Kedvezményes ajánlatok

Vendéglátás

MEDITERRÁN BISZTRÓ
Fürdőnkkel megegyező nyitva tartás szerint kérhetők helyben készült ételeink sokszínű választéka. 
Többek között szezonális ajánlatokkal, Lavazza kávékülönlegességekkel, frissen préselt narancslével, reggeli menü ajánlatokkal, egytálétekkel, street food ételekkel, desszertekkel várjuk fedett részlegünkön pihenő Vendégeinket. 

TÓKERT CSÁRDA
Szezonhoz igazodó nyitvatartással, napi menü kínálattal, a la carte kínálattal, vasárnapi élőzenés svédasztalos ebéddel, szezonális ajánlatokkal készülünk a fürdővendégek fogadására. 

Nyitva tartás: 
vasárnaptól csütörtökig: 11.00 - 20.00
pénteken és szombaton: 11.00 - 21.00

Svédasztalos élőzenés vasárnapi ebéd korlátlan fogyasztással, 12.00 - 16.00 
Áraink:
Felnőttek: 4.990 Ft/fő
3-14 éves korig: 3.990 Ft/fő
3 éves kor alatt ingyenes

Asztalfoglalás: 06 20 570 9790
uzletvezeto@tokertcsarda.huCARACCALA BÁR
Az őszi-téli szezonban főként péntek este, szombaton napközben és este, vasárnap napközben tart nyitva egységünk. Ünnepi időszakokban rugalmasabb, hosszabb nyitva tartási időben kínáljuk a fürdőzéshez, éjszakai fürdőzéshez és a vízi mozihoz kínálatunk elemeit. Ételek, italok, popcorn, nachos, frissítők közvetlenül a Caracalla medence partján. 


Mediterrán Bisztró

Mediterrán Bisztrónk szeretettel, friss étel-ital kínálattal várja Vendégeinket,
nyitva tartási időben, a hét minden napján, SPA részlegünk területén!


MEGÚJULT belső tér, étlap-, és ital kínálat
a fürdő közösségi terében, ahol a Fedett Fürdő, Vitál Központ és a MasszázsVilág összekapcsolódik.

Tókert Csárda


 
Az Aqua Land Termál és Élményfürdő üzemeltetésében és közvetlen szomszédságában található az autentikus hangulatú Tókert Csárda! 
 
Éttermünk  a hét minden napján nyitva tart. A la carte kínálattal, napi menüvel, svédasztalos ebéddel, félpanziós ellátással készülünk Vendégeink fogadására. Autentikus kialakításban, a város múltbéli életképeinek megidézésével, hagyományos ételekkel, házias ízekkel és bőséges adagokkal szeretnénk elnyerni Vendégeink tetszését és bizalmát. Változatos élőzene kíséri az egyes étkezéseket, programokat.

Ráckeve város szélén, kissé beljebb, ahogy régiek is hívták "Tókert", áll a Tókert Csárda. Zegzugos részen, madarak lakta óriás nyárfák ölelésében, a Duna szomszédságában, a termálvíz és a gyógyvíz megnyugtató csobogása mellett várja, hogy befogadhassa és éltethesse ide érkező helyi és távoli vendégeit. A Tókert Csárda olyan békebeli helyszíne, képviselője kíván lenni a helyi magyar gasztronómiának, ami visszavisz az időben és térben, ahol szinte érezzük, ahogyan a halászlé és pacalpörkölt illata egyszerre úszott a levegőben és keveredett a Duna illatával. Idézzük meg a múltat, amikor a ladikok lapátjainak csobbanása diskurált a vizet szelő motorcsónakok zümmögésével...., amikor árnyas fák alatt sziszegett a szóda, fröccsent a fröccs.. Változatos, színes, az évszakoknak és az ünnepköröknek megfelelő  program-, és ízkavalkáddal várjuk Vendégeinket!

Kövessék Facebook oldalunkat, csatlakozzanak eseményeinkhez.


 

Caracalla Bár, a medence partján

Ételek, italok, frissítők, snack-ek, a Caraccala Bárban!
Az Aqua Cinema programunk ideje alatt, a medence partján található Caracalla Bárban snack-ek, ételek, italok kaphatók.