Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Közalkalmazotti kedvezmény: 03.14.- 04.25.

Közalkalmazotti kedvezmény, a ráckevei Aqua Land Termál-, és Élményfürdőben!
Fürdőnk a tavaszi felfrissülés és feltöltődés jegyében, kedvezményes belépőjegy vásárlással támogatja a közalkalmazotti jogviszonyban dolgozókat.

Vitál központ

Hétköznaponként standard szaunaprogramokkal várunk minden érdeklődőt!

A tavaszi időszakban is valódi relaxációs és egészségmegtartó programokat kínálunk nemcsak a szaunaesteken és hétvégéken, hanem a hétköznapokon is. Szaunázzunk minél többet, mert a szaunázás élettani hatásai az általános fizikai és szellemi jólétünket is befolyásolja!

HÉTKÖZNAPOKON, munka után, vagy még vacsora előtt, esetleges érdemes részt venni a bőrápolási ceremóniákat is tartalmazó szaunaprogramokon:
hétfőn, kedden,csütörtökön és pénteken 16.00, 17.00, 18.00 és 19.00 órakor, szerdán 17.00, 18.00 és 19.00 órakor.

Március 27. és 31. között
HÉTFŐN: Szomodi Rita
KEDDEN: Hete János
SZERDÁN: Molnár T. Zsuzsanna és Molnár Sándor
CSÜTÖRTÖKÖN: Hete János
PÉNTEKEN: Szomodi Rita
szaunamesterek várják Vendégeinket!

Változatos felöntések és illatok, parajdi sós, citromos és mézes bőrápolással. A programok között, Vitál Központunk szabadtéri pihenőhelyein és emeleti napozóteraszán is töltődhetnek Vendégeink.

A programok korlátlanul látogathatók Vitál Zóna-, Komplex Zóna-, és Day Spa jegyekkel. A kültéri Caracalla termálvizes élménymedencénk bármelyik belépőjeggyel GRÁTISZ használható.  A Tenebris szaunában a programok ideje alatt és azok között is kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha használatát, az egészséges szaunázás jegyében. A Vitál Központ egyéb részlegei fürdőruhában látogathatók.

Szaunalepedő használatot letét ellenében, korlátozott számban, a jegy mellé térítésmentesen biztosítunk, szaunaruhák a recepción vásárolhatók. A Vitál Központban korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást biztosítunk.  
 
Érvényes 2023. február 13-tól