Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Akciós ajánlatok

                                          
Fürdőnkszámos fürdő-, wellness-, gasztronómiai- és szállás ajánlatait, időnként kedvezménnyel kínálja Vendégeinek, hogy minél vonzóbbá váljanak szolgáltatásaink az Önök számára, és minél több esetben döntsenek mellettünk, ha kikapcsolódásra, feltöltődésre vagy éppen szórakozásra vágynának. Egész éves nyitvatartással, az évszakoknak és az ünnepeknek megfelelően kínáljuk ezeket a kedvezményes lehetőségeket. Szabadtéri strand, Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázs, Gyógyászati szolgáltatások, Gasztronómiai egységek, Szállások és esetleges kapcsolódó termékek kedvező árú kombinációval igyekszünk elnyerni tetszésüket. A teljes szolgáltatási területre vonatkozó  aktuális ajánlatainkról ebben a menüpontban tájékozódhatnak, de emellett ajánlataink megjelennek, az akciós ajánlathoz szorosan kapcsolódó menüpontokban is. 

Thai masszázs kedvezménnyel, hétfőtől csütörtökig

Egy igazán különleges wellness élmény: keleti masszázskezelések Yui-val!

Aromaolajos thai masszázs
Kedvezményes hétköznapi ár: 55 perc - 8.890 Ft       80 perc - 10.890 Ft
Tradicionális thai masszázs
Kedvezményes hétköznapi ár: 55 perc - 8.290 Ft       80 perc - 10.490 Ft
Thai váll-nyak-fejmasszázs
Kedvezményes hétköznapi ár: 25 perc - 5.490 Ft 
Thai hátmasszázs
Kedvezményes hétköznapi ár: 25 perc - 5.490 Ft        55 perc - 8.290 Ft
Thai talpmasszázs
Kedvezményes hétköznapi ár: 25 perc - 5.490 Ft 
hétfőtől csütörtökig, 20% kedvezménnyel!

Legyen a hétköznap ünnepnap, amikor a testünket egy thai masszőr különleges tudására bízzuk. Merüljünk el a masszázsterme egyedi atmoszférájában, tapasztaljuk meg a lágy és erőteljes, de mindenképpen jótékony hatású mozdulatok sokszínűségét, melyet a meditációs zene lágy dallamaira végez.

A masszázsokról részletesen ITT olvashatnak. 

Előzetes bejelentkezés: 
06 24 423 220
info@aqua-land.hu


ÚJ kiegészítőjegy szaunaestekre

Kedves Vendégeink! 

Kialakításra került egy kiegészítő jegy azok részére, akik a fürdőruhamentes szaunaestek napjain (szerda, péntek, vasárnap)  érvényes komplex zóna jeggyel rendelkeznek, de szeretnének csatlakozni a programokhoz. Ezentúl kedvezményes áron lehetőséget biztosítunk kiegészítő jegyvásárlására 1.990 Ft-os díjon.

A szaunaestek részletes programjai megtalálhatók ITT és Facebook oldalunkon.

Szerettel várjuk Önöket a különleges élményeket tartogató szaunaestjeinkre, az egészséges szaunázás jegyében. Ezeken az estéken nemcsak a programok ideje alatt kérjük a szaunalepedő, szaunaruha viselését, hanem a program teljes időtartama alatt. 


Kedvezményes belépőjegyek, zárás előtt 90 perccel!

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kínálatunkban elérhetők a zárás előtti Komplex Zóna belépőjegyek. 
A kedvezményes jegyek szombat kivételével bármely napokon igényelhetők, zárás előtt 90 perccel. 

Nyitvatartásunkat, ezen belül hétköznapi szaunaestjeink kezdő időpontjait figyelembe véve, az alábbiak szerint tervezhetnek az egyes napok függvényében: 

HÉTFŐ 19.30 - 21.00 óráig
KEDD   19.30 - 21.00 óráig
SZERDA 18.30 - 20.00 óráig
CSÜTÖRTÖK 19.30 - 21.00 óráig
PÉNTEK 18.30 - 20.00 óráig
VASÁRNAP 17.30 - 18.00 óráig

Kedvezményes Komplex Zóna jegyárak, hétköznapokon:
Felnőtt 4.380 Ft helyett 3.290 Ft
Nyugdíjas/diák 4.180 Ft helyett 3.130 Ft

Kedvezményes Komplex Zóna jegyárak, vasárnap: 
Felnőtt 4.990 Ft helyett 3.240 Ft
Nyugdíjas/Diák 4.790 Ft helyett 3.110 Ft

A zárás előtti belépőjegy kedvezmény, más kedvezményekkel nem összevonható. 

További információ:
06 24 423 220
info@aqua-land.hu 

Nyugdíjas Hétfő és Csütörtök

Hétfőnként és csütörtökönként nyugdíjas Vendégeinknek kedvezünk! 
 
Hétfői napokon és csütörtöki napokon 10% kedvezményt biztosítunk bármelyik belépőjegyünk árából. 
Vegyen részt a hétfőnként a "Víz alatti csoportos gyógytorna" foglalkozásunkon. A gyógyvíz és kellemes testmozgás segítheti Önt gyógyulásában, egészségének megőrzésében. Kapcsolódó gyógyászati szolgáltatásainkról Gyógyászat menüpontunkban tájékozódhat, ahol OEP támogatott kezelési lehetőségekről is olvashat.

További információval recepciós kollegáink szolgálnak a 06 24 423 220-as telefonszámon.


Csoportos belépőjegy kedvezmény

Csoportos kedvezmény, előre bejelentkezett Csoportok számára! 

Többen, olcsóbban alapon 10 fő feletti létszám esetén, a kiválasztott belépőjegyek árából 10% kedvezményt biztosítunk. További információ és ajánlatkérés: 06 24 423 220, info@aqua-land.hu


Ráckevei lakos kedvezmény

Helyi lakosok abszolút előnyben! 

Legyen minden állandó ráckevei lakcímmel, érvényes lakcímkártyával rendelkező lakos rendszeres látogatója fürdőnknek. Váltsák meg napi belépőjegyüket, havi bérletüket extra, 40%-os kedvezménnyel. Ne hagyják ki ezt páratlan lehetőséget, tegyenek egészségükért, legyen az úszás és a szaunázás mindennapjaik része! Kedvezményünket már nem csak hétköznapokon, hanem szombati napokon is igénybe vehetik. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, mutassák fel recepciós kollégánknak állandó ráckevei lakcímüket igazoló, érvényes lakcímkártyájukat.
A kedvezményt ideiglenes lakcímre, tartózkodási helyre nem tudjuk érvényesíteni.


 

NOE családi kedvezmény

Fürdőnk szerződéses partnere a Nagycsaládosok Országos Szövetségének. Megállapodásunk szerint minden érvényes tagkártyával rendelkező család 10 % kedvezményre jogosult fürdőnk teljesárú belépőjegyeinek árából. 

További kedvezményt kínálunk Faházas Villaparkunk apartmanjaiba, az alábbi paraméterek szerint: 10% szállásfoglalási kedvezmény ősszel, télen és tavasszal ( kivéve kiemelt időszakok, ünnepek) a szállásfoglalási díj végösszegéből.www.noe.hu

 

Szülinapos Kedvezmény

Születésnapi kedvezmény az Ünnepeltnek! 
 
Születésnapjukat ünneplő Vendégeink 50% kedvezményt kapnak kiválasztott belépőjegyük árából, születésük napján.Strandolás, csúszdázás, szaunázás, éjszakai fürdőzés? Bármelyik opció szóba jöhet. Csoportos érkezés esetén, 10 fő felett, 10 %  kedvezménnyel ünnepelhetik az ünnepeltet. További születésnapos lehetőségekről Aqua Event menüpontunk tartalma szolgálhat információul. 

Egyedi ajánlatok kérése: sales@aqua-land.hu