Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Vendéglátás

Az Aqua Land Termálfürdő kiemelt saját üzemeltetésű vendéglátóegysége az egész évben nyitva tartó Tókert Csárda. Autentikus világával - mely visszaköszön mind az étlapon, mind az enteriőrben - , számos ajánlattal, (élőzenés) programmal, törzsvendégprogrammal, rendezvényekkel várja Vendégeit. Szállóvendégeink félpanziós ellátását is csárdánk biztosítja. 

Mediterrán Bisztró

Mediterrán Bisztrónk szeretettel, friss étel-ital kínálattal várja Vendégeinket,
nyitva tartási időben, a hét minden napján, SPA részlegünk területén!


MEGÚJULT belső tér, étlap-, és ital kínálat
a fürdő közösségi terében, ahol a Fedett Fürdő, Vitál Központ és a MasszázsVilág összekapcsolódik. 

Vízi Bár - Beach Club

Termálvizes élménymedencénk kellős közepén a koktéloké és a hűsítő italoké a főszerep!
Sétáljon át a sportmedence felett átívelő hídon és foglaljon helyet árnyas asztalainknál vagy koktélozzon közvetlenül a termálmedencéből!
Vízi Bárunk a 2023-as szezonban már nem nyit ki, találkozzunk 2024. májusában!  

Tókert Csárda


 
Az Aqua Land Termál és Élményfürdő üzemeltetésében és közvetlen szomszédságában található az autentikus hangulatú Tókert Csárda! 
 
Éttermünk  a hét minden napján nyitva tart. A la carte kínálattal, napi menüvel, svédasztalos ebéddel, félpanziós ellátással készülünk Vendégeink fogadására. Autentikus kialakításban, a város múltbéli életképeinek megidézésével, hagyományos ételekkel, házias ízekkel és bőséges adagokkal szeretnénk elnyerni Vendégeink tetszését és bizalmát. Változatos élőzene kíséri az egyes étkezéseket, programokat.

Ráckeve város szélén, kissé beljebb, ahogy régiek is hívták "Tókert", áll a Tókert Csárda. Zegzugos részen, madarak lakta óriás nyárfák ölelésében, a Duna szomszédságában, a termálvíz és a gyógyvíz megnyugtató csobogása mellett várja, hogy befogadhassa és éltethesse ide érkező helyi és távoli vendégeit. A Tókert Csárda olyan békebeli helyszíne, képviselője kíván lenni a helyi magyar gasztronómiának, ami visszavisz az időben és térben, ahol szinte érezzük, ahogyan a halászlé és pacalpörkölt illata egyszerre úszott a levegőben és keveredett a Duna illatával. Idézzük meg a múltat, amikor a ladikok lapátjainak csobbanása diskurált a vizet szelő motorcsónakok zümmögésével...., amikor árnyas fák alatt sziszegett a szóda, fröccsent a fröccs.. Változatos, színes, az évszakoknak és az ünnepköröknek megfelelő  program-, és ízkavalkáddal várjuk Vendégeinket!
Kövessék facebook oldalunkat, csatlakozzanak eseményeinkhez: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063454128530


 

Caracalla Bár, a medence partján

Ételek, italok, frissítők, snack-ek, a Caraccala Bárban! 

Kedves Vendégeink! 

Aktuális nyitvatartásunk szerint
09.22.-én, pénteken 19.00 - 00.00 óráig,
09.23.-án, szombaton, a délutáni óráktól 01.00 óráig

várjuk Önöket!