Szechenyi 2020

Akciós ajánlatok

Téli feltöltődés - Egy napos wellness, thai masszázzsal

 
A Magyar Turisztikai Ügynökség országos forgalomélénkítő kampányt indít 2022. január 10. és február 28. között, amelyhez fürdőnk is csatlakozik.

A tél a feltöltődés ideje, ilyenkor kerülnek igazán fókuszba a hazai wellness-lehetőségek, a közös családi elvonulások, a szezonális gasztronómia, a kulturális élmények. A kampány is ezekre fókuszál, és arra hívja fel a magyar családok, párok, baráti társaságok figyelmét, hogy Magyarország a téli szezonban számos élményt tartogat. A hidegebb hónapokban is fedezzék fel a biztonságos és élménydús belföldi úti célokat, a télen is csodás kirándulóhelyeket és az egyedülálló gyógy- és termálfürdőket.

Ha Aqua Land, akkor Ráckeve, ha Ráckeve, akkor Aqua Land! 

Természeti kincsünk a Kevei Gyógyvíz, mely évtizedek óta jelen van életünkben, és amely kapcsán napjainkra egy gyógy-, és wellness szolgáltatásokat biztosító fürdőkomplexum jött létre. A termális élményeket főként a gyógyvíz és a termálvíz biztosítja, emellett napi mozgásra buzdító sportolási lehetőségeket is kínálunk a városban élők számára és a meszebbről érkező Vendégeknek is. Az őszi-téli időszakban SPA részlegünk szerepe kiemelkedővé válik. Fedett Fürdőnk, Vitál Központunk, Masszázsvilágunk, kültéri gyógyvizes medencénk, Mediterrán Bisztrónk részlegei és szolgáltatásai felölelik a (gyógy)fürdőzés, úszás, szaunázás, masszázs-, és testkezelések feltöltődést ígérő sorát.

Ha Téli feltöltődés, akkor egész napos, teljes fürdőt érintő belépőjegy, különleges thai masszázzsal, melyet Thaiföldről érkezett masszőrünk YUI végez, valamint egy isteni mandulás latte a Mediterrán Bisztró kínálatából.

AJÁNLATUNK HÉTKÖZNAPOKRA
* Komplex Zóna belépőjegy (mely a teljes fürdőre és a kapcsolódó szaunaprogramokra  is érvényes, kivéve a szerdai és a pénteki szaunaesteket.)
* Thai masszázs 60 percben
Mandulás latte
15.030 Ft helyett, 25% kedvezménnyel 11.070 Ft

AJÁNLATUNK HÉTVÉGÉRE

* Komplex Zóna belépőjegy (mely a teljes fürdőre, az aquafitness programra és a kapcsolódó szaunaprogramokra  is érvényes, kivéve a vasárnapi szaunaesteket.)
* Thai masszázs 60 percben
*  Mandulás latte
15.440 Ft helyett, 10% kedvezménnyel 13.890 Ft


Ismerkedjenek meg városunkkal látogatásuk alkalmával, vagy egy másik időpontban, mert Ráckeve az a város, ahol érdemes kikötni! 
www.rackeve.hu

Az akciós ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható. A szolgáltatás igénybe vételéhez előzetes tájékozódás és időpont foglalás szükséges, a következő elérhetőségeken: 06 24 423 220, info@aqua-land.hu.