Kedvezményes ajánlatok

Aqua Park


 

Aqua ParkAz Aqua Park, az Aqua Land főszezonban nyitva tartó részlege, ahol a klasszikus élménystrandolás mellett a strand gondozott, fás, gazdag növényvilággal rendelkező parkjában kellemes lehet a pihenés.

A  gyógyvizes-, termálvizes-, és sportmedencék, valamint számos további szolgáltatás a család minden tagjának tartogat meglepetéseket. Aqua Parkunk a nagy nyári élmények színhelye: családi strandolások, baráti kiruccanások, páros élmények mind helyet, teret és lehetőséget kapnak a főszezon folyamán. Igyekszünk minden korosztály igényeit, szórakozási szokásait figyelembe venni.
 

A PÜNKÖSDI HÉTVÉGÉN, azaz
május 18-án, részlegesen
MEGNYITJUK STRANDUNKAT!

Ezen belül: a gyermek-, és családi medencét kalózvárral, vízi gombával, pezsgőágyakkal, a Vízi Bár termálvizes élménymedencéjét, a Vízi Bárt, játszótereket, sportpályákat, Ízek Utcáját.
A továbbiakban is elérhető a kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence és a kültéri Caracalla termálvizes élménymedence

 

MEDENCÉINK:

GYERMEKMEDENCE30-33°C-os vízhőmérséklettel, kalózvárral, csúszdával a legkisebbeknek. A legkisebbek igényeit figyelembe véve, sekély vízmélységgel, megfelelő vízhőmérséklettel, élményelemekkel alakítottuk ki medencénket. Kalózhajó, kalózvár, ágyú, mini csúszda biztosítja a kalandokkal teli fürdőzést. Az árnyékolásról mobil árnyékolónk gondoskodik. A medencében felnőttek is tartózkodhatnak, de a higinéiai előírások miatt - szülőket is beleértve  - nem ülhetnek bele a medencébe. A gyerekmedence a termálvizes családi medence közvetlen szomszédságában található. (Május 18.-tól elérhető.)TERMÁLVIZES CSALÁDI ÉLMÉNYMEDENCE, 33-35°C vízhőmérséklettel, pezsgőágyakkal, vízi gombával. Biztonságos vízmélységgel, megfelelő teret hagyva úszásnak, pancsolásnak alakítottuk ki medencénket. Az egyik élményelem a Vízigomba, mely 1200 mm átmérőjű, 2.5 m magas, egyszerre több ember kényeztetését is szolgálja a kellemes termálvízben. Négy pezsgőágyunk ötvözi a víz, a meleg levegő, az oxigén (ózon), a masszázs és a biológiai adalékanyagok természetes gyógyító hatását. Segítségével felgyorsul a vérkeringés és a nagyobb oxigénjelenlét igazoltan gyógyító hatást fejt ki a mozgásszervi problémákra, reumatikus- és ízületi fájdalmakra, meszesedésre, kopásra, izombántalmakra, vérellátási zavarokra. Nyugtatja az idegrendszert, enyhíti a változókori panaszokat és hozzájárul a mindennapi frissesség és fiatalosság megőrzéséhez. (Május 18.-tól elérhető.)

HÁROMSÁVOS ÚSZÓMEDENCE, 24-28 °C-os vízhőmérséklettel
Nyáron is zavartalanul lehet úszni a hosszokat, hűvös vízében kellemesen felfrissülhetünk.
Kezdjük a napot nyáron is testmozgással, úszással! (Még nem lesz elérhető.)SPORTMEDENCE RÖPLABDA PÁLYÁVAL, KALANDPÁLYÁVAL, SODRÓFOLYOSÓVAL

Hidegvizes medence, 24-28°C-os vízhőmérséklettel a hűsítő-frissítő kalandozáshoz. A kalandpálya kötélelemekből, létrákból, kapaszkodókból áll, melyek a műanyagból készült lápokon történő mozgást segíti. Ezen a láp pályán haladva - vagy mellette úszva - juthatnak el a sodrófolyosóig. Röplabdapálya a vizes sporthoz, a Vízi Bár közvetlen szomszédságában, ahonnan kellemes zenei aláfestést is biztosítunk a játékhoz, a koktélokról már nem is beszélve. A sodrófolyosóhoz érve szédítő élményekben lehet részünk. (Még nem lesz elérhető.)

CSÚSZDAPARK

Csúszdaparkunk a 2024.május 18.-ai részleges strandnyitás alkalmával még nem lesz elérhető. 

Csúszdaparkunk négy csúszdából áll, használatuk életkorhoz és testmagassághoz kötött. Kamikaze (sárga) és Ufo (kék-sárga) csúszdáinkat 120 cm testmagasság és 10 éves kor fölött, magabiztos úszástudással ajánljuk. Családi csúszdánkat (sárga-zöld) és black hole csúszdánkat (piros) bárki, korlátozás nélkül használhatja. Úszómestereink segítenek a tájékozódásban és a biztonságos használatban. 

TERMÁLVIZES  ÉLMÉNYMEDENCE
35-38°C -os vízben kellemes a pihenés. Vízbuzgárok, nyakdögönyözők és a Vízi Bár, az élményelemeket jelentik. A Vízi Bár közvetlen elérhető, a víz alá süllyesztett ülőkékről. (Május 18.-tól már elérhető.)


CARACALLA TERMÁLVIZES ÉLMÉNYMEDENCE, 31-35°C vízhőmérséklettel a fürdő csendesebb részén. Melegvizes medencének minősül, mely a nyári hónapokban is közkedvelt medencetípus. A park csendesebb részén helyezkedik el, igazi nyugalom szigete. A hétvégi és ünnepi estéken a vízi mozi helyszíne is. (Egész évben üzemel.)CARACALLA medencénk a filmvetítések és az éjszaka fürdőzések idején egy másik arcát mutatja meg. KEVEI GYÓGYVIZES ÜLŐMEDENCE, 35-38°C vízhőmérséklettel a fürdő csendesebb részén helyezkedik el. Bevizsgált Kevei Gyógyvízben gyógyulhatnak a mozgásszervi megbetegedésekkel küzdők. Gyógyászati részlegünk a gyógyvízre épül, kapcsolódó szolgáltatásokat akár OEP beutalóval is igénybe vehetik, évszaktól függetlenül. Az érvényben lévő szabályok szerint a gyógyvizes medencét csak 14 éven felüli vendégeink használhatják. (2024. május 13. és 16. között karbantartás miatt nem elérhető.)Ízek utcája 
Görög ételek, klasszikus Laci Konyha, lángos, pizza, frissensültek, egytálételek, jégkrémek, hűtött italok, frissítők vendéglátós pavilonsorunkon, a játszótér mellett, a főszezonban. (Május 18.-tól elérhető.)Beach Club (Vízi bár) 
A termálvizes élménymedence egyik élményelemeként tartjuk számon speciális fekvése miatt. Két oldalról is megközelíthető bárunk. Egyfelől a medencék között átívelő hídon, ahol egy kellemes, "száraz" vendégtérbe érkezünk. Kényelmesen elhelyezkedhetnek függőfoteljeinkbe, esetleg a Retro sarokba. Ha már a medencében vannak, elegendő felülni a vízbe süllyesztett kőből készült ülőkékre, és máris kérhetik jegeskávéjukat, koktéljukat vagy csapolt sörüket. (Május 18.-tól elérhető.)
Football pálya
Focipályánkat a
Csúszdapark szomszédságában találják. Aszfaltos pálya, körbekerítve, mely footballozásra, kézilabdázásra is alkalmas. (Május 18.-tól elérhető.)

Strandröplabda pálya
A focipályával átellenben, a Thermal Sound helyszín mellett található homokos strandröplabdapályánk. 

(Május 18.-tól elérhető.)

Játszótér 
Árnyékban, homokos talajon, biztonságos és  klasszikus játékok színezhetik az itt tartózkodást. 
(Május 18.-tól elérhető.)

Aqua Parkunkból közvetlen átjárással található Thermal Camping-ünk és a Faházas Villaparkunk, ahol szállások foglalhatók.  Szálláshelyeink egész évben üzemelnek. 


Beach Club - Vízi Bár


 
Beach Club - Hűtsd le magad, frissülj fel, ringasson a víz és a ritmus! 
Vízi Bárunkat 2024.május 18.-án megnyitjuk! 

A nyári szórakozás kihagyhatatlan szigete: frissítők, italok, koktélok a medencéből, vagy függőágyakból. Nyári programjaink egyik kiemelt helyszíne a családi medence és a hidegvizes medencék szomszédságában. Thermal Sound és Thermal Sound Light a szombati nyári éjszakákon. Beach Club, azaz club feeling a medencében és medenceparton!

A termálvizes élménymedence egyik élményelemeként tartjuk számon speciális fekvése miatt. Vízi Bárunk két oldalról is megközelíthető. Egyfelől a medencék között átívelő hídon, ahol egy kellemes, "száraz" vendégtérbe érkezünk. Kényelmesen elhelyezkedhetnek függőfoteljeinkbe, esetleg a Retro sarokba. Ha már a medencében vannak, elegendő felülni a vízbe süllyesztett kőből készült ülőkékre, és máris kérhetik jegeskávéjukat, koktéljukat vagy csapolt sörüket. 

Az Aqua Park kiemelt Bárja, a nyári beach hangulat központi élményelosztója, a termálvizes élménymedence kellős közepén. Zene, koktélok, party hangulat: ez a Beach Club!

Aquanett Úszóiskola - Nyári táborok

Kalandra fel az AquAnett úszóiskola 2024-es nyári úszótáboraival, melyek helyszíne gyerekbarát strandunk!

További információ: ITT! az úszóiskola oldalán. 
Aqua Land - A felejthetetlen nyári élmények helyszíne!