Kedvezményes ajánlatok

DAY SPA JEGY - KEDVEZMÉNYES KOMPLEX WELLNESS ÉLMÉNYEK minden nap!

Kedvezményes Day Spa jegy, a teljes feltöltődésért, hétköznapokon és hétvégén is! 

Regeneráló szaunázás, gyógyvizes pezsgés, frissítő úszás, beltéri és kültéri fürdőzés, kényeztető aromaolajos masszázs , frissítő jeges kávé, egy felejthetetlen, termális élményekben gazdag napért.

Kiegészítő jegy, a szerdai, a pénteki és a vasárnapi szaunaestekre! 

Kiegészítő jegy, a szerdai, a pénteki és a vasárnapi szaunaestekre! 

Ráckevei lakos kedvezmény

Ráckevei lakos kedvezmény, az állandó lakcímkártyával rendelkező helyi lakosoknak!
Örömmel tájékoztatjuk a ráckevei lakosokat, hogy a Város és a Fürdő vezetősége közötti együttműködésnek köszönhetően 2024. május 01-től nagyobb mértékű kedvezményt kínálunk az állandó lakcímkártyával rendelkező ráckevei lakosok részére.

Super Day Spa - kedvezményes belépőjegy hétköznapokra!

SUPER DAY SPA , a szuper HÉTKÖZNAPI wellness élmények belépője!
Kedvezményes belépőjegy, masszázs, ebéd, jeges kávé, egy belépőjegybe csomagolva. 

Zárás előtti belépőjegy kedvezmény

Kedvezményes belépőjegyváltás zárás előtt 90 perccel Komplex Zóna jegyek esetében, péntek és szombat kivételével bármely napokon, illetve az Aqua Park (strand) részlegünkre 16.00 órától.
 

Vitál központ

Hétköznapokon standard szaunaprogramokkal várjuk Vendégeinket! 

Valódi relaxációs és egészségmegtartó programokat kínálunk nemcsak a szaunaesteken és hétvégéken, hanem a hétköznapokon is. Szaunázzunk minél többet, mert a szaunázás élettani hatásai az általános fizikai és szellemi jólétünket is befolyásolja!

Hétköznapokon, munka után, vagy még vacsora előtt,  érdemes részt venni a bőrápolási ceremóniákat is tartalmazó szaunaprogramokon, hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken! 

Június 17. és 21. között:
HÉTFŐN, 17.00, 18.00, 19.00 és 20.00 órakor:
Szomodi RITA
KEDDEN, 17.00, 18.00, 19.00 és 20.00órakor:
Szomodi RITA
SZERDÁN, 17.00, 18.00 és 19.00 órakor:
Nagy ZOLTÁN
CSÜTÖRTÖKÖN, 17.00 - 22.00 óráig, minden órában:
Szomodi RITA és Fejér PÉTER,
pénteken, 17.00, 18.00 és 19.00 órakor:
Papp ATTILA
szaunamesterek gondoskodnak a szaunás élményekről.

Változatos felöntések és illatok, parajdi sós, citromos és mézes bőrápolással. A programok között, Vitál Központunk szabadtéri pihenőhelyein és emeleti napozóteraszán is töltődhetnek Vendégeink.
A programok korlátlanul látogathatók Vitál Zóna-, Komplex Zóna-, Super Day Spa vagy Day Spa jeggyel.

A Tenebris és a Solaris szaunákban a programok ideje alatt kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha használatát, az egészséges szaunázás jegyében.Különböző típusú szaunaruhák kaphatók recepciónkon, férfi-, és női változatokban. Szaunalepedő használatot letét ellenében, korlátozott számban, a jegy mellé térítésmentesen biztosítunk, szaunaruhák a recepción vásárolhatók.A Vitál Központ egyéb részlegei fürdőruhában látogathatók.  A Vitál Központban korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást biztosítunk.  

Szerdánként (Vitalizáló szaunaest) és péntekenként (Péntek esti szauna show)  Komplex Zóna jegy mellé megváltott szaunaestre szóló kiegészítőjeggyel, folytatólagosan látogathatók a programok.
https://www.aqua-land.hu/Kedvezmenyes_ajanlatok.html#Almenu4276

Utazás helyett pihenés! Szállásfoglalás a Faházas Villapark apartmanjaiban (a szállásdíj a fürdő programjain történő részvételt tartalmazza).
Fürdő recepció: info@aqua-land.hu
Villapark recepció: villapark@aqua-land.hu