Akciós ajánlatok

Programok
A teljeskörű wellness szolgáltatások nélkülözhetetlen elemei a szaunázás és a  kapcsolódó Spa jellegű szolgáltatások biztosítása! Fürdőruhamentesen, a Mesterszaunában zajló programokon, speciális viseletben, a finn szaunaetikett mentén.

A szaunázás pozitív élettani hatásai miatt szinte egész évben, a hét minden napján tematikus szaunaprogramokat kínálunk Vendégeinknek. Fürdőnk szakmailag elkötelezett a hagyományos, finn szaunakultúra népszerűsítése mellett, ezért hetente három alkalommal fürdőruhamentes szaunaesteket tartunk, az ennek megfelelő dress code alapján mely szaunalepedő vagy speciális szaunaruha. A szaunalepedőt a belépőjegyek mellé ingyenesen biztosítjuk, a szaunaruhák megvásárolhatók Mediterrán Bisztrónk vitrinjeiből. Képzett szaunamestereink, a szaunaetikett betartása, betartatása mellett professzionális, hatékony és hangulatos esteket celebrálnak a hétfő, szerdai és a pénteki alkalmakon. Ezen alkalmakkor, 20.00 órától a fedett fürdő, a vitál központ teljes területe is fürdőruhamentesen használható, valamint a kültéri gyógyvizes medence is.
Hétköznapokon,, hétfőtől péntekig, naponta három alkalommal tartunk standard, azaz hétről hétre megismétlődő szaunaprogramokat, tematika szerint. A felöntéseket mesterszaunánkban tartjuk, itt szintén kérjük a szaunalepedő vagy a speciális szaunaruha használatát. A mesterszaunán kívül, a vitál központ és a fürdő egyéb részeiben is megengedett a fürdőruha viselése.
A hétvégi programok összefoglaló neve a SzaunaWeekend: szombatonként színvonalas délutáni és éjszakai programokat, vasárnap a délelőtti óráktól, a kora esti órákig tartunk felöntéseket az évszaknak, alkalmaknak megfelelően. A dress code itt is fentiek szerint alakul: a programok ideje alatt kérjük a Mesterszaunában a szaunalepedő vagy a speciális szaunaöltözet viselését, a többi részleg fürdőruhában látogatható.

Kérjük, hogy a szaunákat az előírásoknak megfelelően, ezen belül a helyszínen kihelyezett tájékoztatók szerint, rendeltetésszerűen használják.

Tradicionális szaunaest - szerda

Tradicionális finn szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!

 
Képzett szaunamestereink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, korlátlan beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! Az est folyamán korlátlan ásványvíz- és teafogyasztás biztosított, a programok között gyümölskínálással kedveskedünk vendégeinknek.

Jegyértékesítés: 19:50-tól fürdőnk főrecepcióján (előzetes bejelentkezés NEM szükséges), jegyár 4.790 Ft
Kapunyitás: 20:00
Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges).
Szaunaestjeinkre kérjük, ételt, nassolnivalót ne hozzanak be.
Vitál Központunk és Fedett fürdőnk 20:00-tól használható textilmentes formában.  Záróra: 00:00


 

Tradicionális, szaunaest - péntek

Tradicionális szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!
 
Képzett szaunamestereink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, korlátlan beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! Az est folyamán korlátlan ásványvíz- és teafogyasztás biztosított, a programok között gyümölskínálással kedveskedünk vendégeinknek.
Jegyértékesítés: 19:50-tól fürdőnk főrecepcióján (előzetes bejelentkezés NEM szükséges), jegyár 5.390 Ft.
Kapunyitás: 20:00

Záróra: 01:30
Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges).Vitál Központunk és Fedett fürdőnk 20:00-tól használható textilmentes formában.


Szombati szaunaprogramok

Változatos, színes, gazdag - élményekben és alapanyagokban egyaránt. A szaunaprogramok Vitál Központ, Komplex Zóna és Day Spa jeggyel jeggyel, az egészséges szaunakultúra jegyében fürdőruha nélkül, szaunalepedőben látogathatók. 


Vasárnapi szaunaprogramok

Változatos, színes, gazdag - élményekben és alapanyagokban egyaránt. A szaunaprogramok Vitál Központ, Komplex Zóna és Day Spa jeggyel jeggyel, az egészséges szaunakultúra jegyében fürdőruha nélkül, szaunalepedőben látogathatók. 


 

Noxnoctis új időpontban, vasárnap este

Kedves Vendégeink! 

A hétfői időpontok helyett ezentúl vasárnap este köszönt be az éjszakai nyugalom, relaxációs szaunaprogramok keretein belül. A gyógynövények és a herbáriák ereje, a tiszta illóolajok, természetes alapanyagok, mint az este főszereplői Steierlein Dóra és Kiss Áron szaunamesterek mellett. 

Vitál Központunk 18.00 órától látogatható textilmentesen, Fedett Fürdőnk 20.00 órától. Ezen az estén a kültéri gyógyvizes medence használatát takarítás miatt nem tudjuk biztosítani. Mediterrán Bisztrónk étel-, és italkínálata rendelkezésre áll. Fürdőnk és programjaink 22.00 órakor zárnak. 

Kapcsolódó eseményünk: 
https://www.facebook.com/events/289212993118382

Ellazító, hétzáró esténkre szeretettel várjuk Vendégeinket!


Szaunaetikett

Kedves Vendégeink! 

Fürdőnkben 2021.májusától bevezetésre került a fürdőruhamentes szaunázás, a mesterszaunában hétköznap és a hétvégén megrendezésre kerülő szaunaprogramok kapcsán. A hagyományos és egészséges szaunakultúra jegyében kérjük a szaunalepedő - belépőjegy mellé ingyenesen biztosítjuk - , vagy a szaunaruha  - Mediterrán Bisztrónkban kapható - viselését. A Vitál Központ egyéb részeint a fürdőruha viselése elfogadott. A szaunaprogramok Vitál Központ vagy Komplex Zóna belépőjegyekkel látogathatók.

Vasárnap, szerda és péntek esténként szaunaesteket tartunk, amelyek alkalmával a teljes Vitál Központ, a Fedett Fürdő, valamint a kültéri gyógyvizes medence is fürdőtuhamentesen használható. Az estekhez éjszakai fürdőzés is kapcsolódik. A programokra külön belépőjegy megváltása szükséges. A belépőjegyek a szaunaprogramokon kívül korlátlan tea-, és ásványvízfogyasztást és gyümölcskínálást is tartalmaz.

Szaunáink állagmegóvásának érdekében szeretnénk kérni, hogy a kályhára ne öntsenek semmilyen folyadékot. Szaunamestereink, a programjaik alatt mindig gondoskodnak a megfelelő minőségű és mennyiségű anyagokról. Ettől eltérő anyaghasználat nem megengedett. Továbbá szeretnénk jelezni, hogy a mesterszauna padozatának felújítása után a korábbi gyakorlattól eltérően mától a programok közötti szünetekben sem lehetséges fürdőruhában látogatni ezt a szaunát. A szaunalepedő vagy a speciális szaunaruha viselését preferáljuk.
Megértésüket kérjük és köszönjük!