Szechenyi 2020

Hírek


Az Aqua Land Termálfürdő számára kiemelten fontos, hogy naprakész kommunikációjával tájékoztassa Vendégeit olyan információkról, melyek befolyásolhatják látogatásukat, ittlétüket. Ebben a menüpontban olvashatnak többek között üzemeltetési információkról, közelgő programokról, eseményekről, azok sajátosságairól. 

Aqua Land az Instagramon

Kövessétek be az  Aqua Land hivatalos Instagram oldalát!

https://www.instagram.com/aqualandrackeve_official/


Medencehasználat a szerdai és vasárnapi szaunaesteken

Kedves Vendégeink! 

A május 27.-ei strandnyitás után megváltozik a medencehasználati rend a szerdai és a vasárnapi szaunaestek időtartamában.

Szerdánként 20.00 óra és 00.00 óra között a szaunaestre érkező Vendégek a Vitál Központot és a Fedett Fürdőt fürdőruhamentesen látogathatják. A strandon található kültéri medencék a 20.00 órai strandzárás után nem elérhetők, strandunk zárva tart, a takarítási munkálatok megkezdődnek. 

Vasárnaponként a Vitál Központ 18.00 órától, a Fedett Fürdő 20.00 órától látogatható a fürdőruhamentes estre érkező Vendégek számára. A strandon található kültéri medencék a 20.00 órai strandzárás után nem elérhetők, strandunk zárva tart, a takarítási munkálatok megkezdődnek. 

Együttműküködésüket köszönjük! 


Fotó: Vitál Központ - Termálvizes ülőmedence
 

Csúszdainformációk

Kedves Vendégeink! 

A csúszdáink jelenleg nem üzemelnek, viszont strandunkon minden medence elérhető. 
Türelmüket köszönjük, az üzemkész állapotról tájékoztatást fogunk adni. 

A kikapcsolódáshoz ingyenesen használható a strandunkon található játszótér, homokos röplabdapálya és aszfaltos focipálya is. A napernyők és a napágyak használata szintén grátisz. 

Aqua Parkunkról ITT olvashatnak bővebben. 

.

SZÉP Kártya információk

SZÉP kártya információk

2023. január 1-től a SZÉP-kártya zsebeinek (szálláshely, vendéglátás, szabadidő) eddigi felosztása megszűnik, a rajtuk található (és eddig külön kezelt) összegek összeadódnak, és a jövőben szabadon felhasználhatóak.
 
A rendszer működtetése szerint egy év áll rendelkezésre a SZÉP-kártyára utalt összegek felhasználására. Amennyiben egy éven belül nem tudod elkölteni a kártyára kapott juttatást, úgy ennek terhére 15%-os díjat számít fel a bank. A 2022. október 15-ig feltöltött összegeket 2023. május 31-ig tudod felhasználni tehermentesen.

SZÁLLÁSHELY, VENDÉGLÁTÁS, REKREÁCIÓ
A SZÉP-kártyáddal fizethetsz szálláshelyeken, vagyis a számlán lévő keretedet költheted szálláshely-szolgáltatásra, belföldi utazásszervezésre (előre összeállított utazási csomagokra), gyógyfürdő- és strandbelépőre, illetve a szálláshely-szolgáltatással egyidejűleg a szálláshelyen igénybe vehető bármely szolgáltatásra.
OTP Szépkártya
MBH Szépkártya volt MKB Szépkártya
K&H Szépkártya

Fentiek értelmében fürdőnk szolgáltatásait is fizetheted SZÉP kártyával. 


 

STRANDFITNESS Baracsi Eszter fitness-wellness instruktorral

Aquafitness és Strandfitness - Szórakoztató és hatékony mozgásformák

Nyáron tovább bövülnek a vizes mozgásformák, kiegészülve a szárazföldön, azon belül is hangulatos strandunkon történő további mozgásformákkal. 


AQUAFITNESS
Nyáron is fejlesszük együtt az, erő- és állóképessègünket egy vidám, felszabadult, zenés, ízületeket kímélő, mégis rendkívül hatékony aquafitness órán! Növeljük edzettségünk szintjét, betartva az élettani szempontú helyes sorrendet mind az aktív mozgás, mind a regeneráló hatású tevèkenységek során. Hosszútávú befektetés testünk szakszerű karbantartása, a helyes életmód gyakorlása. Ezekkel a rendszeresen beiktatott programokkal nem csak fizikai - mint testsúly csökkentés, izomtónus növelés-, hanem mentális téren is pozitív tapasztalatokra tehetünk szert. Többek között kiválóan oldja a stresszt, beindul a kedvező hormonok termelése, közérzetünkre is kedvezően hat.

GIMNASZTIKA, STRETCHING
A gimnasztika sportszakmai és a sporttudományos ismereteket tudatosan alkalmazó, sportàgsemleges, sportágfüggetlen gyakorlatrendszer, az általános, a sokoldalú és a speciális motoros képzés eszközrendszere. A sportágak előkészítő, fejlesztő és szinten tartó gyakorlatait, valamint az ember természetes mozgásait foglalja magába. Az ember törzsfejlődése során kialakult alapvető, elemi mozgásmintákat rendszerezi, és ezen mozgások variációiból és kombinációiból összeállított gyakorlatokkal az ember motoros képességeinek megalapozását, fejlesztését, szinten tartását célozza meg. Ezen gyakorlatok végrehajtásának technikáját, szabályait és követelményeit mindig a célul kitűzött, a szervrendszerekre kifejtett hatások elérése determinálja.A streching a lazaság és hajlékonyság fejlesztését célzó, egyik típusú gimnasztikai mozgàsokat foglalja magában, amelyeket az anatómiai korlátokon belül nagy mozgásterjedelemmel lehet végrehajtani, erőkifejtés révén.Alkalmazásukkal fejleszthető a szervrendszer mozgása, annak terjedelme, fokozódik a hajlékonyság, az állóképesség, javítja a keringést és a kedélyállapotot, illetőleg kiváló kiegészítője a rendszeres aktív és sportos életformànak.

DANCE AEROBIK
A "Dance-aerobic” az aerobik gyakorlatok egyik típusa, egy olyan mozgásforma, amely az oxigén felvételével állítja elő az energiát, és amelynek legalább 20 percig kell tartania ahhoz, hogy elérhetővé váljon a célpulzus. Megmozgatja a nagy izomcsoportokat, ritmust ès ismètlèst igènyel. Más sportágak mozgásanyagát felhasználva ötvözi a szökdelő és lépő koreográfiákkal, aerobik, illetőleg tàncos elemekkel, zenés gyakorlatokkal

ZUMBA
A ,,Zumba” legújabb aerobik fitnesztrendek egyike, ahogy az elnevezèse is elárulja, pörgős és szórakoztató, amely a ,,dance aerobic”-kal mutat rokonságot. Ez a mozgásforma másképp közelíti meg a mozgás fogalmát, szórakoztatva biztosítja a kondicionális és koordinációs képességek fejlesztését, a vidàm hangulat megteremtése mellett. Ezekkel a mozgàsformákkal kiválóan fejleszthető a keringési és légzési rendszerünk és állóképességünk. A nyirokrendszerre, hormonális rendszerre is jótèkonyan hatnak, javítják az általános erőnlétet, közérzetet.

A programok helyszíne szabadtéri strandunk. A programok előzetes bejelentkezés nélkül, Strand-, Komplex Zóna-, és Day Spa belépőjegyekkel látogathatók.

Csoportos órák, egyéni időpontokban, előzetes bejelentkezéssel:
aquafitness@aqua-land.hu

Mindenkit szeretettel vár Baracsi Eszter fitness-wellness instruktor! 


 

Hétköznap délutáni szaunaprogramok

Hétköznaponként standard szaunaprogramokkal várunk minden érdeklődőt!

A nyári időszakban is valódi relaxációs és egészségmegtartó programokat kínálunk nemcsak a szaunaesteken és hétvégéken, hanem a hétköznapokon is. Szaunázzunk minél többet, mert a szaunázás élettani hatásai az általános fizikai és szellemi jólétünket is befolyásolja!

Hétköznapokon, munka után, vagy még vacsora előtt,  érdemes részt venni a bőrápolási ceremóniákat is tartalmazó szaunaprogramokon. Hétfőtől péntekig, 17.00, 18.00 és 19.00 órakor kezdődő programjainkra szeretettel várjuk Vendégeinket. 

Május 29. és június 2. között
KEDDEN: Hete János
SZERDÁN: Molnár T. Zsuzsanna és Molnár Sándor
CSÜTÖRTÖKÖN: Szomodi Rita
PÉNTEKEN: Fejér Péter
szaunamesterek programjain vehetnek részt a déutáni szaunázók. 

Változatos felöntések és illatok, parajdi sós, citromos és mézes bőrápolással. A programok között, Vitál Központunk szabadtéri pihenőhelyein és emeleti napozóteraszán is töltődhetnek Vendégeink.

A programok korlátlanul látogathatók Vitál Zóna-, Komplex Zóna-, és Day Spa jegyekkel. A Tenebris szaunában a programok ideje alatt és azok között is kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha használatát, az egészséges szaunázás jegyében. A Vitál Központ egyéb részlegei fürdőruhában látogathatók.

Szaunalepedő használatot letét ellenében, korlátozott számban, a jegy mellé térítésmentesen biztosítunk, szaunaruhák a recepción vásárolhatók. A Vitál Központban korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást biztosítunk.  
 

Szállásfoglalás az Aqua Landban!

 Élményteli nyaralás: kellemes szálláshelyek a termálfürdő közvetlen szomszédságában! 

Kényelmes, természetközeli szállások az Aqua Land Termál-, és Élményfürdő közvetlen kertkapcsolatában.
Honlapunkon elérhetők szállásajánlataink, melyek közvetlenül online is foglalhatók:
https://bit.ly/3Okn7mm


Thai masszázs, thai masszőrünkkel


A Távol - Kelet csodálatos ajándéka, Thaiföldről érkezett masszőrünk kezei által masszázsvilágunk már elérhető szolgáltatásai között.

THAI MASSZÁZS, YUI-val!

A thai masszázs egy hagyományos ázsiai gyógyító eljárás, ami ötvözi az akupresszúrát, az indiai Ájurvéda elveit és bizonyos jógapozitúrákat. Alapjait az úgynevezett energia vonalak adják, melyek gyakorlatilag megegyeznek a jogában elfogadott nadikkal. A Thai Egészségügyi Minisztérium a thai masszázst a tradicionális alternatív gyógymódok között tartja nyilván.

Yui a nemzetközi thai masszőrök szövetségének regisztrált tagja. Iskolai képzéseit Thaiföldön végezte. 2008 óta folyamatosan dolgozik, nemzetközi rutinnal rendelkezik. Dolgozott Thaiföldön, Moszkvában és Novoszibirszkben.

Foglalható masszázsok:
tradicionális thai masszázs,
aromaolajos thai masszázs,
kombinánlt tradicionális aromaolajos masszázs,
váll-nyak-fejmasszázs,
hátmasszázs,
thai talpmasszázs.

Bejelentkezés:
06 24 423 220
info@aqua-land.hu

 

Hogyan IGÉNYELJÜNK GYÓGYÁSZATI SZOLGÁLTATÁSOKAT , TB TÁMOGATÁSSAL?

Mit kell tennünk?

Első lépésként a háziorvosunkat kell felkeresnünk a mozgásszervi panaszokkal. Ő–indokoltság esetén – beutalóval tovább küld minket a területileg illetékes, vonatkozó járóbeteg szakrendelésre. Általában reumatológushoz, ortopéd- vagy fizikoterápiás szakorvoshoz vezethet az út. A szakorvosok leggyakrabban gyulladásos és kopásos ízületi bántalmak esetén állítanak ki beutalót, hogy gyógyfürdőkúrán kezeltethesse magát a beteg.

A ráckevei Szakorvosi Rendelőintézet reumatológiai osztályán dr. Kovács Magdolna doktornő várja a pácienseket. 
Rendelési ideje: 
szerdán 8.00 - 16.00 óráig
csütörtökön: 8.00 - 16.00 óráig

Helyszín: I. számú épület, II. emeletRáckeve, Szent István tér 17.

Telefon: (06-24) 519-200;519-400 /352-es mellék

Mi tartozik a fürdőgyógyászati ellátások körébe?


Különböző hidro-, balneo-, mechano-, és termoterápiás kezelések, melyek közül a társadalombiztosítási (TB) támogatással igénybe vehető gyógyászati ellátások a következők (a kezelések átlagos időtartamával) a ráckevei Aqua Land fürdőben: 

                • gyógyvizes gyógymedence, 30 perc
                • orvosi gyógymasszázs, 20 perc
                • víz alatti vízsugármasszázs, 15 perc 
                • víz alatti csoportos gyógytorna, 25 perc

További információ weboldalunk Gyógyászat menüpontjában olvasható, ITT. 


Munkahelyi képzések támogatása a PNP Sole Kft.-nél


Kedvezményezett neve: PNP SOLE Kft,
Projekt címe: 
Munkahelyi képzések támogatása a PNP SOLE Kft-nél
Projekt azonosítószáma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00117
A projekt befejezési dátuma:  2021.11.30
A szerződött támogatás összege:  14 899 729,- HUF
A támogatás mértéke: 100%
A projekt tartalmának bemutatása: a projekt megvalósítása során munkavállalóink képzése zajlott le öt különböző témakörben: asszertív kommunikáció; konfliktuskezelés; digitális kompetencia fejlesztése; IPAR 4.0; együtt könnyebb (hatékony csapatműködés). A munkahelyi képzések során dolgozóink magasabb szintű tudást szereztek meg a jelzett területeken, amely tudást mindennapos munkavégzésük alkalmával hasznosítják úgy kollegális kapcsolataik kialakításában, kezelésében, mint szakmai tevékenységük keretein belül. Az oktatási szolgáltatás igénybevétele vállalkozásunk munkavégzési kultúráját fejlesztette, így ennek nyomán lényegében a szolgáltatást igénybe vevők is érzékelhetik e pozitív változások hatásait. 


 

Energetikai szakreferens éves jelentés 2022.

Energetikai szakreferens éves jelentés 2022.

Energetikai Szakreferens szolgáltatáshoz kapcsolódó 2022. évi teljes adattartalmú éves jelentés
IDE
kattintva tekinthető meg.