Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Programok
A teljeskörű wellness szolgáltatások nélkülözhetetlen elemei a szaunázás és a  kapcsolódó Spa jellegű szolgáltatások biztosítása! Fürdőruhamentesen, a Mesterszaunában zajló programokon, speciális viseletben, a finn szaunaetikett mentén.

A szaunázás pozitív élettani hatásai miatt szinte egész évben, a hét minden napján tematikus szaunaprogramokat kínálunk Vendégeinknek. Fürdőnk szakmailag elkötelezett a hagyományos, finn szaunakultúra népszerűsítése mellett, ezért hetente három alkalommal fürdőruhamentes szaunaesteket tartunk, az ennek megfelelő dress code alapján mely szaunalepedő vagy speciális szaunaruha. A szaunalepedőt a belépőjegyek mellé ingyenesen biztosítjuk, a szaunaruhák megvásárolhatók Mediterrán Bisztrónk vitrinjeiből. Képzett szaunamestereink, a szaunaetikett betartása, betartatása mellett professzionális, hatékony és hangulatos esteket celebrálnak a hétfő, szerdai és a pénteki alkalmakon. Ezen alkalmakkor, 20.00 órától a fedett fürdő, a vitál központ teljes területe is fürdőruhamentesen használható, valamint a kültéri gyógyvizes medence is.
Hétköznapokon,, hétfőtől péntekig, naponta három alkalommal tartunk standard, azaz hétről hétre megismétlődő szaunaprogramokat, tematika szerint. A felöntéseket mesterszaunánkban tartjuk, itt szintén kérjük a szaunalepedő vagy a speciális szaunaruha használatát. A mesterszaunán kívül, a vitál központ és a fürdő egyéb részeiben is megengedett a fürdőruha viselése.
A hétvégi programok összefoglaló neve a SzaunaWeekend: szombatonként színvonalas délutáni és éjszakai programokat, vasárnap a délelőtti óráktól, a kora esti órákig tartunk felöntéseket az évszaknak, alkalmaknak megfelelően. A dress code itt is fentiek szerint alakul: a programok ideje alatt kérjük a Mesterszaunában a szaunalepedő vagy a speciális szaunaöltözet viselését, a többi részleg fürdőruhában látogatható.

Kérjük, hogy a szaunákat az előírásoknak megfelelően, ezen belül a helyszínen kihelyezett tájékoztatók szerint, rendeltetésszerűen használják.

Tradicionális szaunaest - szerda

Tradicionális finn szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!
 
Képzett szaunamestereink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, korlátlan beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! Az est folyamán korlátlan ásványvíz- és teafogyasztás biztosított, a programok között gyümölskínálással kedveskedünk vendégeinknek.

Jegyértékesítés: már délutántól,l fürdőnk főrecepcióján (előzetes bejelentkezés NEM szükséges), jegyár 4.790 Ft
Kapunyitás (átmeneti jelleggel) 18:00 órától.
Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges). Vitál Központunk 18.00 órától, Fedett fürdőnk és kültéri gyógyvizes medencénk 20:00-tól használható fürdőruhamentes formában. Záróra: 00:00.

Pápai utórezgések
JANUÁR 26-án,
a SZAUNA SZERDÁN! 

Múlt hét végén Pápán, országos szaunamester bajnokságot rendeztek. Fürdőnket három szaunamesterünk képviselte:
Nagy Mária
Pemmer Attila
Selettye János

A soron következő szerdán többek között versenyprogramjaikat mutatják be. Annyit előzetesen elárulhatunk, hogy show elemekben, humorban, meghökkentő fordulatokban gazdag estére készülhetnek.

Tartsanak velünk és a programokat kísérő éjszakai fürdőzésen is!
Fürdőruhamentes szaunaestünk alkalmával a Fedett Fürdőt, Vitál Központot és a kültéri gyógyvizes medencét is használhatjátok. Az este folyamán ásványvizet, teát és gyümölcsöt kínálunk programjaink mellé.
Kapcsolódó eseményünk:
https://www.facebook.com/events/285166053509624

Ha szívesen nálunk töltenétek az éjszakát, ebben a fagyos hidegben, érdeklődjenek a szabad szálláshelyekről Faházas Villaparkunk elérhetőségein:
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu
https://www.aqua-land.hu/Szallas/fahazas_villapark.html


 

Tradicionális, szaunaest - péntek

Tradicionális szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!
 
Képzett szaunamestereink különleges hangulatú programjai, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, szaunalepedővel, korlátlan beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! Az est folyamán korlátlan ásványvíz- és teafogyasztás biztosított, a programok között gyümölskínálással kedveskedünk vendégeinknek.
Jegyértékesítés: fürdőnk főrecepcióján (előzetes bejelentkezés NEM szükséges), jegyár 5.390 Ft.
Kapunyitás: 18:00

Záróra: 01:30
Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges).Vitál Központunk 18:00-tól, Fedett fürdőnk 20:00-tól használható textilmentes formában.
Kapcsolódó eseményünk: https://www.facebook.com/events/611481603250560


Szauna weekend - szombat

Szauna weekend szombat

Díjmentes szaunaprogramok a mesterszaunában szombatonként éjszakába nyúlóan!
A programok vitál zóna, komplex zóna illetve day spa jeggyel vehetők igénybe.
A programok a hagyományos szaunakultúra jegyében fürdőruhamentes formában, szaunalepedő használatával zajlanak. 

Vendég szaunamesterek január 29-ei programja

Kedves Vendégeink! 

2022.01.29-én, szombaton, a West Wind Sauna Team két szaunamestere, egyben oktatói tartanak szaunaprogramokat fürdőnkben. Pusztai Julianna és Tótfalusi Roland egyéni és páros programjai garantált feltöltődést és szórakozást ígérnek. 
Kapcsolódó eseményünk: https://www.facebook.com/events/400760005180550

Komplex Zóna-, Day Spa-,  vagy Vitál Központ jegy megváltásával a programokon történő részvétel térítésmentes.
Árainkról: https://www.aqua-land.hu/arjegyzek/Napi_furdobelepojegyek.html
Szeretettel várjuk a szaunázókat ezen a különleges szombat estén! 


Szauna weekend - vasárnap

Szauna weekend szombat

Díjmentes szaunaprogramok a mesterszaunában vasárnaponként!
A programok vitál zóna, komplex zóna illetve day spa jeggyel vehetők igénybe.
A programok a hagyományos szaunakultúra jegyében fürdőruhamentes formában, szaunalepedő használatával zajlanak. 

Noxnoctis Szaunaest - Vasárnap éjszakai nyugalom

Kedves Vendégeink! 

Vasárnap esténként beköszönt az éjszakai nyugalom, relaxációs szaunaprogramok keretein belül. A gyógynövények és a herbáriák ereje, a tiszta illóolajok, természetes alapanyagok, mint az este főszereplői Steierlein Dóra és Kiss Áron szaunamesterek mellett. Programunk sikeressége és a jelentős vendéglétszám miatt a szaunafelöntések számát megnöveltük, nyitvatartásunkat meghosszabbítottuk.  

Vitál Központunk 18.00 órától látogatható textilmentesen, Fedett Fürdőnk 20.00 órától. Ezen az estén a kültéri gyógyvizes medencénket takarítás miatt 21.00 óráig tudjuk biztosítani. Fürdőnk éjfélig tart nyitva. Mediterrán Bisztrónk étel-, és italkínálata rendelkezésre áll. 

Kapcsolódó eseményünk: 
https://www.facebook.com/events/289212993118382

Ellazító, hétzáró, egyben ünnepi esténkre szeretettel várjuk Vendégeinket!


Szaunaetikett

Kedves Vendégeink! 

Fürdőnkben 2021.májusától bevezetésre került a fürdőruhamentes szaunázás, a mesterszaunában  megrendezésre kerülő szaunaprogramok kapcsán. A hagyományos és egészséges szaunakultúra jegyében kérjük a szaunalepedő - belépőjegy mellé ingyenesen biztosítjuk - , vagy a szaunaruha  - Mediterrán Bisztrónkban kapható - viselését. Továbbá szeretnénk jelezni, hogy a mesterszauna padozatának felújítása okán, az állagmegóvás és egészségünk megóvása érdekében, a korábbi gyakorlattól eltérően, a programok közötti szünetekben sem lehetséges fürdőruhában látogatni a mesterszaunát. A szaunalepedő vagy a speciális szaunaruha viselését preferáljuk. A Vitál Központ egyéb részeint a fürdőruha viselése elfogadott.
A hétköznapi és hétvégi programok Vitál Központ vagy Komplex Zóna belépőjegyekkel látogathatók.

Teljes fürdőruhamentesség
Vasárnap, szerda és péntek esténként szaunaesteket tartunk, amelyek alkalmával a teljes Vitál Központ, a Fedett Fürdő, valamint a kültéri gyógyvizes medence is fürdőruhamentesen használható. Az estekhez éjszakai fürdőzés is kapcsolódik. A programokra külön belépőjegy megváltása szükséges. A belépőjegyek a szaunaprogramokon kívül korlátlan tea-, és ásványvízfogyasztást és gyümölcskínálást is tartalmaz.

Szaunáink állagmegóvásának érdekében szeretnénk kérni, hogy a kályhára ne öntsenek semmilyen folyadékot. Szaunamestereink, a programjaik alatt mindig gondoskodnak a megfelelő minőségű és mennyiségű anyagokról. Ettől eltérő anyaghasználat nem megengedett.
Megértésüket kérjük és köszönjük!