Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Programok
A teljeskörű wellnessszolgáltatások nélkülözhetetlen eleme a szaunázás és a kapcsolódó spa jellegű szolgáltatások biztosítása. Fürdőruhamentesen a Tenebris és a Solaris szaunában zajló programokon, speciális viseletben a szaunaetikett mentén. A hordó alakú bioszauna fürdőruhában használható. 

A szaunázás pozitív élettani hatásai miatt szinte egész évben, a hét minden napján tematikus szaunaprogramokat kínálunk Vendégeinknek. Fürdőnk szakmailag elkötelezett a szaunakultúra népszerűsítése mellett, ezért hetente három alkalommal fürdőruhamentes szaunaesteket tartunk, az ennek megfelelő dress code alapján mely szaunalepedő és speciális szaunaruha. A szaunalepedőt a belépőjegyek mellé ingyenesen biztosítjuk, a szaunaruhák megvásárolhatók Mediterrán Bisztrónk vitrinjeiből. Képzett szaunamestereink, a szaunaetikett betartása, betartatása mellett professzionális, hatékony és hangulatos esteket celebrálnak a szerdai, a pénteki és a vasárnapi alkalmakon. Ezen alkalmakkor a fedett fürdő és a vitál központ teljes területe is fürdőruhamentesen használható.
Hétköznapokon, hétfőtől péntekig, naponta három alkalommal tartunk standard, azaz hétről hétre megismétlődő szaunaprogramokat. A felöntéseket Tenebris szaunánkban tartjuk, itt szintén kérjük a szaunalepedő vagy a speciális szaunaruha használatát. A szaunaprogramon kívül, a vitál központ és a fürdő egyéb részeiben is megengedett a fürdőruha viselése.
A hétvégi programok összefoglaló neve SzaunaWeekend: szombatonként színvonalas délutáni és éjszakai programokat, vasárnap a délelőtti óráktól, a kora esti órákig tartunk felöntéseket az évszaknak, alkalmaknak megfelelően. A dress code itt is fentiek szerint alakul: a programok ideje alatt kérjük a szaunalepedő és a speciális szaunaöltözet viselését, a többi részleg fürdőruhában látogatható.
Kérjük, hogy a szaunákat az előírásoknak megfelelően, ezen belül a helyszínen kihelyezett tájékoztatók szerint, rendeltetésszerűen használják. 

Thermal Szilveszter 2022

Búcsúztassuk együtt az óévet, köszöntsük együtt az új évet! 

Termális élmények, ünnepi programok, finomságok egy helyen! 

Az év utolsó napján, 19.00 - 03.00 óráig tart "Thermal Szilveszter" eseményünk, melyet ünnepi szauna programok, filmvetítések, DJ. és tűzijáték is színesítenek. Készülünk szilveszteri vacsorával is, amely opcionális. Az elővételes jegyek árusítását hamarosan megkezdjük, melyek mellé egy pohár pezsgőt is adunk ajándékba.

Elővételes "Classic" jegy: 12.990 Ft
Elővételes "Prémum " jegy: 16.880 Ft (mely egy szilveszteri főételt is tartalmaz a Mediterrán Bisztróban.)
Elővételes jegyeink 12.29-ig vásárolhatók meg.
Helyszínen megváltott "Classic" jegy: 14.990 Ft

További információ: 
06 24 423 220
info@aqua-land.hu


Tradicionális szaunaest - szerda

Fürdőruhamentes szaunaest, az egészséges szaunázás jegyében! 

Az őszi szaunaszezont SZERDAI SZAUNAESTEKKEL színesítjük!
Ismét rendszeresen látogathatók a szerdai fürdőruhamentes szaunaestek, a ráckevei Aqua Land Termál-, és Élményfürdőben.


Időtartam: 20.00 - 00.00 óráig, a Fedett Fürdő és a Vitál Központ fürdőruhamentes használatával.
Belépődíj: 5.480 Ft, mely a programokon és fürdőhasználaton kívül gyümölcstálat, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz- gyógyteafogyasztást is tartalmaz.
 
Képzett szaunamestereink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Vendégeinket! Az est folyamán korlátlan a ásványvíz- és teafogyasztás biztosított.
 
Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges). Vitál Központunk, Fedett fürdőnk és kültéri gyógyvizes medencénk 21:00-tól használható fürdőruhamentes formában. Záróra: 00:00.

Ha szívesen nálunk töltenék az éjszakát, érdeklődjenek a szabad szálláshelyekről Faházas Villaparkunk elérhetőségein:
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu 

Tradicionális, szaunaest - péntek

Tradicionális szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!
 
Képzett szaunamestereink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, korlátlan beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! Az est folyamán korlátlan ásványvíz- és teafogyasztás biztosított, a programok között gyümölcskínálással kedveskedünk vendégeinknek.

Jegyértékesítés: fürdőnk főrecepcióján (előzetes bejelentkezés NEM szükséges), jegyár 5.590 Ft.
Kapunyitás: 20:00

Záróra: 01:30

Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges).Vitál Központunk, Fedett fürdőnk fürdőruhamentesen, termálvizes élménymedencénk a párhuzamosan zajló kültéri éjszakai fürdőzés kapcsán, a szaunaestre megváltáltott jeggyel fürdőruhában látogatható. 

Egész estés show jellegű programok két szaunában, a Vitál Központ és a Fedett Fürdő fürdőruhamentes használatával, a kültéri Caracalla termálvizes élménymedence fürdőruhás látogatásával. A jegyár 5.980 Ft, mely tartalmaz minden szaunaprogramot, gyümölcskínálást, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást. A Caracalla medencében 20.00 órakor vízi mozi kezdődik, melyre a szaunaestre megváltott jegy is érvényes.


Szauna weekend - szombat

100% vitalizáció a Vitál Központ kellemes atmoszférájában, különböző részlegeiben és nem utolsó sorban a varázslatos hétvégi szaunaprogramokkal!

Szombaton és vasárnap a szaunaprogramok Vitál Központ-, Komplex Zóna-, és Day Spa jegyekkel látogathatók.

 A Tenebris és a Solaris szaunákban kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha használatát a programok ideje alatt és azok között is. A Vitál Központ és fürdőnk többi része fürdőruhában látogatható.

A Vitál Központ vendégei Keve Gyöngye ásványvizet-, és gyógyteát fogyaszthatnak. További feltöltődés a termálvíz és a gyógyvíz által, beltéren ( Fedett Fürdő és Vitál Központ) és kültéren ( Caracalla termálvizes élménymedence). 

Szauna weekend - vasárnap

SZOMBATI és VASÁRNAPI verseny- és közönségprogramok
A programok Vitál Központ-, Komplex Zóna-, vagy Day Spa jegyek megváltásával látogatható. A programokra előzetes regisztráció útján lehetett jelentkezni a szervezőknél (Szaunaclub), a helyszínen az esetlegesen szabad férőhelyek függvényében a fürdőbelépőjegy megváltása után a Szaunaclub pultjánál lehet felöntési jegyet vásárolni. A Vitál Központ teljes nyitvatartási időben fürdőruhamentes övezetté válik, szombaton 08.00 és  01.00 óra között, vasárnap 08.00 és 18.00 óra között. (A bajnokság után, 18.00 órától 23.00 óráig Noxnoctis fürdőruhamentes szaunaestet tartunk. A Vitál Központ 18.00 órától, a Fedett Fürdő és a Caracalla kültéri termálvizes élménymedence 20.00 órától válik fürdőruhamentessé.) 

Relaxációs szaunaest - Vasárnap

Vasárnap esténként relaxációs szaunaprogramokkal várjuk Vendégeinket!

A gyógynövények és a herbáriák ereje, a tiszta illóolajok, természetes alapanyagok, mint az este főszereplői kiváló szaunamestereink mellett. Vitál Központunk 18.00 órától látogatható textilmentesen, Fedett Fürdőnk és kültéri Caracalla medencénk 20.00 órától.

A belépőjegy egész estére, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz és gyógytea fogyasztással, gyümölcskínálással 5.480 Ft. Az est alkalmával kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha viselését. 

Ellazító, hétzáró, esténkre szeretettel várjuk Vendégeinket!


Standard szaunaprogramok

Hétköznaponként standard szaunaprogramokkal várunk minden érdeklődőt!

A téli időszakban is valódi relaxációs és egészségmegtartó programokat kínálunk nemcsak a szaunaesteken és hétvégéken, hanem a hétköznapokon is. 

Szaunamestereink, hétfőtől- péntekig, 16.00,  17.00, 18,00 és 19.00 órakor tartanak  szaunaceremóniákat Tenebris szaunánkban. A felöntések változatos kínálata a klasszikus vonal mentén halad: só, méz, jég,  kiegészülve egyéb természetes anyagokkal, olajokkal és illatokkal. 

December 5. és december 11. között is szeretettel várjuk Vendégeinket!
Szaunaprogramok délutánonként, a 100%-os vitalizációért:


hétfőn: Szomodi Rita
kedden: Papp Attila
szerdán: Molnár T. Zsuzsanna és Molnár Sándor

csütörtökön: Fejér Péter
pénteken: Papp Attila
szaunamesterekke
l. 


A programok Vitál Központ, Komplex Zóna  vagy Day Spa jegyekkel, szaunalepedőben vagy szaunaruhában látogathatók az egészséges szaunázás és a padozat állagmegóvásának érdekében. Tenebris szaunánkban a programok közötti időszakokban is kérjük fürdőruha helyett a szaunalepedő vagy szaunaruha viselését  Vitál Központunk egyéb részlegei fürdőruhában látogathatók. Szaunalepedő használatot letét ellenében, korlátozott számban, a jegy mellé térítésmentesen biztosítunk, szaunaruha vásárolható a Mediterrán Bisztró vitrinjeiből.