Akciós ajánlatok

Akciós ajánlatok

                                          
Fürdőnkszámos fürdő-, wellness-, gasztronómiai- és szállás ajánlatait, időnként kedvezménnyel kínálja Vendégeinek, hogy minél vonzóbbá váljanak szolgáltatásaink az Önök számára, és minél több esetben döntsenek mellettünk, ha kikapcsolódásra, feltöltődésre vagy éppen szórakozásra vágynának. Egész éves nyitvatartással, az évszakoknak és az ünnepeknek megfelelően kínáljuk ezeket a kedvezményes lehetőségeket. Szabadtéri strand, Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázs, Gyógyászati szolgáltatások, Gasztronómiai egységek, Szállások és esetleges kapcsolódó termékek kedvező árú kombinációval igyekszünk elnyerni tetszésüket. A teljes szolgáltatási területre vonatkozó  aktuális ajánlatainkról ebben a menüpontban tájékozódhatnak, de emellett ajánlataink megjelennek, az akciós ajánlathoz szorosan kapcsolódó menüpontokban is. 

Étlapmegújítás előtti a la carte, tavalyi árakon!

Az áldóját néki, jött a hír,
az étlapra jön egy kis manír!
Átírjuk egy kicsit az étkeket,
bízva abban, hogy így is tetszenek!
Addig is válogassanak a meglévőkből,
az árak még a tavalyiak,
ugye ez hízelgő?

Hamarosan megújult étlapunkat lapozgathatják Vendégeink, addig is látogassanak el hozzánk, és válogassanak kínálatunkból tavalyi árakon! Vasárnap 12.00 és 16.00 óra között svédasztalos ebédet tartunk, ezt az időszakot leszámítva, nyitvatartásunk szerint várjuk Önöket ebédre, vacsorára.

Asztalfoglalás: 06 20 570 9790
Helyszín: fürdőnk területén, közvetlen átjárással.
Étlap, itallap:
https://www.aqua-land.hu/Vendeglatas/tokert_csarda01.html

Tókert Csárda facebook oldala: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063454128530


Délutáni wellnessélmények kedvezményesen!

Kedves Vendégeink!

Az Aqua Land Termál-, és Élményfürdő október 22-én bevezette a 18.00 óra utáni, 25 %-os belépőjegy kedvezményt Komplex Zóna belépőjegyeire. A kedvezményes jegyek szombat kivételével bármely napokon igényelhetők. Szombatonként éjszakai fürdőzést tartunk éjjel egy óráig, ezért egy komplex zóna belépőjegy megváltásával akár nyitástól zárásig fürdőzhetnek. A 18.00 óra utáni belépőjegy kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

Nyitvatartásunkat, ezen belül hétköznapi szaunaestjeink kezdő időpontjait figyelembe véve az alábbiak szerint tervezhetnek az egyes napok függvényében: 

HÉTFŐ 18.00 - 20.00 óráig
KEDD   18.00 - 21.00 óráig
SZERDA 18.00 - 20.00 óráig
CSÜTÖRTÖK 18.00 - 21.00 óráig
PÉNTEK 18.00 - 20.00 óráig
VASÁRNAP 18.00 - 21.00 óráig

További információ:
06 24 423 220
info@aqua-land.hu


Nyugdíjas Hétfő és Csütörtök

Hétfőnként és csütörtökönként nyugdíjas Vendégeinknek kedvezünk! 
 
Hétfői napokon és csütörtöki napokon 10% kedvezményt biztosítunk bármelyik belépőjegyünk árából. 
Vegyen részt a hétfőnként a "Víz alatti csoportos gyógytorna" foglalkozásunkon. A gyógyvíz és kellemes testmozgás segítheti Önt gyógyulásában, egészségének megőrzésében. Kapcsolódó gyógyászati szolgáltatásainkról Gyógyászat menüpontunkban tájékozódhat, ahol OEP támogatott kezelési lehetőségekről is olvashat.

További információval recepciós kollegáink szolgálnak a 06 24 423 220-as telefonszámon.


Csoportos belépőjegy kedvezmény

Csoportos kedvezmény, előre bejelentkezett Csoportok számára! 

Többen, olcsóbban alapon 10 fő feletti létszám esetén, a kiválasztott belépőjegyek árából 10% kedvezményt biztosítunk. További információ és ajánlatkérés: 06 24 423 220, info@aqua-land.hu


Ráckevei lakos kedvezmény

Helyi lakosok abszolút előnyben! 

Legyen minden állandó ráckevei lakcímmel, érvényes lakcímkártyával rendelkező lakos rendszeres látogatója fürdőnknek. Váltsák meg napi belépőjegyüket, havi bérletüket extra, 40%-os kedvezménnyel. Ne hagyják ki ezt páratlan lehetőséget, tegyenek egészségükért, legyen az úszás és a szaunázás mindennapjaik része! Kedvezményünket már nem csak hétköznapokon, hanem szombati napokon is igénybe vehetik. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, mutassák fel recepciós kollégánknak állandó ráckevei lakcímüket igazoló, érvényes lakcímkártyájukat.
A kedvezményt ideiglenes lakcímre, tartózkodási helyre nem tudjuk érvényesíteni.


 

NOE családi kedvezmény

Fürdőnk szerződéses partnere a Nagycsaládosok Országos Szövetségének. Megállapodásunk szerint minden érvényes tagkártyával rendelkező Család 10 % kedvezményre jogosult a kiválasztott belépőjegyek árából. www.noe.hu

 

Szülinapos Kedvezmény

Születésnapi kedvezmény az Ünnepeltnek! 
 
Születésnapjukat ünneplő Vendégeink 50% kedvezményt kapnak kiválasztott belépőjegyük árából, születésük napján.Strandolás, csúszdázás, szaunázás, éjszakai fürdőzés? Bármelyik opció szóba jöhet. Csoportos érkezés esetén, 10 fő felett, 10 %  kedvezménnyel ünnepelhetik az ünnepeltet. További születésnapos lehetőségekről Aqua Event menüpontunk tartalma szolgálhat információul. 

Egyedi ajánlatok kérése: sales@aqua-land.hu