Kedvezményes ajánlatok

Programok

A teljeskörű wellnessszolgáltatások nélkülözhetetlen eleme a szaunázás és a kapcsolódó spa jellegű szolgáltatások biztosítása. 

A szaunázás pozitív élettani hatásai miatt szinte egész évben, a hét minden napján tematikus szaunaprogramokat kínálunk Vendégeinknek. Fürdőnk szakmailag elkötelezett a szaunakultúra népszerűsítése mellett, ezért hetente három alkalommal fürdőruhamentes szaunaesteket tartunk, az ennek megfelelő dress code alapján mely szaunalepedő vagy speciális szaunaruha. A szaunalepedő használatát a belépőjegyek mellé ingyenesen biztosítjuk, a szaunaruhák megvásárolhatók Recepciónk vitrinjeiből. Képzett szaunamestereink, a szaunaetikett betartása, betartatása mellett professzionális, hatékony és hangulatos esteket celebrálnak a szerdai, a pénteki és a vasárnapi alkalmakon. Ezeken az estéken a Vitál Központ teljes területe is fürdőruhamentesen használható.

Hétköznapi szaunázás, nem hétköznapi gőzkieresztés!
Változatos tematikájú, egyben minden héten visszatérő standard, szaunaprogramokkal várjuk a mentális és fizikai kicserélődésre vágyó Vendégeinket. Hétköznapokon délutáni szaunaprogramokat tartunk. Hétfőn és kedden 16.00, 17.00, 18.00, 19.00 és 20.00 órakor, szerdán 16.00, 17.00, 18.00, 19.00 , csütörtökön 16.00 és 22.00 óra között minden órában (Hosszú Csütörtök) valamint  pénteken 16.00, 17.00, 18.00 és 19.00 órakor. A felöntésekre a Tenebris szaunában kerül sor.  A szaunákban kérjük a szaunalepedő vagya speciális szaunaruha viselését. A Vitál Központ többi része fürdőruhában látogatható. 

SAUNA WEEKEND - Hétvégi szaunaprogramok, termális élményekbe csomagolva
A hétvégi programok összefoglaló neve Sauna Weekend: szombatonként 11.00 - 23.00 óráig, vasárnap 13.00 - 17.00 óráig minden órában tartunk felöntéseket az évszaknak, alkalmaknak megfelelően. A dress code itt is fentiek szerint alakul: a programok ideje alatt kérjük a szaunalepedő vagy a speciális szaunaöltözet viselését, a többi részleg fürdőruhában látogatható. Kérjük, hogy a szaunákat az előírásoknak megfelelően, ezen belül a helyszínen kihelyezett tájékoztatók szerint, rendeltetésszerűen használják.

SZAUNAESTEK szerdán, pénteken és vasárnap! 
Az egészséges szaunázás jegyében, a szaunakultúra érvényesítése mellett, minden héten háromféle fürdőruhamentes szaunaestet tartunk: 
Szerdán: szerda esték, melyek vitalizáló hatásaikkal, könnyed és erős programjaival, az elmélyülés és a felpezsdülés hullámain átvezetve, különleges szaunaélményt nyújtanak, 20.00 - 00.00 óráig a Vitál Központ területén, fürdőruhamentesen. 
Csütörtök esténként meghosszabbított nyitvatartással (23.00 óráig) klasszikus szaunázással (szaunalepedő vagy szaunaruha viselését csak a szaunákban kérjük), szaunaprogramokkal, éjszakai fürdőzéssel. 
Pénteken: show jellegű programok 20.00 és 01.30 óra között, éjszakai fürdőzéssel, a Vitál Központ és a Fedett Fürdő fürdőruhamentes használatával. A párhuzamosan nyitva tartó kültéri Caracalla termálvizes élménymedence, vízi mozi szolgáltatással a szaunaestre megváltott jeggyel opcionálisan látogatható, de kizárólag fürdőruhában. 
Vasárnap: vasárnap esténként relaxációra alkalmas tematika mentén, valamint "Balance" jellegű programok beemelésével, különleges szaunaesttel várjuk Vendégeinket! A Vitál Központ 18.00 órától, a Fedett Fürdő 20.00 órától válik  fürdőruhamentes övezetté. A párhuzamosan zajló vízi mozi szolgáltatás miatt a kültéri Caracalla termálvizes élménymedence és a Kevei Gyógyvizes ülőmedence (szaunaestre megváltott jeggyel is) fürdőruhában látogatható.  

Hétköznap délutáni szaunaprogramok

Hétköznapokon standard szaunaprogramokkal várjuk Vendégeinket! 

Valódi relaxációs és egészségmegtartó programokat kínálunk nemcsak a szaunaesteken és hétvégéken, hanem a hétköznapokon is. Szaunázzunk minél többet, mert a szaunázás élettani hatásai az általános fizikai és szellemi jólétünket is befolyásolja!

Hétköznapokon, munka után, vagy még vacsora előtt,  érdemes részt venni a bőrápolási ceremóniákat is tartalmazó szaunaprogramokon, hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken!

Április 15. és 19. között:
HÉTFŐN,16.00, 17.00, 18.00, 19.00 és 20.00órakor:
Szomodi RITA
KEDDEN,16.00, 17.00, 18.00, 19.00 és 20.00órakor:
Szomodi RITA,
SZERDÁN, 16.00, 17.00, 18.00, 19.00 órakor:
Nagy ZOLTÁN,
CSÜTÖRTÖKÖN, 16.00 - 22.00 óráig, minden órában:
Szomodi RITA és Fejér PÉTER,
pénteken, 16.00, 17.00, 18.00 és 19.00 órakor:
Temesváriné Krikus TÍMEA
szaunamesterek gondoskodnak a szaunás élményekről.

Változatos felöntések és illatok, parajdi sós, citromos és mézes bőrápolással. A programok között, Vitál Központunk szabadtéri pihenőhelyein és emeleti napozóteraszán is töltődhetnek Vendégeink.
A programok korlátlanul látogathatók Vitál Zóna-, Komplex Zóna-, Super Day Spa vagy Day Spa jeggyel.

A Tenebris és a Solaris szaunákban a programok ideje alatt kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha használatát, az egészséges szaunázás jegyében.Különböző típusú szaunaruhák kaphatók recepciónkon, férfi-, és női változatokban. Szaunalepedő használatot letét ellenében, korlátozott számban, a jegy mellé térítésmentesen biztosítunk, szaunaruhák a recepción vásárolhatók.A Vitál Központ egyéb részlegei fürdőruhában látogathatók.  A Vitál Központban korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást biztosítunk.  

Szerdánként (Vitalizáló szaunaest) és péntekenként (Péntek esti szauna show)  Komplex Zóna jegy mellé megváltott szaunaestre szóló kiegészítőjeggyel, folytatólagosan látogathatók a programok.
https://www.aqua-land.hu/Kedvezmenyes_ajanlatok.html#Almenu4276

Utazás helyett pihenés! Szállásfoglalás a Faházas Villapark apartmanjaiban (a szállásdíj a fürdő programjain történő részvételt tartalmazza).
Fürdő recepció: info@aqua-land.hu
Villapark recepció: villapark@aqua-land.hu
 

Vitalizáló szaunaest - szerda

VITALIZÁLÓ SZAUNAEST minden szerdán!
 
A szerda esték, melyek vitalizáló hatásaival, könnyed és erős programjaival, az elmélyülés és a felpezsdülés hullámain átvezetve különleges szaunaélményt nyújtanak.

Szaunaest 20.00 - 00.00 óráig, szaunaprogramokkal, szaunaprogramok közötti bőrápolással.
 
A jegyár egész estére 6.990 Ft,
mely a szaunaprogramokon túl, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást, gyümölcskínálást, valamint a Vitál Központ-, a Fedett Fürdő-, a Caracalla termálvizes élménymedence  és a kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence fürdőruhamentes használatát foglalja magába. Az etikett szerint a belépés szaunalepedőben vagy speciális szaunaruhában, fürdőruha nélkül történik. Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges). Különböző típusú szaunaruhák kaphatók recepciónkon, férfi-, és női változatokban.

A napközben megvásárolt Komplex Zóna jegy mellé szaunaestre szóló kiegészítőjegy vásárolható, mellyel folytatólagosan részt lehet venni az aznapi szaunaprogramokon.
https://www.aqua-land.hu/Kedvezmenyes_ajanlatok.html#Almenu4276


Utazás helyett a pihenést választanátok?
Utazás helyett pihenjetek nálunk a szerdai szaunaestek alkalmaival. A szállásdíj magában foglalja a napi Komplex Zóna belépőjegyet (a távozás és az érkezés napján is), a szaunaest belépőjegyet, welcome drink-et, szaunalepedő-, és köntös használatot valamint ingyenes parkolást az apartman mellett.
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu


 

"Hosszú csütörtök" - szaunaprogramokkal, éjszakai fürdőzéssel.

 "Hosszú csütörtök", minden csütörtökön,  meghosszabbított nyitvatartással, szaunaprogramokkal, vízi mozival!

Ezeken a napokon fürdőnk 08.00 - 23.00 óráig tart nyitva. A Fedett Fürdő, a Vitál Központ, a kültéri Caracalla termálvizes élménymedence és a kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence fürdőruhában látogatható. Kizárólag a szaunaprogramok ideje alatt kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha viselését.Szaunaruhák férfi és női változatokban recepciónkon kapható.

A csütörtökönként azoknak a vendégeknek szeretnénk kedveskedni, akik a szaunák falain túl szívesebben viselik a fürdőruhát. Ebből kifolyólag a csütörtök délutáni szaunaprogramok után (16.00, 17.00, 18.00, 19.00) további három szaunaprogramot tartunk 20.00, 21.00 és 22.00 órakor.
A szaunaprogramok Vitál Központ-, Komplex Zóna-, és Day Spa belépőjegyekkel látogathatók.

ÚJ!
Aqua Cinema csütörtökönként a kültéri Caracalla termálvizes élménymedencében. A vetítések bármelyik beltérre megváltott jeggyel valamint szaunaestre szóló belépőjeggyel is látogatható (fürdőruhában.)

Kempinges és villaparkos vendégeink szállásdíjai a fürdő szolgáltatásait tartalmazzák.

A fürdő nyitvatartási idejével megegyező időtartamban Mediterrán Bisztrónkban ételek és italok kaphatók.

Masszázs-, és testkezelések igény szerint. Bejelentkezés a recepción.

Utazás helyett a pihenést választanátok?
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
villapark@aqua-land.hu
06 20 405 3355

Legyenek a csütörtöki napok, a hétvége előszobái, hangolódjunk a kikapcsolódás előttünk álló napjaira! 


Péntek esti szauna show

Fürdőnk, a tradicionális szaunázás elkötelezett népszerűsítőjeként minden pénteken fürdőruhamentes szaunaestet tart, változatos show jellegű programokkal, felöntésekkel.

Változatos illatok, különböző erősségű programok, a megszokott jó hangulat , látványos legyezések, izgalmas átkötések, programok közötti bőrápolással. Ezen az estén a Vitál Központ és a Fedett Fürdő fürdőruhamentes övezetté válik, az egészséges szaunázás jegyében, a szaunaetikett betartásával. A kültéri Caracalla termálvizes élménymedence és a kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence a párhuzamosan zajló filmvetítések miatt fürdőruhában látogathatók.

A belépőjegy 8.480 Ft, mely tartalmazza a szaunaprogramok látogatását, gyümölcs-, és zöldségkínálást, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és teafogyasztást, illetve a szabadtéri strandon zajló vízi mozi szolgáltatást (fürdőruhában).

A napközben megváltott Komplex Zóna jegy mellé kiegészítőjegy vásárolható a recepción, mellyel folytatólagosan látogathatók a szaunaest programjai.

ONLINE jegyvásárlás ITT!

Pénteken vízi mozi (Aqua Cinema) programot tartunk. A filmeket a kültéri Caracalla termálvizes élménymedencénél található óriásvászonra vetítjük. A program bármelyik beltérre megváltott belépőjeggyel, fürdőruhában látogatható.

Utazás helyett a pihenést választanátok?
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
06 20 405 3355
info@aqua-land.hu


Sauna Weekend - szombat

100% vitalizáció a Vitál Központ kellemes atmoszférájában, különböző részlegeiben és nem utolsó sorban a varázslatos hétvégi szaunaprogramokkal!

A szombati szaunaprogramok időpontjai:
11.00 és 23.00 óra között, minden órában.

A Tenebris és a Solaris szaunákban kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha használatát a programok ideje alatt és azok között is, a többi részleg fürdőruhában látogatható.

Szaunalepedő:
A fentiekben felsorolt belépőjegyek mellé egy darab szaunalepedő használatát térítésmentesen biztosítjuk. Minden további lepedő igénylése 290 Ft. A lepedőket kaució ellenében adjuk át. A lepedőket távozáskor kérjük leadni a recepción.

Szaunaruha:
Recepciónkon férfi és női szaunaruhák széles választéka kapható, melyek a fürdő nyitvatartási idejében megvásárolhatók.

Peelingek, kencék használata:
Egyes programok között sós-, citromos bedörzsölésre, mézes bórápolásra kerül sor. Ezeknek az anyagoknak a használata szaunákon kívül, a nyitott vendégtérben történik.

Higiénia, medence használat:
A szaunaprogramok után kérjük a zuhanyzók használatát, csak ezt követően használható a hidegvizes csobbanómedence és a termálvizes ülőmedence.

A Vitál Központ vendégei Keve Gyöngye ásványvizet-, és gyógyteát fogyaszthatnak a kihelyezett adagolókból.
Szombaton a szaunaprogramok Vitál Központ-, Komplex Zóna-, és Day Spa jegyekkel a szabad helyek függvényében látogathatók

Szombaton vízi mozi (Aqua Cinema) programot tartunk. A filmeket a kültéri Caracalla termálvizes élménymedencénél található óriásvászonra vetítjük. A program bármelyik beltérre megváltott belépőjeggyel, fürdőruhában látogatható.

ONLINE jegyvásárlás ITT!

Utazás helyett a pihenést választanátok?
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu 

Sauna Weekend - vasárnap

100% vitalizáció a Vitál Központ kellemes atmoszférájában, különböző részlegeiben és nem utolsó sorban a varázslatos hétvégi szaunaprogramokkal!

A vasárnapi szaunaprogramok időpontjai:
10.00 - 17.00 óra között, minden órában.

A Tenebris és a Solaris szaunákban kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha használatát a programok ideje alatt és azok között is, a többi részleg fürdőruhában látogatható.

Szaunalepedő:
A fentiekben felsorolt belépőjegyek mellé egy darab szaunalepedő használatát térítésmentesen biztosítjuk. Minden további lepedő igénylése 290 Ft. A lepedőket kaució ellenében adjuk át. A lepedőket távozáskor kérjük leadni a recepción.

Szaunaruha:
Recepciónkon férfi és női szaunaruhák széles választéka kapható, melyek a fürdő nyitvatartási idejében megvásárolhatók.

Peelingek, kencék használata:
Egyes programok között sós-, citromos bedörzsölésre, mézes bórápolásra kerül sor. Ezeknek az anyagoknak a használata szaunákon kívül, a nyitott vendégtérben történik.

Higiénia, medence használat:
A szaunaprogramok után kérjük a zuhanyzók használatát, csak ezt követően használható a hidegvizes csobbanómedence és a termálvizes ülőmedence.

A Vitál Központ vendégei Keve Gyöngye ásványvizet-, és gyógyteát fogyaszthatnak a kihelyezett adagolókból.
Szombaton és vasárnap a szaunaprogramok Vitál Központ-, Komplex Zóna-, és Day Spa jegyekkel a szabad helyek függvényében látogathatók.

Vasárnap vízi mozi (Aqua Cinema) programot tartunk. A filmeket a kültéri Caracalla termálvizes élménymedencénél található óriásvászonra vetítjük. A program bármelyik beltérre megváltott belépőjeggyel, fürdőruhában látogatható.

ONLINE jegyvásárlás ITT!

Utazás helyett a pihenést választanátok?
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu 

Vasárnapi relaxációs és balance jellegű szaunaest

Vasárnap esték, melyek ellazulást ígérnek!
Vasárnap esték, ahol B A L A N C E jellegű szaunaprogramokat is tartunk!


Fürdőruhamentes szaunaest, relaxációba csomagolva, a Vitál Központban, hőemeléses programokkal, valamint "balance" jellegű szaunaprogramokkal, kiegészítő rituálékkal (mint például hangfürdő), éjszakai fürdőzéssel.????
Különleges szaunaest teafogyasztással, zöldség-, és gyümölcskínálással, Keve Gyöngye ásványvízzel, fürdőruha nélkül szaunalepedő vagy speciális szaunaruha használatával az egészséges szaunázás jegyében, a szaunaetikett betartásával. Az est folyamán a Vitál Központ 18.00 órától, a Fedett Fürdő,a 20.00 órától válik fürdőruhamentes övezetté.

A kültéri Caracalla termálvizes élménymedence és a kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence a párhuzamosan zajló
vízi mozi szolgáltatás miatt fürdőruhában (szaunaestre megváltott jeggyel is) látogatható.
A belépőjegy 6.990 Ft, mely tartalmazza a szaunaprogramok korlátlan látogatását, gyümölcs-, és zöldségkínálást, valamint Keve Gyöngye ásványvíz és gyógytea fogyasztást.

Napközben megváltott Komplex Zóna jegy mellé kiegészítőjegy vásárolható recepciónkon, mellyel folytatólagosan látogatható a szaunaest.

ONLINE jegyvásárlás ITT! 

Utazás helyett a pihenést választanátok?
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu 

Aqua Cinema, szaunázóknak is!

Aqua Cinema, a ráckevei Aqua Land Termál-, és Élményfürdőben!

A mozi, ahol jó vizesnek lenni!

Vízi mozi, a termálvíz melegében, az élményelemek kényeztetésében, a különleges hatású színes megvilágításban, a fürdő kültéri Caracalla medencéjében, 37-38 Celsius fokos víz hőmérséklettel, óriás vászonra vetítve, színes fények kíséretében.

PÉNTEKEN és SZOMBATON francia filmek a medencében,
francia finomságok péntektől a Mediterrán Bisztróban, "Francia est" a péntek esti szauna show alkalmával!


Belépőjegyek a vízi mozira:
bármelyik beltérre megváltott jeggyel látogatható. 
szaunaestekre megváltott jeggyel látogatható (fürdőruhában).
vízi mozi jeggyel (kivéve szombaton), a vetítés kezdete előtt fél órával. 

Vízi mozijegyek (vetítés előtt fél órával), érvényesek a filmvetítésekre és a két kültéri medence (Caracalla termálvizes élménymedence, Kevei Gyógyvizes ülőmedence) használatára.
Felnőtt jegy: 3.480 Ft
Diák/Nyugdíjas jegy: 2.980 Ft
Gyermek jegy: 2.480 Ft.

Beltérre megváltható jegyek: Vitál Központ-, Fedett Fürdő-, Komplex Zóna-, Super Day Spa-, Day Spa belépőjegyek.

A Caracalla medence az öltözőktől kb. 250 - 300 méterre található. Köntöst, sapkát érdemes magatokkal hozni.

Kempinges és villaparkos vendégeink szállásdíjai, Aqua Cinema szolgáltatásunkat tartalmazza.

A teljes moziélményhez a medence partján (pénteken, szombaton és vasárnap ) üzemelő Caracalla Bárban többek között Popcorn és a Nachos is kapható.


Mozizzunk és csobbanjunk együtt!


 

Kedvezményes masszázs a szaunaestek és a hétvégi szaunázás idején

Fürdőnk új szolgáltatása, a szaunaestek és a hétvégi szaunázás idején igénybevehető frissítő svédmasszázs vagy aromaolajos masszázs!

Kollégánk Bakti Zoltán szakképzett masszőr szeretettel várja a szaunaprogramok között az ellazulásra és felfrissülésre vágyó vendégeket, a bevezető időszakban 20% kedvezménnyel.
(Szolgáltatásunk április 20.-án technikai okok miatt nem elérhető.)

Bejelentkezés a recepción:
személyesen, vagy előzetesen:
06 70 774 7117, 06 24/ 423-220
info@aqua-land.hu