Kedvezményes ajánlatok

Programok

A teljeskörű wellnessszolgáltatások nélkülözhetetlen eleme a szaunázás és a kapcsolódó spa jellegű szolgáltatások biztosítása. 

A szaunázás pozitív élettani hatásai miatt szinte egész évben, a hét minden napján tematikus szaunaprogramokat kínálunk Vendégeinknek. Fürdőnk szakmailag elkötelezett a szaunakultúra népszerűsítése mellett, ezért hetente három alkalommal fürdőruhamentes szaunaesteket tartunk, az ennek megfelelő dress code alapján mely szaunalepedő vagy speciális szaunaruha. A szaunalepedő használatát a belépőjegyek mellé ingyenesen biztosítjuk, a szaunaruhák megvásárolhatók Recepciónk vitrinjeiből. Képzett szaunamestereink, a szaunaetikett betartása, betartatása mellett professzionális, hatékony és hangulatos esteket celebrálnak a szerdai, a pénteki és a vasárnapi alkalmakon. Ezeken az estéken a Vitál Központ teljes területe is fürdőruhamentesen használható.

Hétköznapi szaunázás, nem hétköznapi gőzkieresztés!
Változatos tematikájú, egyben minden héten visszatérő standard, szaunaprogramokkal várjuk a mentális és fizikai kicserélődésre vágyó Vendégeinket. Hétköznapokon délutáni szaunaprogramokat tartunk. Hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken 16.00, 17.00, 18.00 és 19.00 órakor. A felöntésekre a Tenebris szaunában kerül sor.  A szaunábankérjük a szaunalepedő vagya speciális szaunaruha használatát. A Vitál Központ többi része fürdőruhában látogatható. 

SAUNA WEEKEND - Hétvégi szaunaprogramok, termális élményekbe csomagolva
A hétvégi programok összefoglaló neve Sauna Weekend: szombatonként 11.00 - 23.30 óráig, vasárnap 13.00 - 17.00 óráig minden órában tartunk felöntéseket az évszaknak, alkalmaknak megfelelően. A dress code itt is fentiek szerint alakul: a programok ideje alatt kérjük a szaunalepedő vagy a speciális szaunaöltözet viselését, a többi részleg fürdőruhában látogatható. Kérjük, hogy a szaunákat az előírásoknak megfelelően, ezen belül a helyszínen kihelyezett tájékoztatók szerint, rendeltetésszerűen használják.

SZAUNAESTEK kedden,  szerdán, pénteken és vasárnap! 
Az egészséges szaunázás jegyében, a szaunakultúra érvényesítése mellett, minden héten háromféle fürdőruhamentes szaunaestet tartunk: 
Minden második kedden: balance szaunaestek, a test, a lélek és a szellem összehangolására szaunaprogramokkal és kísérőprogramokkal a Vitál Központ területén.
Szerdán: szerda esték, melyek vitalizáló hatásaikkal, könnyed és erős programjaival, az elmélyülés és a felpezsdülés hullámain átvezetve, különleges szaunaélményt nyújtanak, 20.00 - 00.00 óráig a Vitál Központ területén, fürdőruhamentesen. 
Csütörtök esténként meghosszabbított nyitvatartással (23.00 óráig) klasszikus szaunázással (szaunalepedő vagy szaunaruha viselését csak a szaunákban kérjük), szaunaprogramokkal, éjszakai fürdőzéssel. 
Pénteken: show jellegű programok 20.00 és 01.30 óra között, éjszakai fürdőzéssel, a Vitál Központ és a Fedett Fürdő fürdőruhamentes használatával. A párhuzamosan nyitva tartó kültéri Caracalla termálvizes élménymedence, vízi mozi szolgáltatással a szaunaestre megváltott jeggyel opcionálisan látogatható, de kizárólag fürdőruhában. 
Vasárnap: vasárnap esték, melyek ellazulást ígérnek. Fürdőruhamentes szaunaest, relaxációba csomagolva, hőemeléses programokkal, egyedi témákkal, éjszakai fürdőzéssel. A Vitál Központ 18.00 órától, a Fedett Fürdő 20.00 órától látogatható a fürdőruhamentes az estre érkező Vendégek számára.

 

Frissítő masszázs a szaunaestek és a hétvégi szaunázás idején

Kedves szaunaestekre érkező Vendégeink! 

Fürdőnk új szolgáltatása, a szaunaestek és a hétvégi szaunázás idején igénybevehető frissítő svédmasszázs vagy aromaolajos masszázs. Kollégánk Bakti Zoltán szakképzett masszőr szeretettel várja a szaunaprogramok között az ellazulásra és felfrissülésre vágyó vendégeket, a bevezető időszakban 20% kedvezménnyel.

Bejelentkezés a recepción:
személyesen, vagy előzetesen:
06 70 774 7117, 06 24/ 423-220
info@aqua-land.hu


Hétköznap délutáni szaunaprogramok

Hétköznapokon standard szaunaprogramokkal várjuk Vendégeinket! 

A téli időszakban is valódi relaxációs és egészségmegtartó programokat kínálunk nemcsak a szaunaesteken és hétvégéken, hanem a hétköznapokon is. Szaunázzunk minél többet, mert a szaunázás élettani hatásai az általános fizikai és szellemi jólétünket is befolyásolja!

Hétköznapokon, munka után, vagy még vacsora előtt,  érdemes részt venni a bőrápolási ceremóniákat is tartalmazó szaunaprogramokon, hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken!

Február 19. és 23. között,
hétfőn,16.00, 17.00, 18.00,19.00  és 20.00 órakor: Szomodi Rita,
kedden, 16.00, 17.00, 18.00, 19.00 és 20.00 órakor: Szomodi Rita,
szerdán, 16.00, 17.00, 18.00, 19.00 órakor: Hete János
csütörtökön, 16.00 - 22.00 óráig, minden órában  Szomodi Rita és Fejér Péter,
pénteken, 16.00, 17.00, 18.00 és 19.00 órakor: Papp Attila
szaunamesterek gondoskodnak a szaunás élményekről.
.

Változatos felöntések és illatok, parajdi sós, citromos és mézes bőrápolással. A programok között, Vitál Központunk szabadtéri pihenőhelyein és emeleti napozóteraszán is töltődhetnek Vendégeink.
A programok korlátlanul látogathatók Vitál Zóna-, Komplex Zóna-, Super Day Spa vagy Day Spa jeggyel.

A Tenebris és a Solaris szaunákban a programok ideje alatt kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha használatát, az egészséges szaunázás jegyében.Különböző típusú szaunaruhák kaphatók recepciónkon, férfi-, és női változatokban. Szaunalepedő használatot letét ellenében, korlátozott számban, a jegy mellé térítésmentesen biztosítunk, szaunaruhák a recepción vásárolhatók.A Vitál Központ egyéb részlegei fürdőruhában látogathatók.  A Vitál Központban korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást biztosítunk.  

Szerdánként, péntekenként Komplex Zóna jegy mellé szaunaestre szóló kiegészítőjeggyel folytatólagosan látogathatók a programok.
https://www.aqua-land.hu/Kedvezmenyes_ajanlatok.html#Almenu4276

Utazás helyett pihenés! Szállásfoglalás a Faházas Villapark apartmanjaiban (a szállásdíj a fürdő programjain történő részvételt tartalmazza).
Fürdő recepció: info@aqua-land.hu
Villapark recepció: villapark@aqua-land.hu
 

"Balance" szaunaest - minden második kedden


Balance szaunaestek programjaink kínálatában! 
 
B A L A  N C E szaunaestek kéthetente kedden, a test, a lélek és a szellem összehangolására, szaunaprogramok és kísérő programok által.  Egész estés program, kiváló szaunamesterek felöntésein és technikáin keresztül, változatos verziókban.

Milyen jellegűek a Balance esteken? 

Különleges felöntésekkel, természetes illatokkal, kellemes és hangulatos környezetet teremtő technikákkal készülnek az est szaunamesterei vendégeink elbűvölésére. Kéthetente keddenként Vitál Központunk egy csendes, már-már idillinek mondható nyugodt szigetté változik. Egy olyan otthonos környezetben, visszafogott és nyugalmas hangulattal várjuk a vendégeket amelyen nem csak testileg, hanem szellemileg is fel tudnak frissülni. Lehetőséget adunk arra, hogy pár órára eltávolodjunk a problémáktól, a megoldandó feladatoktól és friss gondolatokkal új erővel töltődjünk fel.A nálunk töltött idő alatt a pihentető kikapcsolódás és maga a Vendég lesz fontos.

A Balance estek környezete és hangulata, a felöntések jellege: 

A felöntéseken az est pihentető és békés hangulatának megfelelő háttérzenékkel készülünk, de a csend nyugtató atmoszférája is körül öleli a résztvevőket.  A szaunában töltött 10-12 percnyi időre mestereink gyógynövényekkel, természetes illóolajokkal vagy füstölőkkel, illatos levegővel gőzölik be a teret, ami segít a szaunázás jótékony hatásai mellett a lazításban is. A felöntések közepes erősségűek, így akár azokat is várjuk, akik, habár kedvelik a szaunát, kevésbé bírják fizikálisan a nagyon magas hőemelkedést. Ezeken az estéken a felöntések a TENEBRIS szaunában zajlanak.

A Balance estek további helyszínei: 
A program teljes ideje alatt a Vitál Központban lévő infraszauna, a gőzkabin, sókabin és a hordó alakú Dolium szauna is használható.  A szaunaprogramok közötti pihenőidő a szaunázás fontos része. A szaunák közvetlen közelében több lehetőség is van igény szerint a hideg vagy a langyos vizes zuhanyozásra. A tradicionális szaunázók a zuhanyzás után a merülőmedencét is választhatják. A szaunázások közötti idő az emeleti teraszon a szabad ég alatt vagy a melegebb tepidáriumban is remekül eltölthető. A termálvizet szerető szaunás vendégeink kedvelik a Vitál Központ termálvizes ülőmedencéjét. A színes esti világítás és a 35 fokos termálvíz gőzölgése páratlan hangulatot képes teremteni a medencében ülőknek.

A Balance est belépőjegye: 
Az egész estére szóló belépőjegy 4.890 Ft, mely magában foglalja 19.00 - 23.00 óráig a Vitál Központ fürdőruhamentes használatát.
A napközben megvásárolt Komplex Zóna jegy mellé szaunaestre szóló kiegészítőjegy vásárolható, mellyel folytatólagosan részt lehet venni az aznapi szaunaprogramokon.
https://www.aqua-land.hu/Kedvezmenyes_ajanlatok.html#Almenu4276

Vendéglátás a Balance esteken: 
A Balance est teljes időtartama alatt a Mediterrán Bisztróban étel és ital fogyasztására van lehetőség. A Vitál Központban az est ideje alatt két időpontban friss gyümölcsöt és zöldséget kínálunk. A Vitál Központban található ital automatáknál korlátlan mennyiségben fogyasztható a helyi Keve Gyöngye ásványvíz és a frissen készített gyógytea.

????Utazás helyett a pihenést választanátok?
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
https://www.aqua-land.hu/Szallashe.../Fahazas_Villapark.html

Egyensúlyba hozó szaunaest, speciális technikákkal, különleges kapcsolódásokkal, február 27.-én, 
Monoszlainé Bors Ágnessel!
 
 

Vitalizáló szaunaest - szerda

VITALIZÁLÓ SZAUNAEST minden szerdán!
 
A szerda esték, melyek vitalizáló hatásaival, könnyed és erős programjaival, az elmélyülés és a felpezsdülés hullámain átvezetve különleges szaunaélményt nyújtanak.

Szaunaest 20.00 - 00.00 óráig, szaunaprogramokkal, szaunaprogramok közötti bőrápolással.
 
A jegyár egész estére 6.990 Ft,
mely a szaunaprogramokon túl, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást, gyümölcskínálást, valamint a Vitál Központ-, a Fedett Fürdő-, a Caracalla termálvizes élménymedence  és a kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence fürdőruhamentes használatát foglalja magába. Az etikett szerint a belépés szaunalepedőben vagy speciális szaunaruhában, fürdőruha nélkül történik. Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges). Különböző típusú szaunaruhák kaphatók recepciónkon, férfi-, és női változatokban.

A napközben megvásárolt Komplex Zóna jegy mellé szaunaestre szóló kiegészítőjegy vásárolható, mellyel folytatólagosan részt lehet venni az aznapi szaunaprogramokon.
https://www.aqua-land.hu/Kedvezmenyes_ajanlatok.html#Almenu4276

Jól esne két szaunaprogram között egy ellazító masszázs?
Foglaljatok időpontot 17.00 és 22.00 óra között  masszőrünkhöz recepciónk elérhetőségein, bevezető áron, 20% kedvezménnyel!
06 70 774 7117, 06 24/ 423-220
info@aqua-land.hu

Utazás helyett a pihenést választanátok?
Utazás helyett pihenjetek nálunk a szerdai szaunaestek alkalmaival. A szállásdíj magában foglalja a napi Komplex Zóna belépőjegyet (a távozás és az érkezés napján is), a szaunaest belépőjegyet, welcome drink-et, szaunalepedő-, és köntös használatot valamint ingyenes parkolást az apartman mellett.
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu


"Hosszú csütörtök" - szaunaprogramokkal, éjszakai fürdőzéssel.

 "Hosszú csütörtök", minden csütörtökön,  meghosszabbított nyitvatartással, szaunaprogramokkal, vízi mozival! 

Ezeken a napokon fürdőnk 08.00 - 23.00 óráig tart nyitva. A Fedett Fürdő, a Vitál Központ, a kültéri Caracalla termálvizes élménymedence és a kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence fürdőruhában látogatható. Kizárólag a szaunaprogramok ideje alatt kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha viselését.Szaunaruhák férfi és női változatokban recepciónkon kapható.

A csütörtökönként azoknak a vendégeknek szeretnénk kedveskedni, akik a szaunák falain túl szívesebben viselik a fürdőruhát. Ebből kifolyólag a csütörtök délutáni szaunaprogramok után (16.00, 17.00, 18.00, 19.00) további három szaunaprogramot tartunk 20.00, 21.00 és 22.00 órakor.
A szaunaprogramok Vitál Központ-, Komplex Zóna-, és Day Spa belépőjegyekkel látogathatók.

ÚJ!
Aqua Cinema csütörtökönként a kültéri Caracalla termálvizes élménymedencében. A vetítések bármelyik beltérre megváltott jeggyel valamint szaunaestre szóló belépőjeggyel is látogatható (fürdőruhában.)

Kempinges és villaparkos vendégeink szállásdíjai a fürdő szolgáltatásait tartalmazzák.

A fürdő nyitvatartási idejével megegyező időtartamban Mediterrán Bisztrónkban ételek és italok kaphatók.

Masszázs-, és testkezelések igény szerint. Bejelentkezés a recepción.

Utazás helyett a pihenést választanátok?
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
villapark@aqua-land.hu
06 20 405 3355

Legyenek a csütörtöki napok, a hétvége előszobái, hangolódjunk a kikapcsolódás előttünk álló napjaira! 


Aqua Cinema, szaunázóknak is!

Aqua Cinema, a ráckevei Aqua Land Termál-, és Élményfürdőben, 
ÚJ IDŐPONTOKBAN is! 


A mozi, ahol jó vizesnek lenni!

Vízi mozi, a termálvíz melegében, az élményelemek kényeztetésében, a különleges hatású színes megvilágításban, a fürdő kültéri Caracalla medencéjében, 37-38 Celsius fokos víz hőmérséklettel, óriás vászonra vetítve, színes fények kíséretében.  

A vízi mozi időpontjai: 

csütörtökönként 17.30 - 23.00 óráig,
péntekenként 17.30 - 00.00 óráig,
szombatonként 17.30 - 01.00 óráig,
vasárnapokon 17.30 - 23.00 óráig. 

Belépőjegyek a vízi mozira,
csütörtökön: 17.00 órától vízi mozi jeggyel vagy bármelyik beltérre megváltott belépőjeggyel.
pénteken: 17.00 órától vízi mozi jeggyel vagy bármelyik beltérre megváltott belépőjeggyel, valamint a szaunaestre megváltott jeggyel fürdőruhában.
szombaton: bármelyik beltérre megváltott belépőjeggyel.
vasárnap: 17.00 órától vízi mozi jeggyel vagy bármelyik beltérre megváltott belépőjeggyel, valamint a szaunaestre megváltott jeggyel  fürdőruhában.

Vízi mozijegyek (17.00 órától):
Felnőtt jegy: 3.480 Ft
Diák/Nyugdíjas jegy: 2.980 Ft
Gyermek jegy: 2.480 Ft.

Beltérre megváltható jegyek: Vitál Központ-, Fedett Fürdő-, Komplex Zóna-, Super Day Spa-, Day Spa belépőjegyek.

A Caracalla medence az öltözőktől kb. 250 - 300 méterre található. Köntöst, sapkát érdemes magatokkal hozni.

Kempinges és villaparkos vendégeink szállásdíjai, Aqua Cinema szolgáltatásunkat tartalmazza.

A teljes moziélményhez a medence partján (pénteken, szombaton és vasárnap ) üzemelő Caracalla Bárban többek között Popcorn és a Nachos is kapható.


Mozizzunk és csobbanjunk együtt!


 

Péntek esti szauna show

Szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint!
Egész estés show jellegű programok két szaunában!
Képzett szaunamestereink különleges hangulatú programokat tartanak, gazdag alapanyag-felhozatallal, többféle erősségben a teljes mentális és fizikai felfrissülésért. A szaunázás - ahogy a fejlett szaunakultúrával rendelkező országokban szaunalepedőben, fürdőruha nélkül történik. Friss gyümölcsökkel, Vitál Központunk, Fedett Fürdőnk fürdőruhamentes használatával, a kültéri Caracalla (mozis) termálvizes élménymedencénk és a kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedencénk fürdőruhás látogatásával, Mediterrán Bárunk teljes kínálatával várjuk Önöket! Az est folyamán a Vitál Központban korlátlan ásványvíz- és teafogyasztás biztosítunk, a programok között gyümölcskínálással kedveskedünk vendégeinknek.

Kapunyitás: 20:00
Záróra: 01:30
Belépőjegy: 8.480 Ft

Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges).Vitál Központunk és Fedett Fürdőnk fürdőruhamentesen, a kültéri Caracalla termálvizes élménymedencénk és a kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedencénk a párhuzamosan zajló kültéri éjszakai fürdőzés/vízi mozi kapcsán, a szaunaestre megváltott jeggyel fürdőruhában látogatható. 

A napközben megvásárolt Komplex Zóna jegy mellé szaunaestre szóló kiegészítőjegy vásárolható, mellyel folytatólagosan részt lehet venni az aznapi szaunaprogramokon.
https://www.aqua-land.hu/Kedvezmenyes_ajanlatok.html#Almenu4276

Jól esne két szaunaprogram között egy ellazító masszázs?
Foglaljatok időpontot masszőrünkhöz recepciónk elérhetőségein, bevezető áron, 20% kedvezménnyel!
06 70 774 7117, 06 24/ 423-220
info@aqua-land.hu

????Utazás helyett a pihenést választanátok?
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu


Szauna weekend - szombat

100% vitalizáció a Vitál Központ kellemes atmoszférájában, különböző részlegeiben és nem utolsó sorban a varázslatos hétvégi szaunaprogramokkal!

A programok 11.00 óra és 23.00 óra között kerülnek megtartásra. A Tenebris és a Solaris szaunákban kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha viselését, a Vitál Központ többi részlege fürdőruhában látogatható. A megváltott belépőjegy mellé egy darab lepedő használatát térítésmentesen biztosítjuk. Minden további lepedő igénylése 290 Ft. A lepedőket kaució ellenében adjuk át. A lepedőket távozáskor kérjük leadni a recepción. Recepciónkon férfi és női szaunaruhák széles választéka kapható.Vitál Központunk vendégeit korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztás lehetőségével várjuk. A szaunaprogramok között (citromos, sós, mézes) bőrápolásban is részesülhetnek.

A programok Vitál Központ-, Komplex Zóna-, és Day Spa jegyekkel a szabad férőhelyek függvényében korlátlanul látogathatók.

Jól esne két szaunaprogram között egy ellazító masszázs?

Foglaljatok időpontot 17.00 és 23.00 óra között  masszőrünkhöz recepciónk elérhetőségein, bevezető áron, 20% kedvezménnyel!
06 70 774 7117, 06 24/ 423-220
info@aqua-land.hu

Utazás helyett a pihenést választanátok?
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu 

Szauna weekend - vasárnap

Hétvégi termális-, és szaunás élmények, bőséges szaunaprogram kínálattal, változatos tematikákon és eltérő programerősségeken keresztül.

A programok 10.00 óra és 17.00 óra között kerülnek megtartásra. A Tenebris és a Solaris szaunákban kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha  használatát.A megváltott belépőjegy mellé egy darab lepedő használatát térítésmentesen biztosítjuk. Minden további lepedő igénylése 290 Ft. A lepedőket kaució ellenében adjuk át. A lepedőket távozáskor kérjük leadni a recepción.Recepciónkon férfi és női szaunaruhák széles választéka kapható.  A Vitál Központ vendégei Keve Gyöngye ásványvizet-, és gyógyteát fogyaszthatnak a kihelyezett adagolókból.

A szaunaprogramok Vitál Központ-, Komplex Zóna-, és Day Spa jegyekkel látogathatók.

Jól esne két szaunaprogram között egy ellazító masszázs?

Foglaljatok időpontot 15.00 és 22.00 óra között  masszőrünkhöz recepciónk elérhetőségein, bevezető áron, 20% kedvezménnyel!
06 70 774 7117, 06 24/ 423-220
info@aqua-land.hu

Utazás helyett a pihenést választanátok?
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu 

Relaxációs szaunaest - Vasárnap


Vasárnap esték, melyek ellazulást ígérnek:
vasárnap esténként relaxációra alkalmas tematika mentén összeállított programokkal várjuk Vendégeinket!

Fürdőruhamentes szaunaest, relaxációba csomagolva, a Vitál Központban, hőemeléses programokkal, egyedi témákkal, éjszakai fürdőzéssel. Különleges szaunaest korlátlanul látogatható szaunaprogramokkal, teafogyasztással, zöldség-, és gyümölcskínálással, Keve Gyöngye ásványvízzel, fürdőruha nélkül szaunalepedő vagy speciális szaunaruha használatával.

A Vitál Központ 18.00 órától, a Fedett Fürdő 20.00 órától válik  fürdőruhamentes övezetté. A párhuzamosan zajló vízi mozi szolgáltatás miatt a kültéri Caracalla termálvizes élménymedence és a Kevei Gyógyvizes ülőmedence (szaunaestre megváltott jeggyel is) fürdőruhában látogatható.

A belépőjegy 6.990 Ft, mely tartalmazza a szaunaprogramok korlátlan látogatását, a vízi mozi látogatását, gyümölcs-, és zöldségkínálást, valamint Keve Gyöngye ásványvíz és gyógytea fogyasztást.

A napközben megvásárolt Komplex Zóna jegy mellé szaunaestre szóló kiegészítőjegy vásárolható, mellyel folytatólagosan részt lehet venni az aznapi szaunaprogramokon.
https://www.aqua-land.hu/Kedvezmenyes_ajanlatok.html#Almenu4276

Jól esne két szaunaprogram között egy ellazító masszázs?
Foglaljatok időpontot 15.00 és 22.00 óra között  masszőrünkhöz recepciónk elérhetőségein, bevezető áron, 20% kedvezménnyel!
06 70 774 7117, 06 24/ 423-220
info@aqua-land.hu

Utazás helyett a pihenést választanátok?
Utazás helyett pihenjetek nálunk a vasárnapi szaunaestek alkalmaival. A szállásdíj magában foglalja a napi Komplex Zóna belépőjegyet (az érkezés és a távozás napján is), a szaunaest belépőjegyet, welcome drink-et, szaunalepedő-, és köntös használatot valamint ingyenes parkolást az apartman mellett.
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu