél bár):

 
2006. Őszén megkezdődött a fedett fürdő, szauna világ bontása és új létesítése, mely 2007. Október 19-én került átadásra: 


2008-ban megkezdődött a camping, villapark beruházások megvalósításra:

 

Faházas Villapark a kezdetekkor: 


Faházas Villapark napjainkban:Ezen szolgáltatások 2010-ben kerültek átadásra: 
2010-ben megkezdődtek a hotel, étterem beruházás kivitelezése: 2011 áprilisában került átadásra a Hotel Termálkristály Aqua Land:JELEN
 
Komplexumunk a jelenlegi üzemeltetés irányadó elképzelései szerint folyamatos fejlesztésen megy keresztül. A kezdei állapotokhoz képest látványos változástatásokon esett át a teljes szabadtéri terület, Fedett Fürdőnk, Vitál Központunk, masszázstermeink. A medencékre új burkolatok kerültek, a környezet, park is jelentősen változott. 

 

Masszázs termeink teljes átépítésen estek át:

 

A szaunák száma és mérete bővült, az előtér szépült és új szolgáltatások kerültek kialakításra:


 
A cégvezetés elhivatott a minőségi szolgáltatások nyújtása, új lehetőségek teremtése iránt, ezért új fejlesztési elképzelések megvalósítását tűzte ki célként: a fedett fürdőhöz kapcsolódó kiúszós élménymedence, öltöző és mediterrán bár fogyasztótér bővítés és a gyógyászati központ látványtervei:
 

Menedzsment

KARCZAGI SÁNDOR
Ügyvezető igazgató
karczagi@aqua-land.hu

TANÁCS ÉVA
Gazdasági igazgató
tanacs.eva@aqua-land.hu

KOLTER GÁBOR
Üzemeltetési igazgató
kolter.gabor@aqua-land.hu

JUHÁSZ ISTVÁN
Műszaki igazgató
muszaki@aqua-land.hu

MILKOVICS DIÁNA
Értékesítési és marketing manager
sales@aqua-land.hu

Martincsákné Mészáros Marcella
Catering manager
catering@aqua-land.hu

DICKMANN ÁGNES
Back office manager
dickmann.agnes@aqua-land.hu


Front office manager
frontoffice@aqua-land.hu