Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Programok
A teljeskörű wellnessszolgáltatások nélkülözhetetlen eleme a szaunázás és a kapcsolódó spa jellegű szolgáltatások biztosítása. Fürdőruhamentesen a Tenebris és a Solaris szaunában zajló programokon, speciális viseletben a szaunaetikett mentén.

A szaunázás pozitív élettani hatásai miatt szinte egész évben, a hét minden napján tematikus szaunaprogramokat kínálunk Vendégeinknek. Fürdőnk szakmailag elkötelezett a szaunakultúra népszerűsítése mellett, ezért hetente három alkalommal fürdőruhamentes szaunaesteket tartunk, az ennek megfelelő dress code alapján mely szaunalepedő és speciális szaunaruha. A szaunalepedőt a belépőjegyek mellé ingyenesen biztosítjuk, a szaunaruhák megvásárolhatók Mediterrán Bisztrónk vitrinjeiből. Képzett szaunamestereink, a szaunaetikett betartása, betartatása mellett professzionális, hatékony és hangulatos esteket celebrálnak a szerdai, a pénteki és a vasárnapi alkalmakon. Ezen alkalmakkor 20:00-tól a fedett fürdő, a vitál központ teljes területe is fürdőruhamentesen használható, valamint a kültéri gyógyvizes medence is.
Hétköznapokon,, hétfőtől péntekig, naponta három alkalommal tartunk standard, azaz hétről hétre megismétlődő szaunaprogramokat. A felöntéseket Tenebris szaunánkban tartjuk, itt szintén kérjük a szaunalepedő és a speciális szaunaruha használatát. A szaunaprogramon kívül, a vitál központ és a fürdő egyéb részeiben is megengedett a fürdőruha viselése.
A hétvégi programok összefoglaló neve SzaunaWeekend: szombatonként színvonalas délutáni és éjszakai programokat, vasárnap a délelőtti óráktól, a kora esti órákig tartunk felöntéseket az évszaknak, alkalmaknak megfelelően. A dress code itt is fentiek szerint alakul: a programok ideje alatt kérjük a szaunalepedő és a speciális szaunaöltözet viselését, a többi részleg fürdőruhában látogatható.

Kérjük, hogy a szaunákat az előírásoknak megfelelően, ezen belül a helyszínen kihelyezett tájékoztatók szerint, rendeltetésszerűen használják.

Tradicionális szaunaest - szerda

Fürdőruhamentes szaunaest, az egészséges szaunázás jegyében! 
 
Képzett szaunamestereink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! Az est folyamán korlátlan ásványvíz- és teafogyasztás biztosított, a programok között gyümölcskínálással kedveskedünk Vendégeinknek.Jegyértékesítés: 19:00-tól fürdőnk főrecepcióján. Jegyár 4.990 Ft

Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges). Vitál Központunk, Fedett fürdőnk és kültéri gyógyvizes medencénk 21:00-tól használható fürdőruhamentes formában. Záróra: 00:00.

Kapcsolódó eseményünkről ITT olvashattok.

Ha szívesen nálunk töltenék az éjszakát, érdeklődjenek a szabad szálláshelyekről Faházas Villaparkunk elérhetőségein:
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu


 

Tradicionális, szaunaest - péntek

Tradicionális szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!
 
Képzett szaunamestereink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, korlátlan beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! Az est folyamán korlátlan ásványvíz- és teafogyasztás biztosított, a programok között gyümölskínálással kedveskedünk vendégeinknek.

Jegyértékesítés: fürdőnk főrecepcióján (előzetes bejelentkezés NEM szükséges), jegyár 5.590 Ft.
Kapunyitás: 20:00

Záróra: 01:30

Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges).Vitál Központunk, Fedett fürdőnk, kültéri gyógyvizes medencénk a párhuzamosan zajló kültéri éjszakai fürdőzés miatt csak fürdőruhában látogatható. 
Kapcsolódó eseményünk:ről ITT olvashattok. 


Szauna weekend - szombat

Szauna weekend szombat

Díjmentes szaunaprogramok a mesterszaunában szombatonként éjszakába nyúlóan!
A programok vitál zóna, komplex zóna illetve day spa jeggyel vehetők igénybe.
A programok a hagyományos szaunakultúra jegyében fürdőruhamentes formában, szaunalepedő használatával zajlanak. 

Szauna weekend - vasárnap

Szauna weekend szombat

Díjmentes szaunaprogramok a mesterszaunában vasárnaponként!
A programok vitál zóna, komplex zóna illetve day spa jeggyel vehetők igénybe.
A programok a hagyományos szaunakultúra jegyében fürdőruhamentes formában, szaunalepedő használatával zajlanak. 

Noxnoctis Szaunaest - Vasárnap éjszakai nyugalom

Kedves Vendégeink! 

Vasárnap esténként beköszönt az éjszakai nyugalom, relaxációs szaunaprogramok keretein belül. A gyógynövények és a herbáriák ereje, a tiszta illóolajok, természetes alapanyagok, mint az este főszereplői Steierlein Dóra és Kiss Áron szaunamesterek mellett. 
Vitál Központunk 18.00 órától látogatható textilmentesen, Fedett Fürdőnk 20.00 órától. 
2022.május 22-től, a szabadtéri strand részleges megnyitása miatt a kültéri gyógyvizes medence már nem használható az estek alkalmával. 
Kapcsolódó eseményünk ITT!

Ellazító, hétzáró, esténkre szeretettel várjuk Vendégeinket!


Standard szaunaprogramok

Hétköznaponként standard szaunaprogramokkal várunk minden érdeklődőt!

Igazi relaxációs és egészségmegtartó programot kínálunk nemcsak szaunaesteken és hétvégéken, hanem a hétköznapokon is. Hétfőtől péntekig szaunamestereink 17.00, 18,00 és 19.00 órakor tartanak ingyenes szaunaceremóniákat Tenebris szaunánkban.

Június 20.-24.-ig, 
hétfőn Szomodi Ritával,
kedden Balogh Józseffel,
szerdán Molnár Zsuzsival,
csütörtökön Ecker Évivel
pénteken Steierlein Dórival
találkozhatnak standard programjaink alkalmával. 


A programok Vitál Központ vagy Komplex Zóna jegyekkel KIZÁRÓLAG szaunalepedőben vagy szaunaruhában látogathatók. Szaunalepedő használatot letét ellenében, korlátozott számban a jegy mellé térítésmentesen biztosítunk, szaunaruha vásárolható a Mediterrán Bisztró vitrinjeiből. 
 

   

 

Szaunaetikett

Kedves Vendégeink! 

Fürdőnkben 2021.májusától bevezetésre került a fürdőruhamentes szaunázás, a Tenebris és a Requiem szaunákban megrendezésre kerülő szaunaprogramok kapcsán. A hagyományos és egészséges szaunakultúra jegyében kérjük a szaunalepedő - belépőjegy mellé használatát letét ellenében, korlátozott számban, ingyenesen biztosítjuk - , vagy a szaunaruha  - Mediterrán Bisztrónkban kapható - viselését. Továbbá szeretnénk jelezni, hogy a mesterszauna padozatának felújítása okán, az állagmegóvás és egészségünk megóvása érdekében, a korábbi gyakorlattól eltérően, a programok közötti szünetekben sem lehetséges fürdőruhában látogatni a mesterszaunát. A Vitál Központ egyéb részei fürdőruhában látogathatók.

Teljes fürdőruhamentesség
Vasárnap, szerda és péntek esténként szaunaesteket tartunk, amelyek alkalmával a teljes Vitál Központ, a Fedett Fürdő, valamint a kültéri gyógyvizes medence is fürdőruhamentesen használható. Az estekhez éjszakai fürdőzés is kapcsolódik. 

Szaunáink állagmegóvásának érdekében szeretnénk kérni, hogy a kályhára ne öntsenek semmilyen folyadékot. Szaunamestereink, a programjaik alatt mindig gondoskodnak a megfelelő minőségű és mennyiségű anyagokról. Ettől eltérő anyaghasználat nem megengedett.

Megértésüket kérjük és köszönjük!