Szechenyi 2020

Kedvezményes ajánlatok

                                          
Fürdőnkszámos fürdő-, wellness-, gasztronómiai- és szállás ajánlatait, időnként kedvezménnyel kínálja Vendégeinek, hogy minél vonzóbbá váljanak szolgáltatásaink az Önök számára, és minél több esetben döntsenek mellettünk, ha kikapcsolódásra, feltöltődésre vagy éppen szórakozásra vágynának. Egész éves nyitvatartással, az évszakoknak és az ünnepeknek megfelelően kínáljuk ezeket a kedvezményes lehetőségeket. Szabadtéri strand, Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázs, Gyógyászati szolgáltatások, Gasztronómiai egységek, Szállások és esetleges kapcsolódó termékek kedvező árú kombinációval igyekszünk elnyerni tetszésüket. A teljes szolgáltatási területre vonatkozó  aktuális ajánlatainkról ebben a menüpontban tájékozódhatnak, de emellett ajánlataink megjelennek, az akciós ajánlathoz szorosan kapcsolódó menüpontokban is. 

Téli feltöltődés itthon! - 2023.11.15.-12.19.
 
A Magyar Turisztikai Ügynökség országos, integrált kommunikációs kampányt indít, melyhez fürdőnk, kempingünk és csárdánk is csatlakozik a 2023. november 15. és december 19. közötti időszakban.

A kampány célja, hogy bemutassa: Magyarország a téli szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi és nemzetközi utazóközönség számára.

                                                         


Speciális ajánlataink: a "Téli feltöltődés itthon" kampány keretein belül komplex szolgáltatási körünkben érhető el.


Miért érdemes kedvezményes SUPER DAY SPA belépőjegyet vásárolni?

Hétköznapi elvonuláshoz ajánljuk, időt szánva magunkra egy kellemes wellness keretein belül. 
Ajánlatunk minden részlegre érvényes Komplex Zóna belépőjegyet tartalmaz (Fedett Fürdő, Vitál Központ, kültéri Caracalla termálvizes élménymedence, kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence).
Hétköznapokon minden délután szaunaprogramokat tartunk. A Super Day Spa belépőjeggyel a szaunaprogramok ingyenesen látogathatók. A szaunákban kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha viselését (recpciónkon kaphatók), a többi részleg fürdőruhában látogatható. 
Az egész napos fürdőzést egy kellemes ebéd idejére és egy ellazító masszázs idejére kell csak felfüggeszteni. A közvetlen kertkapcsolattal elérhető Tókert Csárda napi menüjét tartalmazza a Super Day Spa ajnálatunk, leves, főétel és napi desszert formájában. (A Tókert Csárda hétköznapokon 15.00 óráig tart nyitva.)
A 25 perces aromaolajos masszázsra érdemes előzetesen időpontot kérni az érkezés napjára az info@aqua-land.hu címen. Szakképzett masszőrjeink többféle illóolajjal végzik a masszázsokat.. Mindenki kiválaszthatja a neki tetsző változatot. Masszázs után egy csésze forró teát kínálunk a Mediterrán Bisztróban, 
A Super Day Spa belépőjegy ára: 13.680 Ft. A kampány ideje alatt 20% kedvezménnyel vásárolható meg: 10.950 Ft.

Vasárnapokra szóló kiemelt ajánlatunk: Ízes élmények wellness-szel, élőzenés svédasztalos ebéddel, a korlátlan ételfogyasztás lehetőségével! 

Vasárnapi pihenéshez tökéletesen illeszkedő ajánlatunk az Ízes élmények csomag. Tartalma: minden részlegre érvényes Komplex Zóna belépőjegy (Fedett Fürdő, Vitál Központ, kültéri Caracalla termálvizes élménymedence, kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence). Ezeken a napokon Vitál Központunkban 10.00 és 17.00 óra között minden órában, képzett szaunamestereink szaunaprogramokat tartanak. Ezek a programok ingyenesen látogathatók. A szaunákban kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha viselését (recpciónkon kaphatók), a többi részleg fürdőruhában látogatható. Házias ízvilággal készülő, változatos ételkínálattal készül minden vasárnap a közvetlen kertkapcsolattal elérhető Tókert Csárda. Igazi vasárnapi ebéd, békebeli hangulatot megídézve, autentikus környezetben 12.00 és 16.00 óra között a svédasztalos ebéd aktuális ételsorával. Az ebédet élőzene kíséri, az ételfogyasztás korlátlan. A nagy érdeklődésre való tekintettel az étkezés időtartama max. 90 perc. 
A vasárnapi Ízes Élmények belépőjegy ára: 9.990 Ft
Előzetes asztalfoglalás szükséges: 06 20 570 9790


Varázslatos kempingezés a fürdő közvetlen kertkapcsolatában elérhető négycsillagos Thermal Camping-ben! 

Kempingünkbe érkező Vendégeink számára alakítottuk ki kedvezményes ajánlatunkat. Egész évben nyitva tartó kempingünk felszerelt szociális blokkal (zuhanyzás, főzés, mosás lehetőségével) kivételes természeti környezetben termálfürdőnk szolgáltatásaival (a személyi díjak tartalmazzák a fürdőbelépőket és a progamokat, kivéve szaunaestek, melyek külön belépőjegy megváltásával látogatható.) várja vendégeit. Speciális ajánlatunk nagymértékű kedvezményei minimum 2 éjszaka foglalása esetén érvényesíthető, vasárnaptól csütörtökig. A fürdőzés, szaunázás (délutáni szaunaprogramok) mellett egyszeri alkalommal, 50% kedvezménnyel választhatnak bármelyik masszázsunkból , illetve mindkét napon 50% kedvezményt biztosítunk a Tókert Csárda napi menüjéből (leves és egy főétel). További információ: 

FÜRDŐ RECEPCIÓ: 
06 24 423 220
info@aqua-land.hu

06 70 774  7117

KEMPING RECEPCIÓ
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu

Szaunaest, kedvezményes díjon, szállásfoglalással!

Töltsék az éjszakát hangulatos apartmanjaink valamelyikében, amelyek néhány lépésre fekszenek a fürdőtől, december 19.-ig, vasárnaptól csütörtökig 30% kedvezménnyel! 

A szállásdíj magába foglalja a napi fürdőbelépőt, valamint a szerdai és a vasárnapi szaunaest belépőjegyet is.
Szállásfoglalás közvetlenül weboldalunk főoldalán keresztül. 


Adventi feltöltődés a Faházas Villaparkban!

Adventi feltöltődés a ráckevei Faházas Villapark kényelmes apartmanjaiban, az Aqua Land Termál-, és Élményfürdő közvetlen szomszédságában és szolgáltatásaival!

2023.11.27. és 2023. 12. 23. között
30%-os kedvezménnyel foglalhatók
villaparkunk apartmanjai, akár egy éjszakától!

Vasárnaptól-csütörtökig 13.900.-Ft/fő/éj helyett 9.730.-Ft/fő/éj  díjon kínáljuk apartmanjait és a fürdő szolgáltatásait, programjait.

Villaparkunk szabad kapacitásáról weboldalunk foglalási táblájában tájékozódhattok:
www.aqua-land.hu 
vagy
villapark@aqua-land.hu
06 20 405 3355


Ráckevei lakos kedvezmény


 Kedves Vendégeink! 

A "Ráckevei lakos" kedvezmény mértéke 2023. december 1.-től megváltozik.

2023.december 1-től az állandó lakcímkártyával rendelkező ráckevei lakosok részére munkanapokon a Fedett Fürdő-, Vitál Központ-, Komplex Zóna-, valamint a Strand belépőjegyekre 10% kedvezményt illetve a havi bérletekre szintén 10% kedvezményt biztosítunk.
 
Bízunk benne, hogy a ráckevei lakosok továbbra is rendszeresen látogatják fürdőnket, élnek az országos viszonylatban is gazdagnak számító szolgáltatási körünk igénybevételével. A Kevei Gyógyvíz és az erre épülő gyógyászati szolgáltatások akár OEP támogatással is igényelhetők. Az egészséget támogató programok, mint aquafitness, szaunaprogramok, illetve a szórakozást szem előtt tartó vízi mozi, éjszakai fürdőzés, animáció, bábszínház stb. ) a továbbiakban is fürdőbelépőjegyekkel látogathatók, azaz további költséget nem jelentenek vendégeink számára.

A változás okainak részleteiről ITT olvashatnak. 
 
Megértésüket köszönjük, a jövőben is szeretettel várjuk a helyi lakosokat! 


Születésnapos kedvezmény

Kedvezményes belépőjegy, születésnapjukat ünneplő Vendégeink részére! 

Születésnapjukon érkező Vendégeink 50% kedvezmény érvényesítésére jogosultak teljesárú fürdőbelépőjegyek megváltása esetén. Ünnepeljenek nálunk, legyen az esemény helyszíne fürdőnk és kapcsolódó gasztronómiai egységeink. 
Belépőjegyek: ITT.  

Csoportos belépőjegy kedvezmény

Csoportos belépőjegykedvezmény 10 fő feletti létszám esetén

Előzetes bejelentkezés után, egy időben érkező, 10 fő feletti vendégszám esetén fürdőnk csoportos belépőjegykedvezményt biztosít a kiválasztott teljes árú napijegyre. A kedvezmény mértéke 10%.
Két fő kísérő részére, a belépés ingyenes. 

Előzetes bejelentkezés: 
06 24 423 220
info@aqua-land.hu


 

Nyugdíjas kedvezmény hétfőn és csütörtökön

Nyugdíjas kedvezmény hétfőn és csütörtökön

Fürdőnk 10%-os belépőjegykedvezményt biztosít a teljes árú nyugdíjas belépőjegytípusokra, *minden hétfőn és csütörtökön. 
* Kivéve ünnepi időszakokban. 


NOE kedvezmény

Szerződésünk alapján az érvényes NOE tagkártyával rendelkezők számára, a teljes árú fürdőbelépőjegyekre ( Fedett Fürdő, Vitál Központ, Aqua Park és Komplex Zóna) 10% kedvezményt biztosítunk. Ezen kívül, az őszi-, téli-, tavaszi időszakban, a Faházas Villaparkunkban történő szállásfoglalás esetén szintén 10% kedvezményre jogosultak a Tagok, a foglalási díj végösszegéből. 

Faházas Villaparkunk további információi és ajánlataink részletei ITT olvashatók. 
Aktuális árjegyzékünk ITT található. 

Szeretettel várjuk a Családokat!  

Zárás előtti belépőjegy kedvezmény Komplex Zóna jegyre

Kedvezményes belépőjegyváltás zárás előtt 90 perccel,  Komplex Zóna jegyek esetében, péntek és szombat kivételével bármely napokon.

Nap fürdőbelépőjegyek információi ITT olvashatók. 


DAY SPA JEGY - KEDVEZMÉNYES KOMPLEX WELLNESS ÉLMÉNYEK

Kedvezményes Day Spa jegy, a teljes feltöltődésért! 

Regeneráló szaunázás, gyógyvizes pezsgés, frissítő úszás, beltéri és kültéri fürdőzés, kényeztető aromaolajos masszázs , frissítő jeges kávé, egy felejthetetlen, termális élményekben gazdag napért.

DAY SPA jegyünk kedvezményes wellness szolgáltatásokat tartalmaz:
  • Komplex Zóna jegyet, mely érvényes a Fedett Fürdőbe, Vitál Központba és a Strandra.
  • 25 perces aromaolajos masszázst, többféle illat-, és hatóanyag változatban.
  • egy csésze nyugtató forró tea a  Mediterrán Bisztró kínálatából.
Belépőjegyek ITT!


 

Kiegészítő jegy, a keddi, a szerdai, a pénteki és a vasárnapi szaunaestekre! 

Kedden*, szerdán, pénteken és vasárnap, a napközben megváltott Komplex Zóna belépőjegyekhez
"Kiegészítő jegy"  (2.480 Ft) vásárolható recepciónkon, mellyel folytatólagosan látogathatók a fürdőruhamentes szaunaestek. 

*Kedden: minden második kedden 19.00 - 23.00 óráig.
Szerdán: 20.00 - 00.00 óráig
Pénteken: 20.00 - 01.30 óráig
Vasárnap 18.00 - 23.00 óráig 

Programok
https://www.aqua-land.hu/Aqua_Spa/Vital_kozpont.html

Belépőjegyek: 
https://www.aqua-land.hu/arjegyzek/Napi_furdobelepojegyek.html