Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

DAY SPA JEGY - KEDVEZMÉNYES KOMPLEX WELLNESS ÉLMÉNYEK

Kedvezményes Day Spa jegy, a teljes feltöltődésért! 


Regeneráló szaunázás, gyógyvizes pezsgés, frissítő úszás, beltéri és kültéri fürdőzés, kényeztető aromaolajos masszázs , frissítő jeges kávé, egy felejthetetlen, termális élményekben gazdag napért.

SZÉP Kártya információk

SZÉP kártya információk

2023. január 1-től a SZÉP-kártya zsebeinek (szálláshely, vendéglátás, szabadidő) eddigi felosztása megszűnik, a rajtuk található (és eddig külön kezelt) összegek összeadódnak, és a jövőben szabadon felhasználhatóak.
 
A rendszer működtetése szerint egy év áll rendelkezésre a SZÉP-kártyára utalt összegek felhasználására. Amennyiben egy éven belül nem tudod elkölteni a kártyára kapott juttatást, úgy ennek terhére 15%-os díjat számít fel a bank. A 2022. október 15-ig feltöltött összegeket 2023. május 31-ig tudod felhasználni tehermentesen.

SZÁLLÁSHELY, VENDÉGLÁTÁS, REKREÁCIÓ
A SZÉP-kártyáddal fizethetsz szálláshelyeken, vagyis a számlán lévő keretedet költheted szálláshely-szolgáltatásra, belföldi utazásszervezésre (előre összeállított utazási csomagokra), gyógyfürdő- és strandbelépőre, illetve a szálláshely-szolgáltatással egyidejűleg a szálláshelyen igénybe vehető bármely szolgáltatásra.
OTP Szépkártya
MBH Szépkártya volt MKB Szépkártya
K&H Szépkártya

Fentiek értelmében fürdőnk szolgáltatásait is fizetheted SZÉP kártyával.