Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Programok
A teljeskörű wellnessszolgáltatások nélkülözhetetlen eleme a szaunázás és a kapcsolódó spa jellegű szolgáltatások biztosítása. 

A szaunázás pozitív élettani hatásai miatt szinte egész évben, a hét minden napján tematikus szaunaprogramokat kínálunk Vendégeinknek. Fürdőnk szakmailag elkötelezett a szaunakultúra népszerűsítése mellett, ezért hetente négy alkalommal fürdőruhamentes szaunaesteket tartunk, az ennek megfelelő dress code alapján mely szaunalepedő és speciális szaunaruha. A szaunalepedő használatát a belépőjegyek mellé ingyenesen biztosítjuk, a szaunaruhák megvásárolhatók Recepciónk vitrinjeiből. Képzett szaunamestereink, a szaunaetikett betartása, betartatása mellett professzionális, hatékony és hangulatos esteket celebrálnak a szerdai, a csütörtöki, a pénteki és a vasárnapi alkalmakon. Ezeken az estéken a fedett fürdő és a vitál központ teljes területe is fürdőruhamentesen használható. Kültéri termálvizes élménymedencénk szerdán, csütörtökön és vasárnap a nyitvatartásban meghatározott időtartamokban szintén fürdőruhamentesen látogatható. Péntekenként, a párhuzamosan zajló vízi mozi szolgáltatás miatt csak fürdőruhában. 

Hétköznapokon, hétfőtől péntekig, délutáni szaunaprogramokat tartunk. Hétfőn, kedden, szerdán, pénteken 16.00, 17.00, 18.00 és 19.00 órakor, csütörtökön 16.00, 17.00 és 18.00 órakor. A felöntéseket Tenebris szaunánkban tartjuk, itt szintén kérjük a szaunalepedő vagy a speciális szaunaruha használatát. A szaunaprogramon kívül, a vitál központ és a fürdő egyéb részeiben is megengedett a fürdőruha viselése.

A hétvégi programok összefoglaló neve SzaunaWeekend: szombatonként színvonalas délutáni és éjszakai programokat, vasárnap a délelőtti óráktól, a kora esti órákig tartunk felöntéseket az évszaknak, alkalmaknak megfelelően. A dress code itt is fentiek szerint alakul: a programok ideje alatt kérjük a szaunalepedő és a speciális szaunaöltözet viselését, a többi részleg fürdőruhában látogatható.
Kérjük, hogy a szaunákat az előírásoknak megfelelően, ezen belül a helyszínen kihelyezett tájékoztatók szerint, rendeltetésszerűen használják. 

Vitalizáló szaunaest - szerda

Fürdőruhamentes szaunaest, az egészséges szaunázás jegyében! 

VITALIZÁLÓ SZAUNAEST minden szerdán, a  MOLNÁR SZAUNA TEAM prezentálásában!

A szerda esték, melyek vitalizáló hatásaival, könnyed és erős programjaival, az elmélyülés és a felpezsdülés hullámain átvezetve különleges szaunaélményt nyújtanak.

20.00 - 00.00 óráig, szaunaprogramokkal, szaunaprogramok közötti bőrápolással, változatos programkínálattal készülnek
Molnár T. Zsuzsanna 
Molnár Sándor
szaunamesterek.
.
Fontos információ! A május 27.-ei strandnyitás után megváltozik a medencehasználati rend a szerdai  szaunaestek időtartamában. Szerdánként 20.00 óra és 00.00 óra között a szaunaestre érkező Vendégek a Vitál Központot és a Fedett Fürdőt fürdőruhamentesen látogathatják. A strandon található kültéri medencék a 20.00 órai strandzárás után nem elérhetők, strandunk zárva tart, a takarítási munkálatok megkezdődnek. 
 
A jegyár egész estére 6.480 Ft, mely a szaunaprogramokon túl, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást, gyümölcskínálást, valamint a Fedett Fürdő és a Vitál Központ fürdőruhamentes használatát foglalja magába. Az etikett szerint a belépés szaunalepedőben vagy speciális szaunaruhában, fürdőruha nélkül történik.
Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges). A Vitál Központ és a Fedett Fürdő, 20.00 órától használható textilmentesen.
Különböző típusú szaunaruhák kaphatók a Mediterrán Bisztróban, férfi-, és női változatokban.

Ha szívesen nálunk töltenék az éjszakát, érdeklődjenek a szabad szálláshelyekről Faházas Villaparkunk elérhetőségein:
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu

Recepció:
06 24 423 220
info@aqua-land.hu


 
 

Péntek esti szauna show

Szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!

Egész estés show jellegű programok két szaunában!
Képzett szaunamestereink különleges hangulatú programjai, többféle erősségben, a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik! Friss gyümölcsökkel, zöldségekkel,  szaunalepedő használattal, korlátlan beltéri fürdőhasználattal és Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! Az est folyamán korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz- és teafogyasztás biztosítunk. 

Jegyértékesítés: fürdőnk főrecepcióján (előzetes bejelentkezés NEM szükséges), jegyár 7.480 Ft.
Kapunyitás: 20:00

Záróra: 01:30


Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges).Vitál Központunk, Fedett fürdőnk fürdőruhamentesen, Caracalla termálvizes élménymedencénk a párhuzamosan zajló kültéri éjszakai fürdőzés/vízi mozi kapcsán, a szaunaestre megváltáltott jeggyel fürdőruhában látogatható. 


Szauna weekend - szombat

100% vitalizáció a Vitál Központ kellemes atmoszférájában, különböző részlegeiben és nem utolsó sorban a varázslatos hétvégi szaunaprogramokkal!

A programok 13.00 óra és 23.00 óra között kerülnek megtartásra. 
A felöntések Vitál Központ-, Komplex Zóna-, és Day Spa jegyekkel a szabad férőhelyek függvényében korlátlanul látogathatók. A Tenebris és a Solaris szaunákban kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha viselését, a Vitál Központ többi részlege fürdőruhában látogatható.
Vitál Központunk vendégeit korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztás lehetőségével várjuk. A szaunaprogramok között (citromos, sós, mézes) bőrápolásban is részesülhetnek.

Szaunalepedő használat: 
A megváltott belépőjegy mellé egy darab lepedő használatát térítésmentesen biztosítjuk. Minden további lepedő igénylése 290 Ft. A lepedőket kaució ellenében adjuk át. A lepedőket távozáskor kérjük leadni a recepción.

Szaunaruha:
Recepciónkon férfi és női szaunaruhák széles választéka kapható.

Higiénia, medence használat: 
A szaunaprogramok után kérjük a zuhanyzók használatát, csak ezt követően látogassuk a hidegvizes csobbanómedencét és a termálvizes ülőmedencét.

A hétvégét érintő szombati programsort hamarosan közzétesszük! 


Szauna weekend - vasárnap


Hétvégi termális-, és szaunás élmények, bőséges szaunaprogram kínálattal, változatos tematikákon és eltérő programerősségeken keresztül.

A szaunaprogramok Vitál Központ-, Komplex Zóna-, és Day Spa jegyekkel látogathatók.

 A Tenebris és a Solaris szaunákban kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha használatát a programok ideje alatt és azok között is. A fürdőruha viselése nem megengedett az egészséges szaunázás jegyében, a szaunakultúra szabályainak betartása mentén.
A Vitál Központ vendégei Keve Gyöngye ásványvizet-, és gyógyteát fogyaszthatnak a kihelyezett adagolókból. A szaunaestre érkező vendégeket zöldség és gyümölcstálakkal várjuk. 

Szaunalepedő használat: 
A megváltott belépőjegy mellé egy darab lepedő használatát térítésmentesen biztosítjuk. Minden további lepedő igénylése 290 Ft. A lepedőket kaució ellenében adjuk át. A lepedőket távozáskor kérjük leadni a recepción.
Szaunaruha:
Recepciónkon férfi és női szaunaruhák széles választéka kapható.
Higiénia, medence használat: 
A szaunaprogramok után kérjük a zuhanyzók használatát, csak ezt követően látogassuk a hidegvizes csobbanómedencét és a termálvizes ülőmedencét.

A hétvégét érintő vasárnapi programsort hamarosan közzétesszük!


 

Relaxációs szaunaest - Vasárnap

Vasárnap esték, melyek ellazulást ígérnek:
vasárnap esténként relaxációra alkalmas tematika mentén összeállított programokkal várjuk Vendégeinket!

Fürdőruhamentes szaunaest, relaxációba csomagolva, a Vitál Központban, hőemeléses programokkal, egyedi témákkal, éjszakai fürdőzéssel. Különleges szaunaest teafogyasztással, zöldség-, és gyümölcskínálással, Keve Gyöngye ásványvízzel, fürdőruha nélkül szaunalepedő vagy speciális szaunaruha használatával.
Az esemény 18.00 órakor kezdődik a Vitál Központban, a Fedett Fürdő 20.00 órától válik fürdőruhamentessé 23.00 óráig.

Fontos információ! A május 27.-ei strandnyitás után megváltozik a medencehasználati rend a vasárnapi szaunaestek időtartamában. Vasárnaponként a Vitál Központ 18.00 órától, a Fedett Fürdő 20.00 órától látogatható a fürdőruhamentes estre érkező Vendégek számára. A strandon található kültéri medencék a 20.00 órai strandzárás után nem elérhetők, strandunk zárva tart, a takarítási munkálatok megkezdődnek. 
A belépőjegy ára: 6.480 Ft

További információ:
06 24 423 220
info@aqua-land.hu

Soron következő relaxációs estünket Monoszlainé Bors Ágnes tartja. A részletes programsort hamarosan közzé tesszük. 


                                                                

 

Hétköznap délutáni szaunaprogramok

Hétköznaponként standard szaunaprogramokkal várunk minden érdeklődőt!

A nyári időszakban is valódi relaxációs és egészségmegtartó programokat kínálunk nemcsak a szaunaesteken és hétvégéken, hanem a hétköznapokon is. Szaunázzunk minél többet, mert a szaunázás élettani hatásai az általános fizikai és szellemi jólétünket is befolyásolja!

Hétköznapokon, munka után, vagy még vacsora előtt,  érdemes részt venni a bőrápolási ceremóniákat is tartalmazó szaunaprogramokon. Hétfőtől péntekig, 17.00, 18.00 és 19.00 órakor kezdődő programjainkra szeretettel várjuk Vendégeinket. 

Május 29. és június 2. között
KEDDEN: Hete János
SZERDÁN: Molnár T. Zsuzsanna és Molnár Sándor
CSÜTÖRTÖKÖN: Szomodi Rita
PÉNTEKEN: Fejér Péter
szaunamesterek programjain vehetnek részt a déutáni szaunázók. 

Változatos felöntések és illatok, parajdi sós, citromos és mézes bőrápolással. A programok között, Vitál Központunk szabadtéri pihenőhelyein és emeleti napozóteraszán is töltődhetnek Vendégeink.

A programok korlátlanul látogathatók Vitál Zóna-, Komplex Zóna-, és Day Spa jegyekkel. A Tenebris szaunában a programok ideje alatt és azok között is kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha használatát, az egészséges szaunázás jegyében. A Vitál Központ egyéb részlegei fürdőruhában látogathatók.

Szaunalepedő használatot letét ellenében, korlátozott számban, a jegy mellé térítésmentesen biztosítunk, szaunaruhák a recepción vásárolhatók. A Vitál Központban korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást biztosítunk.