Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Aqua family

 
Az Aqua Land Termálfürdő szeretettel várja a kis- és nagy családokat!

Mind szolgáltatásainkkal, mind infrastruktúránkkal igyekszünk minél inkább a családok igényeinek megfelelni, hogy a nálunk töltött idő alatt kellemesen érezhessék magukat felnőttek és gyermekek egyaránt. 

Családi kedvezményekKedvezményes Családi belépőjegyek típusai:

Aktuális Családi fürdőbelépőkról ITT tájékozódhat. 

Csoportos belépőjegykedvezmény: 
Előzetes bejelentkezés után, csoportos érkezés esetén, 10 fő felett, 10% kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek árából. Kapcsolódó aktuális árjegyzékünket ITT találják.
Bejelentkezés: 06 24 423 220, info@aqua-land.hu

Tókert Csárda:
Vasárnapi, svédasztalos ebéd árából, gyermek kedvezményt biztosítunk.

Faházas Villapark és Thermal Camping: 
Szálláskedvezmények gyermekeknek az aktuális ajánlatok alapján.

NOE (Nagycsaládosok Országos Egyesülete) kedvezmény:
A Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagjai, tagkártyájuk felmutatásával 10 % kedvezményre jogosultak a teljesárú fürdőbelépőjegyeink árából. Továbbá 10 % kedvezményt biztosítunk Faházas Villaparkunk szállásfoglalási díjának végösszegéből. ősszel, tavasszal és télen, kivéve hétvégéken és kiemelt időszakokban és ünnepnapokon.

http://www.noe.hu

Családi élményekFEDETT FÜRDŐBEN (egész évben):
2018-ban átadott családi medencénk teljes felújítás, bővítés után ismét birtokba vehető. A medence kellemes vízhőmérséklete a gyermekek számára is ideális. A hidromasszázzsal és pezsgőfürdővel ellátott medence élményeket biztosít. Hétköznap délutánonként (nem kizárólagos medencehasználattal) úszásoktatás is zajlik benne. Felnőtt családtagok négy sávos úszómedencénket, valamint gyógyvizes élménymedencénket is használhatják.

Úszásoktatás, Tábor
Szerződött Parnerünk az Aquanett Úszóiskola. Szolgáltatásaikról, nyári táborokról ITT olvashatnak.
 
Mediterrán Bár
Gyermekmenüvel, kedvezményes napi ajánlattal, turmixokkal, szezonálisan jégkrémmel várja a családokat.

Pelenkázó helyiség
A helyiség főrecepciónk mellett, az aulából nyílik.

KÜLTÉRI STRANDON (szezonálisan):
Szabadtéri fürdőnk hátsó részében, kellemes környezetben, jó levegőn, patakok, hidak, ősfás kert nyugalmában élvezhetik a családi együttlétet.  A gazdag élővilág - halak, vadkacsák, harkályok - díszvendégei kertünknek. A gyerekzsivajtól hangos fürdőrész a főbejárat után rögtön látható, tapasztalható. A családi és a gyermekmedence körüli napágyakat főleg családos vendégeink részesítik előnyben.
 
Gyermekmedence
30-33 C víz hőmérséklettel, kalózvárral, csúszdával, vízi puska, vödrös élményelemek, sekély parttal, árnyékolóval a legkisebbeknek.

Családi élménymedence
30-33 C vízhőmérséklettel, pezsgőágyakkal, vízi gombával, közvetlenül a gyermekmedence mellett.

Csúszdapark:
Négyféle csúszda alkotja csúszdaparkunkat. Úszómestereink és recepciós kollégák tájékoztatást adnak a szükséges tudnivalókról.
Black Hole: hang és fényeffektekkel és csúszási idő kijelzővel.
Hullám Csúszda: élmények a legkisebbeknek is, egyszerre 3 pályán.
Kamikaze: csak a legbátrabbaknak, zuhanás a mélységbe 14 méter magasból. (Életkori és testmagassági megkötésekkel.)
Ufo csúszda: körkörös csőrendszeren keresztül egy nagy tölcsérbe érkezünk.
 
Játszótér
A szabványnak megfelelő, rendszeresen karbantartott játszóterünkön fából készült játékokkal, hintával, homokozóval várjuk a gyermekeket. A kihelyezett biztonsági előírásokat kérjük mindig figyelembe venni és betartani a gyermekek épsége érdekében.

Tókert Csárda
Tavasztól őszig kültéri játszórész áll rendelkezésre, a hűvösebb évszakokban gyerekbarát szolgáltatásokkal teszik kényelmessé a családi étkezéseket. Színezőkkel, etetőszékkel, játszósarokkal, gyermek menüvel igyekeznek a gyermekek kedvében járni.

Faházas Villapark - A családbarát szálláshely
Faházas Villaparkunk egész évben ideális szálláshely, kisgyermekekkel is. Nyáron hűthető, télen fűthető önálló apartmanházaink a fürdő csendes, ősfás környezetében helyezkednek el.  Nappalival, hálószobával, önellátásra is alkalmas felszerelt konyhával, fürdőszobával rendelkező faházaink a családok igényeinek is megfelelnek. 

Szállásdíjainkból életkor szerinti sávos kedvezményeket biztosítunk a gyermekek részére:
0-2,99 éves korig: ingyenes szállás 
3 - 9,99 éves korig: 50 % kedvezmény a szállás árából 
10 - 13,99 éves korig: 30 % kedvezmény a szállás árából

Fürdetőkádat, babaágyat igény szerint, térítésmentesen biztosítunk.
 

Családi ÜnnepekBizonyos családi ünnepek megünnepléséhez egy ideális helyszín lehet egy fürdő. Főként a főszezonban, a szabadtéri strand területén nyílhat több lehetőség az ünneplésre, de Tókert Csárdánk, Mediterrán Bárunk és Vízi Bárunk is alkalmas helyszínei lehetnek a formabontó ünneplésnek. A legjobb összekötni a két legfontosabbat: a fürdőzést és a finom falatokat. Majd jöhet a torta és a koccintás.

Gyerekzsúr a Fedett Fürdőben
Családi medencénk és Mediterrán Bárunk bevonásával ünneplés a Fedett Fürdőben.

Gyerekzsúr az Aqua Parkban
Vízi Bárban, Ice Land teraszán, Pizza Land asztalainál, parkban mehet az ünneplés. Ételekről, italokról az igényeknek megfelelően gondoskodunk. Szervezett program, animátor egyeztethető.

Születésnap a Tókert Csárdában
Kínálatunk szerinti, az elképzeléseknek megfelelő ételekkel, saját készítésű tortával, kiváló hangtechnkával, esetleg élőzenével, eseménynek megfelelő dekorációval tudjuk a család bármely tagjának születésnapját emlékezetessé tenni. 

További információ, ajánlatkérés:
Milkovics Diána
Értékesítéi és marketing vezető
sales@aqua-land.hu