Akciós ajánlatok

Tókert Csárda


 
Az Aqua Land Termál és Élményfürdő üzemeltetésében és közvetlen szomszédságában található az autentikus hangulatú Tókert Csárda! 
 
Éttermünk  a hét minden napján nyitva tart. A la carte kínálattal, napi menüvel, svédasztalos ebéddel, félpanziós ellátással készülünk Vendégeink fogadására. Autentikus kialakításban, a város múltbéli életképeinek megidézésével, hagyományos ételekkel, házias ízekkel és bőséges adagokkal szeretnénk elnyerni Vendégeink tetszését és bizalmát. Változatos élőzene kíséri az egyes étkezéseket, programokat.

Szóval, a város szélén, kissé beljebb, ahogy régiek is hívták "Tókert", áll a Tókert Csárda. Zegzugos részen, madarak lakta óriás nyárfák ölelésében, a Duna szomszédságában, a termálvíz és a gyógyvíz megnyugtató csobogása mellett várja, hogy befogadhassa és éltethesse ide érkező helyi és távoli vendégeit. A Tókert Csárda olyan békebeli helyszíne, képviselője kíván lenni a helyi magyar gasztronómiának, ami visszavisz az időben és térben, ahol szinte érezzük, ahogyan a halászlé és pacalpörkölt illata egyszerre úszott a levegőben és keveredett a Duna illatával. Idézzük meg a múltat, amikor a ladikok lapátjainak csobbanása diskurált a vizet szelő motorcsónakok zümmögésével...., amikor árnyas fák alatt sziszegett a szóda, fröccsent a fröccs.. Változatos, színes, az évszakoknak és az ünnepköröknek megfelelő  program-, és ízkavalkáddal várjuk Vendégeinket!
Kövessék facebook oldalunkat, csatlakozzanak eseményeinkhez: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063454128530

Operett és musical slágerek Kolarics Andreával

Ebéd operett és musical slágerek kíséretében, Kolarics Andrea előadásában! 

Kolarics Andrea 2014-ben végzett Budapesten, a Shakespeare Színművészeti Akadémián, mint okleveles musical-operett színész. Előtte Ráckevén Muckné Király Évától tanult a klasszikus muzsika rejtelmeiről. E mellett a swing, a pop és a soul világában is kipróbálta magát. 2019-ben, több, mint egy évtizednyi, itthoni színpadi gyakorlat után külföldre költözött. Jelenleg az MGR Music magánének oktatója, az Egyesült Királyságban, egy kisvárosban. A pandémia miatt két éve nem állt magyar színpadon. Korábban már fellépett nálunk, a Tókert csárda megnyitó ünnepségén.

Az est folyamán minden felsorolt műfajt érinteni fog, így a legválogatósabb színházba járók és a lazítani vágyók is jól fogják érezni magukat!

Ezen a napon, valamint Andrea előadása alatt a la carte étkezhetnek nálunk.
Kapcsolódó eseményünk, melyhez érdemes csatlakozni: 
https://www.facebook.com/events/389665609478266
Asztalfoglalás:
06 20 570 9790


Gyertyafények éjszakája


Jöjjenek el egy különleges, gyertyafényes vacsorára!

Október 30-án este, a Tókert csárda vendégterét csak a gyertyák fényei világítják meg. Az autentikus kialakítású étterem meghitt, csendes, egyedi atmoszférájú vacsorahelyszínné változik,
Kínálatunk étlap szerint!
Asztalfoglalás:
06 20 570 9790
Kapcsolódó eseményünk, melyhez érdemes csatlakozni:
https://www.facebook.com/events/1228942154274089


Nyitva tartás, elérhetőségek


TÓKERT CSÁRDA  Ráckeve
2300 Ráckeve, Strand utca 4.

Információ, Asztalfoglalás
+36-20/570-9790

Éttermünk nyitva tartása
érvényes: 2021.04.19-től


Menyegzők, keresztelő-lakomák, jeles családi napok, évfordulók, vállalati rendezvények méltó helyszíne éttermünk!
Ajánlatkérés: catering@aqua-land.hu

Étlap-Itallap


 
A la carte kínálatunkat igyekeztünk a hagyományos, magyaros ízvilág mentén kialakítani. Nézzék meg mit rejtenek a leveses fazekak, milyen étvágygerjesztő étkekkel készültünk, és a nyalánkságokról sem kell lemondaniuk.

Étlap
Itallap
Kínálatunk  a Tókert Csárda weboldalán  is megtalálható a következő linken: http://www.tokertcsarda.hu, ahol kiszállítási információkat is találnak.

 

Napi menü

csárdánkban kedvezményes áron elérhető NAPI MENÜ étkezési lehetőségünk, amely kétfogásos, bőséges és változatos, magyaros ízvilágú ételekből áll. Házhozszállítással is elérhető: 1.090 Ft/nap+csomagolási díj
Teljes heti menü megrendelése és előre fizetése esetén, helyszíni fogyasztással vagy helyszíni, személyes átvétellel a kedvezményes ár 4950 FtHázhozszállítással is elérhető: 1.090 Ft/nap+csomagolási díj (120 Ft/doboz)

PIZZARENDELÉS


Programok


Hétvégi svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, élőzenével szombaton és vasárnap! 
Minden vasárnap, déli 12 órakor gazdagon terített asztalainkhoz várjuk Vendégeinket. Fix összegért cserébe korlátlan ételfogyasztást biztosítunk változatos, friss, hagyományos ízvilágú ételeinkből. Programunk népszerű, asztalfoglaláshoz kötött: 06-20/570-9790

Kapcsolódó Facebook eseményünkhöz IDE kattintva csatlakozhat!
 

Törzsvendégprogram
Legyen aTókert Csárda törzsvendége, hűségét egyedi kedvezményekkel díjazzuk!

Ön, akár az első látogatásakor igényelheti törzsvendég kártyáját. Az egyedi designnal rendelkező plasztikkártyát igénylés után rögtön aktiváljuk, és elektronikus rendszerünk segítségével a fogyasztás, rendelés összegeit folyamatosan rögzítjük. Mind a helyszíni fogyasztás, mind a webshopból történő rendelés tételeit jóváírjuk.
Törzsvendégfokozatok:

BRONZ FOKOZAT
30.000 Ft rögzített rendelési érték után, 5% kedvezményt biztosítunk vásárlásai összegéből.

EZÜST FOKOZAT
60.000 Ft rögzített rendelési érték után, 8% kedvezményt biztosítunk vásárlásai összegéből.

ARANY FOKOZAT
90.000 Ft rögzített rendelési érték után, 10% kedvezményt biztosítunk vásárlásai végösszegéből.

További információ:
Tókert Csárda, Ráckeve Strand u.4.
Telefon: 06 20 570 9790
Web: www.tokertcsarda.hu

Betyár Kupon

Fürdőrecepciónkon minden komplex zónás belépőjegy mellé egy betyárkupont adunk ajándékba. A kupont Tókert Csárda éttermünkben válthatják be 2000 Ft fogyasztás felett. Egy rendeléshez egy kupon váltható be, a készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze.


Házhozszállítás

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
  • Rendelje meg házias ízeinket, kétfogásos napi menünket házhozszállítással otthonába!
  • Törzsvásárlói programunk keretében bornz, ezüst és arany fokozatú törzsevendégünkként állandó kedvezményben részesülhet. 
  • Futárunknál készpénzzel, bankártyával és SZÉP kártyával is fizethet.
  • Kiszállítási területek: Ráckeve, Ráckeve Somlyó-sziget, Lórév, Dömsöd, Kiskunlacháza, Szigetújfalu, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Makád
  • Rendelésfelvétel: +3620/570-9790