Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Februári akció, a Faházas Villaparkban!

Februári, pihentető hétköznapok (vasárnaptól csütörtökig), wellness szolgáltatásokkal, kényelmes apartmanházainkban, a fürdő közvetlen kertszomszédságában, most kedvező ajánlat formájában:

Vitál központ

Spirituális szaunaest, szaunaprogramokkal, hangtálceremóniával gyógyteakínálással; fürdőruha nélkül - szaunalepedő használatával.

Spirituális, fürdőruhamentes (szaunaruha és szaunalepedő opcionális viselésével) szaunaestek, a test, a lélek és a szellem összehangolására, a tudatos jelenlét gyakorlására, a szaunaprogramok és kísérő programok által.
Egész estés program, kiváló szaunamesterek felöntésein és technikáin keresztül, hétről hétre megújuló, változatos verziókban.

A SZAUNAEST PROGRAMJAI
Az adott est programjait nagyban befolyásolja az adott szaunamester kellék-, és eszköztára. Igyekszünk országos viszonylatban minden olyan szaunamestert meghívni ezekre a csütörtöki alkalmakra, akik jelentős szerepet töltenek be ezen a vonalon. Ebből kifolyólag megjelenhetnek a gyógynövények, a füstrituálék, a lávakövek, a hangterápia eszközei és minden olyan alternatív megoldás, melyeket szaunaprogramokhoz társítva nagy hatást tudunk elérni a felismerések és az elengedés útján.

MIT FOGLAL MAGÁBAN A BELÉPŐJEGY?
Az egész estére szóló belépőjegy (6.880 Ft) magában foglalja 19.00 órától a Vitál Központ-, majd 20.00 órától a Fedett Fürdő és a kültéri termálvizes élménymedence fürdőruhamentes használatát. Az est folyamán két időpontban friss zöldséget és gyümölcsöt kínálunk, a Keve Gyöngye ásványvíz és a gyógytea fogyasztását korlátlanul biztosítjuk.

A SZAUNAESTEN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL
A február másodikai szaunaestre előzetes regisztráció szükséges: info@aqua-land.hu. Az est sajátosságait és főként hatékonyságát illetően a részvételi létszám max. 40 fő.