Akciós ajánlatok

Vitál központ

Kedves Vendégeink! 

Fürdőnkben 2021.májusától bevezetésre került a fürdőruhamentes szaunázás, a mesterszaunában hétköznap és a hétvégén megrendezésre kerülő szaunaprogramok kapcsán. A hagyományos és egészséges szaunakultúra jegyében kérjük a szaunalepedő - belépőjegy mellé ingyenesen biztosítjuk - , vagy a szaunaruha  - Mediterrán Bisztrónkban kapható - viselését. A Vitál Központ egyéb részeint a fürdőruha viselése elfogadott. A szaunaprogramok Vitál Központ vagy Komplex Zóna belépőjegyekkel látogathatók.

Vasárnap, szerda és péntek esténként szaunaesteket tartunk, amelyek alkalmával a teljes Vitál Központ, a Fedett Fürdő, valamint a kültéri gyógyvizes medence is fürdőtuhamentesen használható. Az estekhez éjszakai fürdőzés is kapcsolódik. A programokra külön belépőjegy megváltása szükséges. A belépőjegyek a szaunaprogramokon kívül korlátlan tea-, és ásványvízfogyasztást és gyümölcskínálást is tartalmaz.

Szaunáink állagmegóvásának érdekében szeretnénk kérni, hogy a kályhára ne öntsenek semmilyen folyadékot. Szaunamestereink, a programjaik alatt mindig gondoskodnak a megfelelő minőségű és mennyiségű anyagokról. Ettől eltérő anyaghasználat nem megengedett. Továbbá szeretnénk jelezni, hogy a mesterszauna padozatának felújítása után a korábbi gyakorlattól eltérően mától a programok közötti szünetekben sem lehetséges fürdőruhában látogatni ezt a szaunát. A szaunalepedő vagy a speciális szaunaruha viselését preferáljuk.
Megértésüket kérjük és köszönjük!