Hírek


Az Aqua Land Termálfürdő számára kiemelten fontos, hogy naprakész kommunikációjával tájékoztassa Vendégeit olyan információkról, melyek befolyásolhatják látogatásukat, ittlétüket. Ebben a menüpontban olvashatnak többek között üzemeltetési információkról, közelgő programokról, eseményekről, azok sajátosságairól. 

Mikulásvárás kézügyes foglalkozásokkal

Kedves Vendégeink! 

Idén már hozzánk is ellátogat a Mikulás. December első hétvégéjén szeretettel várjuk a felnőtteket, gyerekeket, családokat, hogy találkozhassanak a nagyszakállúval. Bejárja a fürdőnket, cukrot osztogat, lehet vele beszélgetni, fotózkodni. Közben a fürdőrecepciónkon szombaton 14.00 -17.00 óra, valamint vasárnap 10.00 - 14.00 órak között kézügyes foglalkozásokra várjuk a gyerekeket. A programokon való részvételével fürdővendégeink számára ingyenes.


Tájékoztatás maszk viselésének protolljáról

Kedves Vendégeink! 
 
A Magyar Közlönyben megjelent legfrisebb információk, valamint  a Magyar Fürdőszövetség irányt adó protokollja szerint 2021.november 19.-én, éjféltől új maszkviselési gyakorlat lép életbe fürdőnkben. Kollégáink a zárt terekben orrot és szájat eltakaró maszkot viselnek a munkavégzés során. Vendégeinknek a Recepción kell viselniük a maszkot, más részlegeken nem kötelező a maszk használata.Mivel szolgáltatásaink sajátosságai nem teszik lehetővé a maszk folyamatos viselését - és erre nem is vonatkozik rendelet - , kérjük Önöket, hogy csak egészségesen látogassák fürdőnket. Jelen helyzetben az érintkezések minimalizálása mellett szintén fontos egészségünk megőrzését, támogatását szolgáló aktivitások gyakorlása. Az úszás, szaunázás, gyógytorna, masszázs mind hozzájárulhatnak egészségi állapotuk optimalizásához. Felső légúti panaszok vagy egyéb betegségre utaló jelek esetén kérjük halasszák el látogatásukat, panaszmentesen szeretettel várjuk Önöket. 

Fürdőnkhöz kapcsolódó kempingünkben és a villapark szálláshelyeit látogató Vendégeinknek szintén a recepción töltött idő alatt kell viselni a maszkot, más részlegeken nem kötelező. Kérjük, hogy ebben az esetben is csak egészségesen látogassanak el hozzánk. 

Területünkön található és üzemeltetésünkbe tartozó Tókert Csárdában belépéskor kérjük a maszk viselését, amely a rendelés után, a fogyasztás megkezdése előtt levehető. Mindannyiunk érdekében kérjük, érkezzenek egészségesen. 

Megértésüket és rugalmasságukat megköszönve várjuk Önöket egységeinkben! 
 

Thai masszázs, thai masszőrünkkel

Kedves Vendégeink! 

Fürdőnk masszázs szolgáltatása egy különleges elemmel bővül:
THAI MASSZÁZS, YUI-val!

A Távol - Kelet csodálatos ajándéka, Thaiföldről érkezett masszőrünk kezei által masszázsvilágunk már elérhető szolgáltatásai között.

A thai masszázs egy hagyományos ázsiai gyógyító eljárás, ami ötvözi az akupresszúrát, az indiai Ájurvéda elveit és bizonyos jógapozitúrákat. Alapjait az úgynevezett energia vonalak adják, melyek gyakorlatilag megegyeznek a jogában elfogadott nadikkal. A Thai Egészségügyi Minisztérium a thai masszázst a tradicionális alternatív gyógymódok között tartja nyilván.

Yui a nemzetközi thai masszőrök szövetségének regisztrált tagja. Iskolai képzéseit Thaiföldön végezte. 2008 óta folyamatosan dolgozik, nemzetközi rutinnal rendelkezik. Dolgozott Thaiföldön, Moszkvában és Novoszibirszkben.

Foglalható masszázsok:
tradicionális thai masszázs,
aromaolajos thai masszázs,
kombinánlt tradicionális aromaolajos masszázs,
váll-nyak-fejmasszázs,
hátmasszázs,
thai talpmasszázs.

Bejelentkezés:
06 24 423 220
info@aqua-land.hu

 

Ha hétvége, akkor Szauna Weekend, ha szombat, akkor éjszakai fürdőzés!


Extra nyitva tartás, extra mennyiségű szaunaprogram, wellness három helyszínen:

FEDETT FÜRDŐ
VITÁL KÖZPONT
KÜLTÉRI GYÓGYVIZES MEDENCE

KOMPLEX ZÓNA jeggyel minden részleg korlátlanul látogatható és tartalmazza a szombati szaunaprogramokat. A vasárnapi programok is benne vannak a jegyárban, kivéve a vasárnap esti Noxnoctis est, mely 18.00 órakor kezdődik és külön belépőjegyet kell váltani. A klasszikus komplex zóna jegy mellé Betyár Kupont is jár, mely a területünkön található Tókert Csárdában váltható be. 

DAY SPA jegyünk kedvezményes komplex zóna jegyet, kedvezményes 25 perces masszázst és egy csésze forró hársfateát tartalmaz. A komplex zóna jeggyel járó előnyök ebben az esetben is érvényesek.

VASÁRNAP 11.00 órától a Sauna Mode képzésen részt vevő szaunamesterek programjai kerülnek bemutatásra. 
18.00 órától kezdődik Noxnoctis fürdőruhamentes szaunaestünk. Vitál Központunk ettől az időponttól már a szaunaestre érkező Vendégek tartózkodhatnak, Fedett Fürdőnk 20.00 órától válik fürdőruhamentessé. Kültéri gyógyvizes medencénk ezen az estén takarítás miatt nem használható.

Masszázs-, és testkezelések a teljes wellness élményért:
https://www.aqua-land.hu/Aqua_Spa/masszazsvilag.html
Készséges recepciós kollégáink várják kérdéseiteket, masszázs előjegyzéseteket:
06 24 423 220
info@aqua-land.hu

Fürdőnk facebook oldala: 
https://www.facebook.com/aqualand.rackeve
 


 

Szaunaetikett

Kedves Vendégeink! 

Fürdőnkben 2021.májusától bevezetésre került a fürdőruhamentes szaunázás, a mesterszaunában hétköznap és a hétvégén megrendezésre kerülő szaunaprogramok kapcsán. A hagyományos és egészséges szaunakultúra jegyében kérjük a szaunalepedő - belépőjegy mellé ingyenesen biztosítjuk - , vagy a szaunaruha  - Mediterrán Bisztrónkban kapható - viselését. A Vitál Központ egyéb részeint a fürdőruha viselése elfogadott. A szaunaprogramok Vitál Központ vagy Komplex Zóna belépőjegyekkel látogathatók.

Vasárnap, szerda és péntek esténként szaunaesteket tartunk, amelyek alkalmával a teljes Vitál Központ, a Fedett Fürdő, valamint a kültéri gyógyvizes medence is fürdőtuhamentesen használható. Az estekhez éjszakai fürdőzés is kapcsolódik. A programokra külön belépőjegy megváltása szükséges. A belépőjegyek a szaunaprogramokon kívül korlátlan tea-, és ásványvízfogyasztást és gyümölcskínálást is tartalmaz.

Szaunáink állagmegóvásának érdekében szeretnénk kérni, hogy a kályhára ne öntsenek semmilyen folyadékot. Szaunamestereink, a programjaik alatt mindig gondoskodnak a megfelelő minőségű és mennyiségű anyagokról. Ettől eltérő anyaghasználat nem megengedett. Továbbá szeretnénk jelezni, hogy a mesterszauna padozatának felújítása után a korábbi gyakorlattól eltérően mától a programok közötti szünetekben sem lehetséges fürdőruhában látogatni ezt a szaunát. A szaunalepedő vagy a speciális szaunaruha viselését preferáljuk.
Megértésüket kérjük és köszönjük!
 

DAY SPA jegy - a teljes kikapcsolódásért

DAY SPA jegyünk kedvezményes wellnessszolgáltatásokat tartalmaz:
Komplex Zóna jegy,
25 perces aromaolajos masszázs,
egy csésze nyugtató hársfavirág tea vagy egy jeges kávé Mediterrán Bisztrónkban.
https://www.aqua-land.hu/arjegyzek/Napi_furdobelepojegyek.html


Forró italok, frissen sütött lepények a Mediterrán Bisztróban!

Testet-lelket felmelegítő forró italok és meleg lepények a Mediterrán Bisztró megújult kínálatában!

Helyben és frissen sütött, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós, belül puha, édes és sós lepények, forrón tálalva, hozzájuk meleg italjainkat kínálva. A Mediterrán Bisztró egy közösségi tér, ahol a Fedett Fürdő, Vitál Központ és a MasszázsVilág összekapcsolódik. Jönnek a hűvös délutánok, a hideg téli esték, ezekkel az ételekkel és italokkal garantált a felmelegedés. 

Mediterrán Bisztrónk nyitvatartása megegyezik fürdőnk nyitvatartásával. 
További információk:
https://www.aqua-land.hu/Vendeglatas/mediterran_bar01.html


Ajándékutalványok karácsonyra!


Ajándékozzon termális élményeket karácsonyra!

Mindenkinek fontos az egészségének megőrzése, egészségének támogatása, akár saját magáról ,akár a szeretteiről van szó. Ajándékutalványaink széles palettáján megtalálhatók mindazok az ajándékutalványba csomagolt szolgáltatások melyekkel termálvizes-, gyógyvizes-, és wellnessélményeket, sportolási lehetőséget ajándékozhatnak.

Kínálatunkból: 
Wellness utalványok
Masszázs utalványok
Úszóbérletek
Romantikus élmények
Szállás utalványok
Gasztronómiai utalványok

Mindezek egy helyen, a ráckevei Aqua Land Termál-, és Élményfürdőben!

ONLINE VÁSÁRLÁS
https://nethotelbooking.net/vouchers/aqualand#Z3WH55GYKQZG7JGQUDOSJ51NOTW55I7RDN3Z

Személyes átvétellel, recepciónkon keresztül:
06 24 423 220
info@aqua-land.hu
Ráckeve, Strand u.4.

Fizetési módok:
készpénz
bankkártya
SZÉP kártya

Aquafitness minden hétvégén!

Aquafitness - a szórakoztató és hatékony mozgásforma!

Fejlesszük együtt az Aqua Land Fedett fürdőjében erő- és állóképessègünket egy vidám, felszabadult, zenés, ízületeket kímélő, mégis rendkívül hatékony aquafitness órán. Növeljük edzettségünk szintjét, betartva az élettani szempontú helyes sorrendet mind az aktív mozgás, mind a regeneráló hatású tevèkenységek során.

Hosszútàvú befektetés testünk szakszerű karbantartása, a helyes életmód gyakorlása. Azonban ezekkel a rendszeresen beiktatott programokkal nem csak fizikai - mint testsúly csökkentés, izomtónus növelés-, hanem pozitív mentális hatàsait is tapasztalhatjuk. Többek között kiválóan oldja a stresszt, beindul a kedvező hormonok termelése és a közérzetünkre is kedvezően hat.

Mindenkit szeretettel vár Baracsi Eszter fitness-wellness instruktor!
A program fürdő belépőjeggyel ingyenesen látogatható. Helyszín: fedett fürdő úszómedencéje.
Egyéni időpontokban csoportos Aquafitness igény szerint, 10 főtől, előre egyeztetett időpontban!
Bejelentkezés: sales@aqua-land.hu
Kapcsolódó eseményünk:
https://www.facebook.com/events/416325933274735


Vasárnapi svédasztalos ebéd a Tókert csárdában

Békebeli időket megidéző, autentikus hangulatú csárdánk különleges környezetben várja vendégeit, fürdőnk közvetlen szomszédságában, közös kertkapcsolattal. Vasárnap 12.00 és 16.00 óra között bőséges svédasztalos kínálattal készülünk. Az ebédet élőzene kíséri, Horváth János "Matyi" dömsödi zongorista személyében.

Áraink:
Felnőttek: 3.490 Ft/fő
3-14 éves korig: 2.890 Ft/fő
3 éves kor alatt ingyenes
Asztalfoglalás: 06 20 570 9790

Mikulás vasárnapján,
téli étkek a csárda svédasztalán!
A szilvalevest forralt borral bolondítjuk,
húslevest is tálalunk, forrón, gazdagon.
Lesz még csirkepaprikás és kocsonya,
Velős sertésszelet, csirkemellfilé és toros káposzta.
Körítünk körettel, kiegészítjük savanyúsággal,
végezetül jöjjön a gesztenyepüré, rétes variációkkal.
A betyár mindenségit, foglaljanak asztalt,
Matyi élőben zenél,
le ne maradjanak!


Noxnoctis új időpontban, vasárnap este

Kedves Vendégeink! 

A hétfői időpontok helyett ezentúl vasárnap este köszönt be az éjszakai nyugalom, relaxációs szaunaprogramok keretein belül. A gyógynövények és a herbáriák ereje, a tiszta illóolajok, természetes alapanyagok, mint az este főszereplői Steierlein Dóra és Kiss Áron szaunamesterek mellett. 

Vitál Központunk 18.00 órától látogatható textilmentesen, Fedett Fürdőnk 20.00 órától. Ezen az estén a kültéri gyógyvizes medence használatát takarítás miatt nem tudjuk biztosítani. Mediterrán Bisztrónk étel-, és italkínálata rendelkezésre áll. Fürdőnk és programjaink 22.00 órakor zárnak. 

Kapcsolódó eseményünk: 
https://www.facebook.com/events/289212993118382

Ellazító, hétzáró esténkre szeretettel várjuk Vendégeinket!


Szaunaprogramok minden hétköznap!

Az őszi-téli időszakban valódi relaxációs és egészségmegtartó programot kínálunk nemcsak a szaunaesteken és hétvégéken, hanem a hétköznapokon is. Hétfőtől péntekig szaunamestereink 17.00, 18,00 és 19.00 órakor tartanak szaunaceremóniákat  a mesterszaunában.

A 48. héten, november 29. - december 3. közötti időszakban az alábbiak szerint:

HÉTFŐ Pemmer Attila
KEDD Szomodi Rita
SZERDA  Selettye János
CSÜTÖRTÖK Szomodi Rita 
PÉNTEK Pemmer Attila 

A programok Vitál Központ vagy Komplex Zóna jegyekkel ingyenesen, szaunalepedőben vagy szaunaruhában látogathatók. Szaunalepedőt a jegy mellé térítésmentesen biztosítunk, szaunaruha vásárolható a Mediterrán Bisztró vitrinjeiből. 


Víz alatti csoportos gyógytorna hétfőn és pénteken

Víz alatti csoportos gyógytorna hétfőn és pénteken 12.00 órától!

Gyógyászati szolgáltatásunk a víz alatti csoportos gyógytorna, melyet, Dr. Mészárosné Tallián Zsuzsanna gyógytornász-manuálterapeuta tart. A foglalkozás OEP támogatással és anélkül is igénybe vehető.
A részvételhez szükséges egy fürdőbelépőjegy vagy egy balneojegy megváltása. 

HÉTFŐNKÉNT nyugdíjas vendégeink számára 10%-os fürdőbelépőjegy kedvezményt biztosítunk!

A torna időpontjai:
Hétfő:
12.00 - 12.30
12.30 - 13.00
Péntek:
12.00 - 12.30
12.30 - 13.00

Részletek:
https://www.aqua-land.hu/Aqua_Spa/Gyogyaszat.html
Bejelentkezés személyesen vagy az alábbi elérhetőségeken recepciónkon:
Recepció: 06 24 423 220
info@aqua-land.hu 

Délutáni wellness élmények kedvezményesen!

Kedves Vendégeink!

Az Aqua Land Termál-, és Élményfürdő október 22-én bevezette a 18.00 óra utáni, 25 %-os belépőjegy kedvezményt Komplex Zóna belépőjegyeire. A kedvezményes jegyek szombat kivételével bármely napokon igényelhetők. Szombatonként éjszakai fürdőzést tartunk éjjel egy óráig, ezért egy komplex zóna belépőjegy megváltásával akár nyitástól zárásig fürdőzhetnek. A 18.00 óra utáni belépőjegy kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

Nyitvatartásunkat, ezen belül hétköznapi szaunaestjeink kezdő időpontjait figyelembe véve az alábbiak szerint tervezhetnek az egyes napok függvényében: 

HÉTFŐ 18.00 - 21.00 óráig
KEDD   18.00 - 21.00 óráig
SZERDA 18.00 - 20.00 óráig
CSÜTÖRTÖK 18.00 - 21.00 óráig
PÉNTEK 18.00 - 20.00 óráig
VASÁRNAP 17.00 - 18.00 óráig (Vitál Központ), 
                    17.00 - 20.00 óráig (Fedett Fürdő)

További információ:
06 24 423 220
info@aqua-land.hu


Ünnepi rendezvények a Tókert Csárdában!Fürdőnk területén található, saját üzemeltetésű éttermünk, az ünnepi szezonra készülődve rendezvények megszervezését vállalja:

Ünnepekre hangolódva év végi vállalati-, családi-, baráti összejöveteleknek, ünnepeknek adunk otthont!


Lassan elérkezik az év vége, az ünnepek kezdete. Ideje számot vetni az évvel, megünnepelni minden jót amit magával hozott és koccintani a sikeres folytatásra. Egy ünnepi ebéd vagy vacsora alkalmával, kellemes beszélgetés közben, vagy egy zenés mulatság keretein belül is kifejezhetük hálánkat kollégáinknak, családtagjainknak, barátainknak a 2021-es év lezárásaként.
Árajánlatot szívesen készítünk igényeikre, mellyel kapcsolatban kérjük keressék Nagy István üzletvezetőt.  

Várjuk ajánlatkérésüket:
uzletvezeto@tokertcsarda.hu
06 70 676 0527

Wellness hétköznapokon a Faházas Villapark kényelméből!

Szakítsuk meg a hétköznapok hömpölygő forgatagát tartalmas pihenéssel!

Wellness szolgáltatások a természet közelségében, a gyógyvíz megnyugtató csobogása mellett, pihenéssel, a Faházas Villaparkunk exkluzív apartmanjaiban. Fürdőnk közvetlen kertkapcsolatában elérhető, télen-nyáron komfortos szálláshelyekre várjuk Önöket, hogy feltöltődhessenek!

Egy kerten belüli rövid sétatávolságra találhatók az Aqua Land SPA szolgáltatásai:

Vitál Központ
Fedett Fürdő
Kültéri gyógyvizes medence
Szaunaprogramok
Masszázs-, és testkezelések
Gyógyászati szolgáltatások

Kérjék ajánlatunkat! 
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu
https://www.aqua-land.hu/Szallas/fahazas_villapark.html


Vasárnapi szaunaprogramok

Változatos, színes, gazdag - élményekben és alapanyagokban egyaránt. A szaunaprogramok Vitál Központ, Komplex Zóna és Day Spa jeggyel jeggyel, az egészséges szaunakultúra jegyében fürdőruha nélkül, szaunalepedőben látogathatók. 


 

Tradicionális szaunaest - szerda

Tradicionális finn szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!

 
Képzett szaunamestereink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, korlátlan beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! Az est folyamán korlátlan ásványvíz- és teafogyasztás biztosított, a programok között gyümölskínálással kedveskedünk vendégeinknek.

Jegyértékesítés: 19:50-tól fürdőnk főrecepcióján (előzetes bejelentkezés NEM szükséges), jegyár 4.790 Ft
Kapunyitás: 20:00
Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges).
Szaunaestjeinkre kérjük, ételt, nassolnivalót ne hozzanak be.
Vitál Központunk és Fedett fürdőnk 20:00-tól használható textilmentes formában.  Záróra: 00:00


 

Tradicionális, szaunaest - péntek

Tradicionális szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!
 
Képzett szaunamestereink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, korlátlan beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! Az est folyamán korlátlan ásványvíz- és teafogyasztás biztosított, a programok között gyümölskínálással kedveskedünk vendégeinknek.
Jegyértékesítés: 19:50-tól fürdőnk főrecepcióján (előzetes bejelentkezés NEM szükséges), jegyár 5.390 Ft.
Kapunyitás: 20:00

Záróra: 01:30
Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges).Vitál Központunk és Fedett fürdőnk 20:00-tól használható textilmentes formában.


Szombati szaunaprogramok

Változatos, színes, gazdag - élményekben és alapanyagokban egyaránt. A szaunaprogramok Vitál Központ, Komplex Zóna és Day Spa jeggyel jeggyel, az egészséges szaunakultúra jegyében fürdőruha nélkül, szaunalepedőben látogathatók. 


Tájékoztató

Tisztelt vendégeink! 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. július 3-tól (szombat) létesítményeink védettségi igazolvány nélkül is látogathatók! 
Szeretettel várunk minden látogatót! 

​​​​​Szállóvendégeink figyelmét szeretnénk felhívni az alábbi, 2021 szeptember 01-től érvénybe lévő változásra szálláshely-foglalások kapcsán. Kérjük utazásokat az alábbiakra tekintettel tervezzék! Szeretettel várjuk Önöket továbbra is Faházas Villaparkunkba és Thermal Campingünkbe!


Energetikai szakreferens éves jelentés 2020.

Energetikai szakreferens éves jelentés 2020.

Energetikai Szakreferens szolgáltatáshoz kapcsolódó 2020. évi teljes adattartalmú éves jelentés
IDE
kattintva tekinthető meg.