Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Szállás


Az Aqua Land Termálfürdő szálláslehetőségei, egész éves nyitva tartással, közvetlenül a fürdő területén, közvetlen kertkapcsolattal érhetők el. Kempingünk a sátrazáshoz és lakókocsis nyaraláshoz, villaparkunk exkluzív, felszerelt faházait páros-,  családi-, vagy csoportos pihenéshez ajánljuk. A szállásdíjak részleges vagy teljes fürdőhasználatot tartalmaznak. 
 

Faházas Villapark

Az Aqua Land Termálfürdő szálláslehetőségei, egész éves nyitva tartással, a fürdő területén, közvetlen kertkapcsolattal érhetők el. Kempingünk a sátrazáshoz és lakókocsis nyaraláshoz, villaparkunk exkluzív, felszerelt faházait páros-,  családi-, vagy csoportos pihenéshez ajánljuk. A szállásdíjak részleges vagy teljes fürdőhasználatot tartalmaznak. Természetközeli, csendes környezet, ősfás kert, patakrendszer, hidak, gazdag élővilág mind a helyszín sajátosságai. Az ide látogatók közel 5 hektáros területünkön, egyedi környezetben, igazi természetközelségben élvezhetik a gyógyvizes és termálvizes programokat. Akár párjával készül hozzánk, akár családjával, ideális szállásopció lehetünk. 16 főig baráti társaságok, céges csoportok részére is előnyös szálláshely, hiszen a fürdő vérkeringésébe kapcsolva, de mégis különálló, zavartalan helyszíne lehet az ittlétnek. 
 

Thermal Camping


Üdvözöljük az Aqua Land Termál- és Élményfürdő egész évben nyitva tartó THERMAL CAMPINGJÉBEN!
 
Különleges zöldövezeti környezetben, a teljes 5 hektáros terület egyik egyedülálló részén helyezkedik el kempingünk, a hozzá tartozó infrastrukturális háttérrel. Az összefüggő, gondozott füves területet patakok, hidak, ősfák és gazdag állatvilág színesítik.​


Thermal Campingünk belföldi és külföldi vendégek számára egyaránt közkedvelt hely. A 2011-ben átadott kemping modern szolgáltatásai az igényes kikapcsolódást biztosítják. A 100-150 nm-es beállóhelyek mindegyikéhez áramvételi lehetőség biztosított. Korszerű, igényesen berendezett vizesblokkjai mosógéppel, főzőlappal, sütővel,  mosogatóval, mikrohullámú sütővel, zuhanyzókkal, mozgássérült mosdókkal felszereltek. A Vendégeket nagyméretű bográcsozó-grillező, kertkapcsolatos fedett terasz, bisztró, többféle aktív kikapcsolódást ígérő lehetőség várja. 

Campingünk termálfürdőnkhöz és Aqua Parkunkhoz közvetlen kapcsolattal rendelkezik, patakrendszerünket átszelő hangulatos kis hídjainkon átsétálva máris a fürdő területére jutnak, így Vendégeink egész évben élvezhetik a fürdőzés és a wellness többféle verzióját.

Családi kirándulások, baráti kiruccanások, iskolai osztálykirándulások, céges családi napok egy vagy több napos élményszerző útja lehet, ha ellátogatnak hozzánk.


ELÉRHETŐSÉGÜNK:
0620/405-33-55 (08:00 és 16:00 között hívható)

villapark@aqua-land.hu

Ráckevei Kistérség látnivalói

20 településből álló kistérségünk központja a Kis-Duna két partján fekvő kisvárosunk, Ráckeve. A festői környezetben számos természeti és épített látványosság, nevezetésség található. Településünk látnivalóiKistérségünk látnivalói


Kistérségi programajánló

Menüpontunkban a kistérségünk aktuális programajánlatait ajánljuk szíves figyelmükbe!

Turisztikai partnereink: 

TOURINFORM RÁCKEVE
Ráckeve, Eötvös u. 1. 
06 24 429 747
rackeve@tourinform.hu
Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/TourinformRackeve

CSÓNAKOS PIAC
2300 Ráckeve, Pauer püspök sétány
Piac, közvetlenül a Duna partján, minden szombaton. 
https://www.facebook.com/csonakospiac

RÁCKEVE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
rackeve@rackeve.hu
http://www.rackeve.hu

ÁCS KÁROLY MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
Ráckeve, Kossuth Lajos u. 51. 
06 24 418 650
szervezes@akmk.rackeve.hu
http://www.akmk.hu

ÁRPÁD MÚZEUM
Ráckeve, Kossuth L. u. 34. 
06 24 519 035
muzeum@rackeve.hu
http://www.arpadmuzeum.hu 

KIS-DUNA MENTE TDM 
Szigetszentmiklós
06 20 949 4760
info@kisdunamente.hu
http://www.kisdunamente.hu

BALABÁN HAJÓ
Ráckeve
06 20 926 2160
szollosia@korax.hu
http://www.balabanhajo.hu

TŰZTORONY KILÁTÓ
Ráckeve, Kossuth L. u. 25. 
06 24 429 747
rackeve@tourinform.hu